הגיגים

rosedal

New member
מיקי לוין המודחת תתארח עוד 5 דקות בערוץ 2

בתוכנית הבוקר! אפשר לשרשר

liron292

New member
האח הגדול מבוים

תוכנית נחמדה, ואפשר לכתוב עליה אלפי ביקורות וגם דברים טובים אבל יש לי מספר שאלות 1.איך נעמה עדיין בדירה 2.איך רנין לא עזבה כבר, האם זה לא הצגות ומבוים ? 3.מאיפה יש להם כל כך הרבה בגדים מאיפה הם יודעים את התאריכים? (באיזה יום הם נמצאים בכלל) לדעתי יש מישהו שנכנס או אומר מה ואיך כל יום 4.האם יכול להיות שבובליל מתנהג באמת? הרי שהוא לפעמים עושה את עצמו בן אדם בלי שכל בכלל, לפי דבריו לפעמים ניתן להבין שזה לא הגיוני כל כך 5.הספירה שהייתה בהתחלה לא הייתה נכונה איך יכול ללקרות דבר כזה על ההתחלה במיוחד לאור הקפידה שעושים ? 6.איך יש פה בחור/ה שידעו שבמכתב של רנין יש קוד מאחורה (הסתבר כנכון) הרי זה משהו אישי בין רנין לחבר שלה תסבירו לי זאת? אלי יש פה בפורום מישהו מושתל 7.אם אין שחקן מושתל בבית הגדול? אשמח לעזרה ואם תוכלו לענות לי על הכל תודה לכולם ושיהיה שבוע טוב.

Q u a Q u a

New member
שיפרה, למה את משעממת אותי?

היא היתה מההתחלה אחת מהפייבוריטיות שלי, כי היא לא מתלכלכת, ונראית לי די אמיתית בסך הכל. עכשיו, אחרי שלושה שבועות, אני מרגישה שהדמות מתחילה למצות את עצמה משום מה היא ממש משעממת, נושאי השיחה שלה הם תמיד על "החוויות" שהיא תופסת, והיא ממש מנתחת כל דבר הכי קליל לעומק כאילו מדובר בתורת האטום. גם הטונציה שלה לא משתנה, היא מאוד מונוטונית, מדברת חלש מדי ותמיד צריך להגביר את הווליום כדי לנסות לעקוב אחרי השיחות שלה. גם הצחוק שלה פתאום נשמע ל מזוייף. כבר לא נעים לי לראות אותה, אחרי שנהניתי בהתחלה... זה די מבאס שזה קורה עם דמות שבאמת נחשבת נקייה מבחינתי... מה איתכם?

liron292

New member
האח הגדול מבוים?

תוכנית נחמדה, ואפשר לכתוב עליה אלפי ביקורות וגם דברים טובים אבל יש לי מספר שאלות 1.איך נעמה עדיין בדירה 2.איך רנין לא עזבה כבר, האם זה לא הצגות ומבוים ? 3.מאיפה יש להם כל כך הרבה בגדים מאיפה הם יודעים את התאריכים? (באיזה יום הם נמצאים בכלל) לדעתי יש מישהו שנכנס או אומר מה ואיך כל יום 4.האם יכול להיות שבובליל מתנהג באמת? הרי שהוא לפעמים עושה את עצמו בן אדם בלי שכל בכלל, לפי דבריו לפעמים ניתן להבין שזה לא הגיוני כל כך 5.הספירה שהייתה בהתחלה לא הייתה נכונה איך יכול ללקרות דבר כזה על ההתחלה במיוחד לאור הקפידה שעושים ? 6.איך יש פה בחור/ה שידעו שבמכתב של רנין יש קוד מאחורה (הסתבר כנכון) הרי זה משהו אישי בין רנין לחבר שלה תסבירו לי זאת? אלי יש פה בפורום מישהו מושתל 7.אם אין שחקן מושתל בבית הגדול? אשמח לעזרה ואם תוכלו לענות לי על הכל תודה לכולם ושיהיה שבוע טוב.

