הגיגים

יNOT

New member
אז ככה...

קודם כל אני לא חושב שלהפקה איכפת יותר מדיי מההצעות ומהדברים שנאמרים בפורום (לראייה אני מסתמך רק על מה שנאמר עד כה וחוסר ההתייחסות עד כה מצד ההפקה ) . בנושא של עישון אני חושב שזה ממש לא נכון, ההפקה כרגע "מנסה" לגמול את משתתפי הווילה מההרגל הזה של העישון, שזה בפני עצמו היא דוגמא חיובית לנוער ולילדים. האיזכור של האלכוהול, הוא שוב דומה לעישון, ובכל זאת יש להם הגבלה ותקציב קבוע לאלכוהול שהוא חלק מסך התקציב שלהם לכל הבית. כמו כן כל מה שקשור לפניות להפקה, נאמר לי שהכי טוב שיעשה בפורום הרשמי בקשת. באשר לילדים ולפגיעה בחינוך, ההפקה דואגת לתזכר אותנו כל הזמן שהתוכנית מיועדת לגילאי 14 ומעלה, מתחת לגיל הזה מדובר באחריות של ההורים, ומעל לגיל הזה, מדובר בבחירה אישית של כל אדם. אין חוק שמגביל את העישון, אבל יש חוק שמגביל מכירה של אלכוהול, ולפי החוק מדובר בבני 18 ומעלה (אם אני לא טועה...) כך שמהבחינה הזו אין בעייה, כי אין משתתף בתוכנית שהוא/היא מתחת לגיל 18 ומהווה דוגמה רעה לילדים או לנוער. זה שזה מעצבן העיסוק שלהם בעישון ובאלכוהול זה נכון, אבל זה גם חלק מהריאליטי, זה חלק מהבחירה של האנשים שנכנסו לווילה.

יNOT

New member
התבלבלתי או שפשוט לא ידעתי

את אומרת שבאתר משעה 22:00 בלילה , יש אפשרות לראות את התוכנית בלי צנזורה, אם מאשרים גיל ?! (כמו בשאר האתרים שעושים הפרדה בין תוכן למבוגרים ותוכן לילדים ) אני מתנצל לא ידעתי על אופצייה כזו, את יכולה לאשר שזה באמת כך? זה ישמח הרבה אנשים.

טוב-אני בן-נראה לי צריך לנעוץ את זה שנכנסים

פה לפורום כי זה פעם חמישית בערך ואמרתי על הדרך שצריך להגיד להפקה לעשות את זה כמו שתפוז עושים את זה בבלוג טיוי למבוגרים מ22:00 יש?

יNOT

New member
סליחה

ואני מסכים איתך. אבל בעונה הזו זה לא יישתנה, זה נאמר ביותר מדיי קולות כך שכנראה שיש בזה משהו...

rosedal

New member
קלוט מכיוון אחר

על ילדים עבריינים שום דבר לא משפיע ילדים חכמים תאמין לי שאם הם היו רואים את המעשנים היום ואיך הם מכורים לסיגריות ולניקוטין, אז התוכנית רק תעזור בעניין, כי הם לא יירצו לגעת בזה. אנחנו המבוגרים לא נסבול, עם כל הכבוד לזה שיש ילדים בעולם. לילדים יש הורים והתפקיד של ההורים לחנך אותם ולהשגיח על התכנים בהם הם צופים. אם תשים לב, רוב היום יש את הסימון לצפייה מגיל 14 ומעלה. אז בבקשה דיי להתלונן על כל דבר, תאמין לי שהם חשבו על זה מספיק.

יNOT

New member
רק מילה אחת

הגיגים זה בעצם כל הפורום, אין פה דיון בעובדות יבשות, זה הכל רק דיעה של אחד נגד הדיעה של השני. קצת מוזר ליצור שרשור "הגיגים" כשמטרת הפורום היא לענות על זה. סתם מוזר.

