הגיגים

ליקון אני יענה לך בקצרה את דעתי

רנין ויוסי הפנימו ראשונים שהם נמצאים בשידור 24 שעות ולכן הם משחקים את המשחק, הם יוצרים דרמות כי יודעים שזה מה שהקהל וההפקה רוצים. ולראיה שיוסי עמד להדחה 3 פעמים ותמיד ניצל ולא היה ספק שהוא ינצל בכל אחד מהפעמים, וזאת גם הסיבה ליציאות שלו כי הוא יודע שמה שחשוב זה שהקהל בבית יתחבר אליו ובדיוק מאותה סיבה רנין עושה סרטים כי היא יודעת לאיפה היא צריכה לפנות (ללב של הצופים, ולמגזר שלה). מאיפה הם יודעים כמה ימים הם בווילה? יש לילה ויש יום, החצר שקופה ורואים שיש אור ושיש חושך, יש את ההשקמות, ואני מניח שגם בהפקה מספרים להם, שהם מכניסים להם את הקניות שהם הזמינו ועוד כהנה וכהנה דברים. ההפקה אולי הדליפה את זה, כדי ליצור עניין. הם יודעים כמו שהרבה הפנימו שרנין שחקנית דיי טובה, ותעשה מזה עוד קצת קאשן בווילה. סה"כ זאת התוכנית והיא צריכה לייצר עניין.

lightflake

New member
יש דבר גדול וצהוב שנקרא שמש

כל פעם שהדבר הזה יורד ונהיה חושך סופרים יום אחד שעובר וככה יודעים איזה יום קפיש?

Jason2

New member
הם לא יכולים לכבות את השמש

מתי שהם רוצים? איזו הפקה חובבנית...

יNOT

New member
נראה כמו ניסיון לצחוק על כל אחד שאמר

שההפקה חובבנית, לכבות את השמש לא, אבל יש הרבה שהם כן היו יכולים לעשות ועד שלא יעשו כן, ההפקה תישאר "חובבנית". או פשוט במתכונתה הנוכחית.

no nick 1989

New member
שתשאר

בנתיים אנשים ממשיכים לצפות בתכנית וזה ממשיך לעניין ואפילו נהיה יותר מעניין..

יNOT

New member
אני אשמח אם תוכל לספר לי מה נהיה מעניין יותר

כי אני לא רואה את התוכנית. אני מסתמך כרגע רק על הדיונים בפורום וכרגע הדיונים בפורום לא נוטים ליצור עניין בתוכנית, או שאני טועה?!

no nick 1989

New member
איך לא נוטים ליצור עניין?

הרי הפורום הזה הוא נראה לי אחד הפעילים בתפוז.. ואם הוא פעיל-זה אומר שיש על מה לדבר,יש עניין ובכלל השבוע התחיל להיות ממש מעניין בוילה,עם כל הרכילויות שעברו כל גבול.. כל שיחה כמעט היה ריכולים,אסטרטגיות וכו'.. וזה מעניין ! אולי לא אותך אבל את הרוב כן. ככה אני חושבת.. וגם המשימה של יוסי-נורא מעניין לראות איך הוא להגיב שהוא ידע שרק הוא עבד...

יNOT

New member
כן זה ידוע לי

בקשר לכותרת שבחרת לפוסט אני לא יכול להגיב על זה כי רוב הסיכויים שזה פשוט יימחק (היו כבר פוסטים דומים לכותרת הזו וכל תגובה אליהם נמחקה אלא אם כן היא "אושרה" ) את צודקת, אותי לא מעניין אסטרטגיות, בשביל זה יש הישרדות. המשימה של יוסי לא יצרה עניין, אוליי ייוצר עניין כשיגלה שרק הוא עבד, מעבר לזה, זה נראה לי טקטיקה גרועה, לבחור אדם אחד בבית ורק לו להתנכל. (גם אם זה הוא שהתנדב ) אז חוץ מזה כרגע אין חדש בווילה?

אוי האישה הזוו מעצבנת גם החיים האמיתיים

"אם לא היו מדיחים אותי הייתי פורשת" כן, בסדר!

omer719

New member
../images/Emo41.gif הגיגים ../images/Emo41.gif

רוצים לשתף אותנו במשהו שאתם חושבים בקשר לאח הגדול או הדיירים? זה המקום!

24 שעות 1

New member
שי מתכנן את הקמפניים שיקבל

בשיחה שהיתה עכשיו הוא מספר להם על קמפניים שמחכים להם / לו כביכול

תמונת מצב לדעתי...

רמה 1-לגמר-שפרה יוסי לאון עינב צבר רמה 2-רנין רמה 3-ערן שי איתי אשר ונסה ג'ני רמה 4-להעיף-נעמה קרן רמה 5- עפו-בוריס מיקי מה דעתכם?

אריאל5

New member
לא מסכים בכלל

לדעתי רמה 1- לגמר - יוסי,לאון צבר איתי ואשר רמה 2- קרן ערן שי ונסה ג'ני ערן רמה 3 - שפרה, נעמה רמה 4 - להעיף - רנין

אורישקי

New member
לדעתי:

רמה 1-לגמר צבר,לאון,שפרה,רנין רמה 2-רחוק אך לא לגמר-יוסי,עינב,איתי רמה 3-ג'ני,קרן רמה 4-להעיף את שי,ערן,נעמה,אשר,ונסה עפו-בוריס ומיקי

oritr69

New member
חוץ מרנין שתפרוש כי היא שחקנית!!!

ואשר ילך אחרי יום כיפור לא מענין אותו יותר מיזה ניראה לי שהוא עשה חוזה עד אחרי החגים עם ההפקקה שרצתה מישהו דתי לקידוש ולחגים

24 שעות 1

New member
מה אמר כל השבוע שי לנעמה וקרן

אני עושה לכם את העבודה אל תלכו לחדר הבנות ואל תדברו איתם שבו בשקט אני עושה את המנדרז תרגעו. ובסוף יצא להמנדרז נגדם. רמאי שקרן נוכל

למעלה