בהלםם

New member
להדיח אותו היום לא לחכות לצאנס אחר../images/Emo45.gif

אין צורך לתת לו קרדיט על ההתנהגות המגוחכת שלו

כל מה שהבנת אחרי 3 שבועות

אני כבר קלטתי מהתחלה, ובנוסף למשעממת היא ממש מעצבנת עם הדיבור ומשחקת אותה עמוקה, גם בשיחה על בצלים מהשוק היא תמצא את "העומק".. היא מזוייפת מאוד, ואני הכי שונאת שהיא מתערטלת ונמרחת על הספות/רצפה/שטיחים/מיטות/קירות כאילו לא לימדו אותך לשבת נורמלי?? היא בטח חושבת שהיא מגרה מישהו עם התנוחות הווירדיות האלה... היא גם חמה על צבר והיא יוצאת ממש שרלילה עם ההתנהגות שלה. בקיצור- לא אוהבת...

אכדית

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

כבר מהחיצוניות שלה רואים כמה שהיא מזוייפת, כל התסרוקת המתאמצת והלא מובנת הזאת היא כ"כ מלוקקת.. ודווקא שהיא טבעית בלי פן והפוני אסוף היא הכי יפה.

מסכים איתך ב-100% לפני יומיים בערך כתבתי

הודעה באות סגנון כמעט. שיפרה באמת הייתה טחת הפייבוריטיות מבחינתי בהתחלה והיום אני ממש לא סובל אותה...

24 שעות 1

New member
כוס אמ אמו הקידוש הזה - כך אמר שי

כוס אמ אמו הקידוש הזה ביום שישי כך אמר שי לרנין כשרץ להרגיע אותה כשמאוד בכתה למה עושים קידוש בימי שישי . חלאה שלא מכבד את עמו לא צריך להיות שם.......

ועוד דבר , כששי מדבר עם מישהו ולא משנה עם מי

הוא מסגל לעצמו טון נמוך ו"אכפתי " כזה... כשהמשפט שחוזר על עצמו : "לא אכפת לי מ ( כאן לשים שם של כל משתתף אחר חוץ מזה שהוא מדבר איתו כמובן) כולם על ה*** שלי כולל הצופים בבית

יNOT

New member
למנהל הפורום !

נא לשרשר את השרשור הזה בשרשור האחר שכבר עוסק רק בשי, אין טעם לפתוח פה עוד שרשור על אותו נושא. תודה, ולא התכוונתי לצעוק.

בלי שי הבית לא ישרוד אפילו שבוע

כולם מטומטמים ודואגים לסיגריות שלהם בלי שי צבר ואיתי אין להם שום עתיד לשרוד בבית חח כולם יאכלו את כולםםם שי הוא הכי הכרחי שם ולכן הוא צריך להשאר עד סוף המשחק כולל צבר ואיתי :)

Q u a Q u a

New member
נסחפת ממש בטירוף, לא?

הבית ישרוד יפה מאוד בלי שי, הוא לא ממש תורם במשהו. זה מצחיק אותי שמישהו קם בבוקר ומחליט שהוא מנהיג, והופך את זה לעובדה.

droriko

New member
תראי אנשים בוילה אוהבים אותו

הם אוהבים ליהות סביבו השיחות שלו איתם הן דינמיות, ואי אפשר להגיד שההווי החברתי הוא לא חשוב בוילה . אני לא יודע אם זו תיהיה כזו טרגדיה אם הוא יעזוב, אבל מפה ועד להגיד שהוא לא תורם כלום לבית זו הגזמה לדעתי.

סוכריונת את מצחיקה אותי , מה שי עושה בדיוק

אני אגיד לך, מחלק פקודות , מתלהב מעצמו וצורחחח. תאמיני לי שהסדרו יופי בלעדיו.

למעלה