הגיגים, שאלות ו

Saladin

New member
מה זה משנה השיחה בין איילה וסער?

כדי שתוכלי להגיד על איילה "אוי, כמה שהיא רעה! מספרת הכל לסער ומעוותת הכל"?

שירי111

New member
אם היא תספר בדיוק את מה שהיה בשיחה הזו

נגיד לה "שאפו" ולא "כמה רעה". מעשים, לא דיבורים - מכיר?

Saladin

New member
פ'סעעעדר.

מה שאני משתומם עליו הוא למה לחכות לשיחה בין סער ואיילה, מראש לצפות למעידה המוסרית כביכול של איילה? ועוד דבר: היא מבטלת את החשיבות של השיחה בין אלירז ואיילה וכל מה שהיה בה (ההטפות של אלירז) וכל מה שחשוב בעיניה הוא רק אם איילה תספר הכל בדיוק מושלם או תעוות (כאילו שזה לא אנושי להציג את עצמך בצורה מחמיאה, אם איילה היתה עושה את זה). המחשבה שלה (של המגיבה) היא ילדותית ודווקאית. אשר למשפט "מעשים, לא דיבורים" לא הבנתי למה את מתכוונת. אבל את הנקודה הכללית הבנתי.

נראה לי שם לא מפריע להם אף פעם לשתוק ביחד

הכוונה שיש לפעמים רגעים של שתיקה כשיושבים שניים יחד על הספסל ונראה כאילו כל אחד במחשבות שלו ואין תחושה של אי נוחות מהשקט הזה או שמישהו מרגיש צורך להפר את הדממה..אני תוהה אם בחיים בחוץ זה היה ככה עם אנשים שלא חברים טובים שלהם. אני מאמינה שהעונה הזו יש בין כולם הרבה יותר רגשות ואכפתיות מאשר בעונה הראשונה ובמיוחד בין אלה ששם בתקשורת של "ברוגז".

w i n n e r r r

New member
אלירז לא צריך לנהל כאלה שיחות עם איילה מסיבה

אחת: ההפקה תעוות את האמא של השיחה ותוציא כרגיל את איילה טוב ואת אלירז לא. בטח האח נתן לה הוראה כזאת אמרו לה סמכי עלינו...חחח

אין להם מה להראות שיוציא את אלירז רע

כי השורש של השיחה היה בעצם שאיילה מוכנה לקבל את מה שאלירז אומר ולנסות לעבוד על עצמה. עכשיו, ברור שבשידור יציגו את זה כ"איזה יופי היא מתבגרת ומדברת עם אלירז בכזאת כנות", אבל לפי זה הם בעצם אומרים שהיא יוצאת סבבה בגלל שהיא מבינה שאלירז סבבה. סבבה?

מקסימום יצא חומוס... אז מההה???.... ../images/Emo47.gif

לפחות ניסה...
אז אם איילה שוב תלכלך עליו ותתלונן שהוא "מתיש אותה"....
עוד כמה אנשים ידעו עם מי יש להם עסק - משני הכיוונים....

migdalist

New member
לצערי איילה לוקחת את הניצחון...כנסו

סער עף בטוח,ואיילה נגד כל העולם,עברה הרבה בתכנית,אהבה,תככים,שקרים,חרמים,ועכשיו מתחיל הניקיון:מספרת לגואל למה לא דיברה איתו,מטהרת את האווירה,עם אלירז מנסה ליצור קשר עין שוב לאחר שהבינה שאיתו (המלך)תצטייר כמלכה פגועה ,ואופס המיליון אצלה. לצערי הרב זו דרכן של נשים יפות ורעות ,להרע וכשמגיע פרס(הגמר ממש קרוב)לחזור בתשובה,ואנחנו ,קהל הצופים שרובנו עשויים מחומר אלירז,טובים וסלחנים,נסלח לה ואפילו נפרגן!!!!!!!!! זהו שממששששש לא !!!לא הפעם יקירתנו איילה,את התככים לא נשכח,את החרמים נוקיע מתוכך,ולחברה שלנו את תחזרי כשאת מתחרטת ומצטערת,רוצים שתשתני ולא עם המיליון ביד,קודם תתנקי,תביני את חומרת מעשייך,תביעי חרטה ואז אולי אם אנחנו נחליט שכן ,נקבל אותך לקרבנו. וזה נקרא חזרה בתשובה אמיתית!!!

bamby18

New member
למה את מסיתה כולם שם עסקו ברכילות זולה

למה לצערך? מאיפה ועל מה יוצאים כאן בפורום הזה על איילה ראשית אף אחד לא חף מרכילות במקום הזה ובסיר הלחץ שהם מצויים ,וגם אל תשכחי שלכולם שם יש אינטרס אחד בנוסף לפירסום זה לזכות במליון וזוכה יש רק אחד ולפיכך אני אישית רואה את הכל כהצגה ואף אחד לא חף מפוזות למצלמה ... אבל בכל זאת אם כבר מדברים על ריכולים וחרמות קחי את המשקל ותשקלי את שק הריכולים בחדר של אלירז את תחטפי קילה ,-5 דיירים שלא הפסיקו לרכל על כל צעד ותחת כל עץ רענן אז ראבק לא להסית ולהשמיץ ותנסי לראות את המציאות ולפרגן למי שבאמת עושה לך טוב ולא במקביל לרדת ולהשמיץ אנשים שמעולם לא עשו במזיד משהו ... עכשיו שאוטוטו הגמר מתקרב מתחילים לראות ניצני פתיחות וכמו שאני רואה יגיעו לגמר פותנה אלירז סער איילה וארז -והלוואי שארז יזכה כדי שקהילת החרשים תוכל למנף את עצמה ובאמת יזכו להכרה ולהקלות ... שיהיה בהצלחה לכולם ... שבת שלום ...

כואב לי על אלין, היא כל כך צעירה לעבור משחק

כל כך קשה, עכשיו בוכה בגלל פותנה, לדעתי זה לא רק בגלל פותנה,מצבה הנפשי לא קל בכלל, אני חושבת שלמשחק באח הגדול צריך להגיע לפחות שנתיים אחריי צבא, אחריי הטיול, כשמשתפשפים קצת, ממש כואב עליה.

שוורצע

New member
היא הסמרטוט של הבית כי פותנה וגואל

מוציאים עליה את הכל כי על הגב של אלירז הם הולכים לגמר. אז אלין בשבילם היא כלום. גם בשביל סער ואיילה וארז כמובן היא כלום. רק אלירז והילה שמבחינתה אלין שווה לה.

Lomsahne

New member
טעות חמורה בידך...

היא לא הסמרטוט, מנסים לעשות אותה כזאת אבל היא עומדת מולם ומתנגדת וזה מה שמעצבן אותם.

התמכרות

New member
נכון. ולכן אני כל כך מעריך את אלין.

אך היא הרבה יותר בוגרת נפשית ומבינה תהליכים, מאחת בת 19.

mB Connection

New member
נמאס מגואל ופותנה חייבים להוציא אותם

לפני אלין המתוקה. וכבר לא אכפת לי שסער ואיילה יקחו מקומות 4-5 שיגיעו לגמר אלירז, אלין, ארז, איילה וסער וזה יראה הרבה יותר נקי.

למעלה