יNOT

New member
שאלה בקשר לניהול הפורום

מי שוולט באיזה שרשור מקודם לראש הפורום? הייתי בטוח שככל שהשרשור ארוך יותר,ואקטיבי יותר הוא מקודם לראש הפורום. ופתאום אני רואה שרשורים קצרים בלי יותר מדיי תגובות שמקודמים לראש הפורום , האם יש פה התערבות של מנהל הפורום או שזה אקראי לחלוטין? תודה.

יNOT

New member
ועוד...

שים לב שבטווח של שבוע ימים (שבוע וחצי) 3 פעמים הוזכר "האח הגדול" בעמוד הראשי של תפוז. 1. פוסט של בחורה - שכביכול שאלה בפורום "מלחמת המינים": "מה היינו עושים אם החבר היה רוצה להיכנס לווילה" , קצת בדיקה גילתה שהיא נרשמה לתפוז רק החודש. ואח"כ אותו פוסט חזר על עצמו כמה פעמים גם פה. (גם ע"י אנשים שנרשמו רק החודש לתפוז) 2. בלןג שעסק בנושא ההשוואה בין "האח הגדול" של מחבר הספר המקורי לבין התוכנית ושאר תוכניות הריאליטי, במקרה מפליא, גם זה קודם לעמוד הראשי של תפוז, למרות התוכן הרדוד של ההשוואה (אבל כנראה שכל מה שהיה חשוב זו הכותרת ) 3. עכשיו שוב "האח הגדול" בעמוד הראשי הפעם עם נושא ההצבעה, נכון לעתה יש יותר פעילות בעמוד הראשי של תפוז בקשר ל"אח הגדול" מאשר בפורום שעוסק בתוכנית. ותחשבו על זה...

שמע זה פורום פעיל מאוד ואני לא רואה בזה פסול

זה אחד הפורומים הפעילים ונכנסים אליו מלא אז זאת הזדמנות לתפוז לקדם אותו.. אני לא רואה בזה שום פסול.. אפילו לא אם מישהו בתפוז מחליט לפתוח הודעה רק בשביל שהוא ישים אותה בדף הראשי.. אני אישית תמיד נכנס לפורום ישירות וכמעט אף פעם לא נכנס לדף הראשי

יNOT

New member
רק ציינתי עובדות

בקשר לפעילות בפורום, ניסיתי כבר להגיב לך פעם לפוסט דומה, אבל כל התגובות העינייניות פשוט נמחקות, אומר רק שבטוח שמת לב גם אתה להאטה בפורום, מאז שאחד המשתתפים עזב, זו מגמה לא תופעה.

ShukyD

New member
ה"האטה"

אם בכלל, מורגשת רק לטובה לא חבל ולא כלום האיכות מתחילה להתפרץ פה גם אם כותבים 100 הודעות פחות ביום..

יNOT

New member
תודיע לי כשתהיה ממש התפרצות

בינתיים זה עוד לא זה. אבל אם אתה מרגיש שיפור זה העיקר.

ShukyD

New member
הגולשים שולטים

אלא אם כן שירשורים ננעצים כל עוד אין שירשור נעוץ - השירשור שהגיבו אליו אחרון יהיה בראש הפורום גם אם הוא השירשור הכי קטן בדף אם יש נעוצים כל החוקים האלה תקפים אך ורק מתחת לשירשורים הנעוצים <שנשארים למעלה עד שמורידים את הנעיצה> תפסיק לחפש מחדלים בכל מקום

yshy

New member
נעמה להדחה (ולא כלים)

מי שיוצא כנגד שי וצבר כנראה שלא מעודכן במתרחש. נעמה מסכסכת בין כולם ולא מהיום. לכל אחד היא אומרת "את/ה לא יודע/ת מה באמת מתרחש. אני בטוחה שזה היה מאוד מעניין אותך. מאוד! רוצה שאספר לך?" מזל שלא כולם נופלים בפח.

למעלה