903../images/Emo58.gif
היה פרק נחמד מאוד. הריב על מי עובד היה טיפשי. מיה הזאת טיפשה ברמות חדשות. "מי בנה את המחסה???", לפי מה שאני זוכר זאת הייתה טווילה. הקטע של להאשים את טווילה בזה שהיא עושה יותר מדי עבודה היה השיא, ואם הייתי במקום טווילה הייתי צורח עליה עד שההר געש היה מתפרץ. לא הבנתי משהו, רורי אכל את הפירות ולא הביא לשאר? אם הוא הביא, אז למה סארג' התלונן? מצד שני סארג' צודק, ואם רורי לא ידבק ברוח עבודת צוות, הוא יעוף. התחרות הייתי נחמדה למרות שהייתה ממוחזרת, במיוחד התחרות על החסינות האישית. תחרות טובה היא תחרות מותחת. הייתי בטוח שצ'אד יזכה, אבל ג'ון בא שקט, עשה את העבודה מהר וניצח. עוד שאלה העולה במוחי, היא איך ג'ון ידע למי להצביע? בהחלט יש חסרונות כאשר אתה לא נמצא יום שלם עם השבט שלך. אני לא יודע אם להגיד שההחלטה שלו (של ג'ון) הייתה חכמה (לתת לבנות להחליט מי תעזוב). אני בספק אם הבנות יזכרו לו את זה באיחוד, כי למען האמת אין מה לזכור. הוא לא נקט בשום עמדה ולכן גם לבנות אין כרגע דעה מסויימת עליו. כל כך שמחתי לראות את מיה הקרציה עפה, ולא התאכזבתי לראות את ג'ון פ. כי למען האמת הוא לא היה מבריק במשחק (לפי דעתי!). במועדפים שלי: טווילה וג'ון.