הערות, הארות, מסקנות, סיכום , וגמילה ?
בתור מישהו שלא יכול לשבת כל היום ולצפות ב - 20, ומישהו שיש לו זכרונות מתוקים מהתוכנית הזאת בחו"ל מצאתי את עצמי בימים האחרונים, בתהליכי גמילה ניסיוניים ההתלהבות הגדולה שלי בהתחלה קצת ירדה ..... יש כמה דברים שממש מפריעים לי, כמו מודעות היתר של הדיירים למצלמות. ברור שזהו משחק טלויזיה שבו מצלמות 50 מצלמות, אבל זה טראגי איך שדיירים מסויימים מתייחסים למצלמה, מדברים אליה, מדברים על "הצופים" ועל "הקהל" (עינב, יקירה, נסי להימנע מכך, ויש לך עוד כמה שותפים לעניין, כולל אביך המקסים והידוע לשימצה... ) אתמול זיפזפתי ונלתי לתוך מהומת אלוהים עם הצרחות.... על האוכל... האימה, האימה קודם כל , לשמחתי הרבה, צבר, שלא סבלתי אותו ולא האמנתי לו מהרגע הראשון, חשף את פניו האמיתיות אני יודע שהרבה כתבו על זה בנתיים, אבל רוב התגובות עד היום היו שהוא מקסים, בחור טוב, וככו' והוא התגלה בשיא מכוערותו !!!! אני מודה שלא יכולתי לעזוב את המסך. מופע האימה בסלון היה יותר טוב מסרט קולנוע בסינימה סיטי ואיתי- האם רק אני חושב שהוא נראה כמו איזה סוטה שעוד רגע יתנפל על איזה קורבן תמים? ורנין- הייתי בעדה, הרבה זמן, אבל ההופעה שלה, באנגלית , עם התמונה של אהובה המכוער תייסיר..... הגעתי למסקנה שהיא מזוייפת, שחקנית אוסקר, .... מילא היתה מנשקת התמונה דקה ומדברת אליו, מקובל, אבל הדקות עברו ועברו עד שהיתה לי הרגשה שהיא מתחרה בסרט של מריל סטריפ אהובתי אני מנסה להשלים את החסר בפורום הזה, כדי ללמוד על כל מה שלא ראיתי בערוץ, אבל שפע ההודעות והחומר הרב מפילים אותי שדוד, כך שאני תמיד בפיגור נורא גדול יחד עם עוד כל מיני הסתייגויות מההפקה הישראלית (הם מחזיקים את הצופים כטיפשים חסרי בינה),.... אני מוצא עצמי נוזל החוצה עוד בעיה, היא שלא ממש התחברתי למישהו שם, אין מישהו שאני מאוד אוהב, או מישהו שאני מאוד שונא עדיין לא החלטתי מה דעתי לגבי שיפרה.... מקווה שלא תאכזב אותי כמו רנין... ערן- השקרן , המלחשש, המסריח,...... ישב אתמול כמו צב בשיריונו ולא פצה פה, הוא "יסדר" את העניינים עם הבנים לבד בכלל, האם רק לי נראה שהכי כיף לבנים זה להיות רק בחברת הבנים עצמם?..... אחוות בנים ג'ני בתפקיד טפט הקיר משנות השישים - אולי כבר בוריס הצדיק היה עדיף עליה אם היה נשאר נעמה - כל מילה מיותרת (מוקש נעל, שומר נפשו ירחק) קרן, ונסה, .... אין כוח לאון- מאחל לו בהצלחה, הוא לא כוס התה שלי, אבל עולה משכמו ומעלה על אחרים שם (בנתיים) היום אמרו לי כל מיני, לעזוב את האח הגדול, שמפרץ האהבה יותר אטרקטיבי......... לא ראיתי אפילו פרק אחד עדיין, ולא בטוח שאני רוצה ויש לי זמן לעוד תוכנית כזאת......... טוב, עד שהגעתי לכאן, אני משאיר הכל פתוח..... נראה