הגיגים

24 שעות 1

New member
מה לאיש עסקים "גדול " לחפש בתוכנית $$$$$$$

הכל חרטה - בושה בושה בושה חזור לעסקים שלך......

droriko

New member
גם אם תחשבו על זה

הוא היחיד שמספק שם צחוקים. תמיד השיחות שהוא לא נמצא בהן הן יבשות ומשעממות , ואיך שהוא נכנס מתחיל כל הקרקס

הוא מותק ברמה שאי אפשר להסביר :)

הוא תמיד יהיה שם שצריך , יחבק שצריך , כבר בכניסה לבית בפעם הראשונה הוא מצא חן בעיניי - הוא היחיד שקם ואמר שלום לכל מי שנכנס חיבק נישק איזה נשמה ! :)

miracle8dl

New member
נכון.. והוא רוצה לקנות בית להורים שלו

זה מה שהוא יעשה אם הוא יזכה איזה מתוק :)

בואנה , זה כבר לא נורמאלי כמה בנאדם ../images/Emo13.gif

נשמה יכול להיות ! לקנות בית להורים שלו ? זה כבר שיא ! חחח , זהו בנות הוא שלי נא לא לריב !

shaieyni

New member
יוסי בובלין - אם הוא יצא אני לא אצפה יותר !!!

אין על האיש הזה. הוא עושה את כל התכנית.

shaieyni

New member
שמרו על יוסי בובלין. האיש גדול !!!!!

כל עוד יוסי בובלין בפנים, הרייטינג יהיה גבוה !!!!

oneboy1

New member
הערות, הארות, מסקנות, סיכום , וגמילה ?

בתור מישהו שלא יכול לשבת כל היום ולצפות ב - 20, ומישהו שיש לו זכרונות מתוקים מהתוכנית הזאת בחו"ל מצאתי את עצמי בימים האחרונים, בתהליכי גמילה ניסיוניים ההתלהבות הגדולה שלי בהתחלה קצת ירדה ..... יש כמה דברים שממש מפריעים לי, כמו מודעות היתר של הדיירים למצלמות. ברור שזהו משחק טלויזיה שבו מצלמות 50 מצלמות, אבל זה טראגי איך שדיירים מסויימים מתייחסים למצלמה, מדברים אליה, מדברים על "הצופים" ועל "הקהל" (עינב, יקירה, נסי להימנע מכך, ויש לך עוד כמה שותפים לעניין, כולל אביך המקסים והידוע לשימצה... ) אתמול זיפזפתי ונלתי לתוך מהומת אלוהים עם הצרחות.... על האוכל... האימה, האימה קודם כל , לשמחתי הרבה, צבר, שלא סבלתי אותו ולא האמנתי לו מהרגע הראשון, חשף את פניו האמיתיות אני יודע שהרבה כתבו על זה בנתיים, אבל רוב התגובות עד היום היו שהוא מקסים, בחור טוב, וככו' והוא התגלה בשיא מכוערותו !!!! אני מודה שלא יכולתי לעזוב את המסך. מופע האימה בסלון היה יותר טוב מסרט קולנוע בסינימה סיטי ואיתי- האם רק אני חושב שהוא נראה כמו איזה סוטה שעוד רגע יתנפל על איזה קורבן תמים? ורנין- הייתי בעדה, הרבה זמן, אבל ההופעה שלה, באנגלית , עם התמונה של אהובה המכוער תייסיר..... הגעתי למסקנה שהיא מזוייפת, שחקנית אוסקר, .... מילא היתה מנשקת התמונה דקה ומדברת אליו, מקובל, אבל הדקות עברו ועברו עד שהיתה לי הרגשה שהיא מתחרה בסרט של מריל סטריפ אהובתי אני מנסה להשלים את החסר בפורום הזה, כדי ללמוד על כל מה שלא ראיתי בערוץ, אבל שפע ההודעות והחומר הרב מפילים אותי שדוד, כך שאני תמיד בפיגור נורא גדול יחד עם עוד כל מיני הסתייגויות מההפקה הישראלית (הם מחזיקים את הצופים כטיפשים חסרי בינה),.... אני מוצא עצמי נוזל החוצה עוד בעיה, היא שלא ממש התחברתי למישהו שם, אין מישהו שאני מאוד אוהב, או מישהו שאני מאוד שונא עדיין לא החלטתי מה דעתי לגבי שיפרה.... מקווה שלא תאכזב אותי כמו רנין... ערן- השקרן , המלחשש, המסריח,...... ישב אתמול כמו צב בשיריונו ולא פצה פה, הוא "יסדר" את העניינים עם הבנים לבד בכלל, האם רק לי נראה שהכי כיף לבנים זה להיות רק בחברת הבנים עצמם?..... אחוות בנים ג'ני בתפקיד טפט הקיר משנות השישים - אולי כבר בוריס הצדיק היה עדיף עליה אם היה נשאר נעמה - כל מילה מיותרת (מוקש נעל, שומר נפשו ירחק) קרן, ונסה, .... אין כוח לאון- מאחל לו בהצלחה, הוא לא כוס התה שלי, אבל עולה משכמו ומעלה על אחרים שם (בנתיים) היום אמרו לי כל מיני, לעזוב את האח הגדול, שמפרץ האהבה יותר אטרקטיבי......... לא ראיתי אפילו פרק אחד עדיין, ולא בטוח שאני רוצה ויש לי זמן לעוד תוכנית כזאת......... טוב, עד שהגעתי לכאן, אני משאיר הכל פתוח..... נראה

