הגיגים

חיזוי העתיד....:)

נעמה + קרן + יוסי, שלושת המועמדים היום לדעתי. נ.ב- שיפרה מגעילהההההההההההההההההההההההה אותייייייייייייייייייייייי, מישהו מוכן להסביר לי למה בארץ ישראל היא אוכלת עם מקלות סיניים? די כבר עם ה- wanna be הזה!!!!!! את כולה מלצרית מרומים מושתנת, תפסיקי לחשוב שאת אשת העולם הגדול......!

sarit115

New member
נ נ נ נ עמה batmannnnnnnn

אני שואלת אותכם.. מה הקטע עם נעמה והשאל שלה...לי היא נראת כמו באטמן..שימו לב כשהיא מותחת את זרועותיה ממש דומה לבטמן בירות...חחחחחחחחחח
הלוואי שהיא תהיה מועמדת כי היא לא מתאימה..כל כך צבועה שרואים את זה על פניה...אוףףףףףףףף נמאס לראות אותה על המסף .....יאלללה עופי כבר

נועה21

New member
הפקת התוכנית מכתיבה דעת קהל

אתמול ישבתי לראות עם חברים את התוכנית בערוץ 2. להפתעתי הרבה לא הזכירו במילה את השיחה שערך שי לצבר וערן. מה שקורה זה שהקהל שצופה אך ורק בתוכנית של ערוץ 2 ולא נחשף לשידור הישיר, לא יכול להתרשם מהתככנות של שי ומכך ששי וצבר מכופפים את חוקי המשחק. בהפקת התוכנית לוקחים שעה וחצי מהתרחשויות של שבוע שלם אך מסתירים מהצופים את ההתרחשויות האמיתיות כי הם מעדיפים להראות בפעם המאה את רנין מנשקת את התמונה של טייסיר ומאיימת בפעם האלף לעזוב.

קמבילי

New member
נכון מאד, שיחות הקליקה היו הדבר הכי מהותי

ועל זה לא נאמרה מילה, והשידור בעצם לא מצייר כמעט כלום על דמותם של האנשים ועל מצב הכוחות בבית, שזה הדבר המעניין באמת, אלא רק על ה"היילייטס", כלומר על נקודות הדרמה. כל השידור היה על הדרמות של רנין ועל המשימה המטומטמת והמשעממת שנגמרה בכלום, סתם טפיחה על השכם ליוסי. חוץ מזה, השידור קצר מדי ומלא מדי בפרסומות.

אכדית

New member
זה ברור...

אומנם זה הפורום הלא מתאים, אבל רק לדוגמא - כל הפרומואים במפרץ האהבה מוקדים לגמדה הקטנה שחושבת שהיא מתת האל למין הגברי
שכחו שיש עוד 10 חבר'ה במפרץ?

ענת 2008

New member
ל יוסי יש הבנה של המשחק וחחוכמת חיים בדרכו |א

יוסי מבין ומנתח יפה ובהבנה את מה שקורה בווילה ונותן עיצות פז אם אדם אחר ללא מבטא ,ובעברית רהוטה יותר היה אומר את אותם דברים של יוסי, היו מתקבלים יותר בהערכה .יש סטיגמות לצורה, לחיצוני, לפני שהקשבנו. וחבל.הוא עובר ימים לא קלים וחש ומבין את הפוזה החברתית לא קל אני מאחלת לו בהצלחה מגיע לו !!!!!!

בדיוק להיפך

אם אדם אחר היה מדבר ככה עם מתחרה אחר וללא מבטא, כולם היו אומרים שהוא צבוע, וזה מוכיח שהוא רק 'משחק את המשחק'. כולם הרי פה טוענים כמה שיוסי תמים ו'אמיתי'. השיחה הזו אתמול עם עינב רק הוכיחה שהוא ערמומי לגמרי, לפעמים צבוע, ולא תמים בכלל. אין לי שום בעיה עם זה, להיפך. אבל כל 'מעריציו' של יוסי קופצים על כל מתמודד אחר שמתנהג ב'צביעות' ומהללים את יוסי האמיתי -להם אמורה היתה להיות בעיה עם השיחה הזו. אבל כאמור, בגלל שזה הוא וזה עם מבטא זה 'אמיתי' ו'מהלב'.

דהאמא

New member
רנין איבדה את אהדתי אליה אתמול

עד אתמול תמכתי בה ותיאבתי את המעשה של תייסיר. אבל אתמול היא הראתה את פרצופה - פרצוף של drama queen, כזו שמאיימת לעזוב בכל פעם שלא מאשרים לה כולם עד כמה הם אוהבים אותה. שימו לב שאחרי שהיא ארזה את המזוודה היא עברה מאחד לאחד במטרה שישכנעו אותה להישאר. ילדה קטנה.

meytav96

New member
קרן

קרן, קרן, אני כ"כ מבינה אותה. בהתחלה היא התחברה לנעמה ה"רצינית והאינטלגנטית" של החבורה, ולאט לאט היא שמה לב שנעמה נמנעת מלשחק עם שאר הדיירים להשתגע ולשחק משחקים שטותיים ופעם היא אף הטיפה לקרן, איזו רמה נמוכה כששיחקו "אקוקודלעומר" וגרמה לקרן להרגיש רע כי היא השתתפה. אני לא מקנאה בקרן שנעמה נאחזת בה וגורמת לה להרגיש שהיא החברה הכי טובה והיא המשענת היחידה ולגרום לה לרגשי אשמה. באחת השיחות כשנעמה שוחחה עם קרן וחשבה לעזוב, קרן עודדה אותה לעזוב. טוב, קרן תתחזקי. אני מבינה אותך

lliaa

New member
שפרה לובשת רק שמלות????

מאיפה יש לה כל כך הרבה??????. ומקודם קרן אמרה שהיא שכחה מהסוכרזית......

לא..

אבל הוא די מתמרן בין שפרה לונסה.. פה חיבוק לונסה, שם דיבור צפוף עם שפרה.. פה נשיקה בלחי בהדחה לונסה, שם נשיקה בלחי בהדחה לשפרה. בבריכה עם ונסה, בחוץ עם שפרה. שיחליט כבר!!!

למעלה