droriko

New member
גברים תמיד מתחברים לגברים יותר

ככה זה גם במציאות

Saladin

New member
קשה להתעלם מהצביעות של הצופה הממוצע.

זה שמעדיף את כל ה"נשמות הטובות", אלה שלא מזיקים לאף אחד - ליאון למשל, ומתעב את כל מי ש"חושף את פרצופו", ובעצם נהנה הכי הרבה ממופעי אימה של צרחות ותככים. יאללה לך תעבוד על מישהו אחר.

oneboy1

New member
הכל כבר אמרו עלי , רק לא צבוע

טוב תמיד יש פעם ראשונה לא מתרגש

Saladin

New member
קבל את זה באהבה.

חח בכל זאת תודה שיש דמיון מסוים בין ההתנהגות שלך כצופה להתנהגות של הדיירים הצבועים בבית. ההבדל הוא שהדיירים הצבועים נחשפים בשלב מסוים כי הם נמצאים שם, ואתה שיושב על הכורסה לא נחשף.

oneboy1

New member
אם תקראי פוסטים קודמים שלי.....

ןאם את/ה יודע לקרוא בין השיטין, הרי שאפ]שר לדעת הרבה על אדם מהפוסטים שלו עצמו מעניין שהתייחסת לעניין הצביעות, הזכרתי כל כך הרבה דברים בפוסט המקורי, ורק לזה הגבת. למה ? מכל התכונות בעולם דוקא צבוע? צבוע ??? אבל אולי החלפתי את הסדר בין הכדורים פאק יו איף יו קנט טייק א'ג'וק החיים הם בית ספר אחד גדול גם הפורום הזה הוא בית ספר

לההפקה טיפ

אני צופה לא מהיום באח הגדול אבל טיפ לי עליכם נכון שאתם רוצים כאסח מריבות אקשן ועוד אבל מעבר לזה התוכנית היא דוגמא רע להמון ילדים שרואים כמה חשוב לעשן וכמה שהלכוהל טוב לדיירי הבית על המצפון שלכם ארז טל וההפקה כאחת שלא מעשנת ולא שותה ההרגשה שלי שאתם גוררים ילדים לעישון ןלשתיה אולי תתנו להם לעשן ולשתות לכל הרוחות במקום שזו תהיי שיחת היום יא מעצבנים ככה הם לא יפתחו נושא כל רגע על עישון והלכהול ומה דעתכם לתת לבית תעסוקה של משחקים קלפיים ועוד לא בקשתי טלוויזה או רדיו אבל משהו שכן יתן להם תעסוקה במקום לישון בטן גב טוב מקווה שקראתם את זה

למעלה