הגיגים, שאלות ו

רקלוש

New member
זו האינדיקציה שלך לשפוט בן אדם אם גמר בגרות

או לא? אז רק לידיעתך מיטב המוחות בעולם כולל איינשטיין לא היו התלמידים הכי מוצלחים בבית ספר. אבל בעצם אין מה להתפלא מאדם כמוך שמוציא כל כך הרבה רפש וגועל מתאים שיתנסח נמוך כל כך כמוך...אז שוב תתקקדדמיי!!

אין לי שום בעיה אם בגרות, יש לי בעיה שכאן

יצאו מפרופורציה, אלירז לא שונה משאר הדיירים!!! יש את סער עם נסיון חיים, יש את איילה שלמדה ולא חושבת שאלירז הוא שצריך ללמד את איילה, בחייאת היא בנאדם מבוגר, הוא קצת הגזים, וזו דעתי!!!

ORLYCOHE

New member
שילי לכי תחפשי חיים ,טפשה את כבר! תנסי להשתפר

גם 4 תארים לא יספיקו לך בכדי להגיע לרמת החוכמה של אלירז

רקלוש

New member
הבעיה שיש לך היא שאת לא מפסיקה לזרוק רפש על

אלירז כאן בפורום ומכנה אותו בכינויים גזעניים ולא רלוונטים ויכול להיות שחלק מהבעיה היא שיש לך קרבה משפחתית לאיילה.

שירי111

New member
חייבת להיות דוחה, הא?

עד שיש כאן שירשור בלי קללות, עם קצת דיבורים הגיוניים.. אלוהים ישמור אותך.

sharona123v

New member
לא סער יותר טוב עבריין בתחפושת של עורך דין

איזה גבר סער למה ,רגע מה אני ביכלל אומרת סער הוא לא גבר. סתם ילד אניפנטיל שיש לו בעיות נשים קשות ביותר ולא פלא שהוא רווק בן 37 כי הוא לא סגור על עצמו בן אדם מוזר ברמות וען בעיות קשות דחוף טיפול. גבר שלא יודע להביע רגשות זה לא גברררררררררררררררררררררררררררר

דינה128

New member
הלוואי אמן ויהיה לי בן זוג כמו אלירז

אם אלירז נקרא אצלך אדם ממוצע וקטן... אני מאחלת לעצמי ולכל בנות ישראל בני זוג קטנים וממוצעים. מה עושה אותו קטן? זה שאמר שאם האישה רוצה שהגבר יידע מה קורה איתה שתגיד לו...? אם זה הניתוח שלך , לא אתפלא שתסיים כמו סער רווק בן 37

ayaliar

Well-known member
אני קצת פחות מתפלאה

על כמה מהגברים פה בפורום שכמו סער, מאויימים מאלירז הלוואי שכולם היו יודעים להיות כנים בצורה כזו, בלי לפגוע, עם רגישות כזו ויכולת לגרום לצד השני להקשיב לך גם כשאתה מעביר עליו ביקורת. הוא עשה את זה עם כ"כ הרבה אנשים וכולם חוץ מהצמד הזה חולים עליו.

Saladin

New member
אלירז לא פוגע?

להגיד לאיילה משפט כמו "אני מתפלא עלייך, בחורה שהיא כביכול חכמה, מדברת כל הזמן בה בה בה" זה לא משפט פוגע? אז הוא נאמר עם חיוך וחינניות, רק בגלל שהאומר אותו לא מסוגל להרגיש שום דבר אלא רק לקשקש - זה לא הופך את זה ללא פוגע. וגם התגובה המתונה להפליא של איילה, שמשוחחת איתו בנעימות ומקשיבה לו למרות שהוא עסוק באופן אובססיבי בלנתח את החולשות והפגמים שלה (לא פוגע?), גם היא לא הופכת את זה ללא פוגע.

ayaliar

Well-known member
היא נפגעה?

היא נראתה לי קשובה מאד ומתעניינת מאד וידעה יפה מאד להגיב ולהגן על עצמה איפה שחשבה שהוא טועה ולהסכים איפה שחשבה שהוא צודק. החוכמה היא לדעת באיזה מילים להשתמש עם כל אחד. יש משפט שיפגע בך ולא יפגע בי ולהפך. כנראה שאלירז רגיש מספיק כדי לדעת מה אפשר להגיד למי ואם הוא פוגע, הוא הראשון להתנצל

Saladin

New member
שוב, את מפרשת את המתינות שלה כמצדיקה

את הדברים שהוא אומר לה (לתרגם לך מה הוא אמר לה: הוא אמר שהיא טיפשה ושהיא כל היום מקשקשת - לא מעליב? במיוחד לאור הבדלי האינטיליגנציה שקיימים ביניהם לצד השני, אבל פה את בטח לא תסכימי איתי, מה לעשות). אלירז רגיש כמו נעל, יש לו תפיסת עולם שהוא נעול עליה בנעילה של כמה טונות טובים והוא מרוצה מעצמו כמו ילד-בית שלא ראה כלום בחיים שלו ולא מתכוון לצאת ולראות משהו.

הוא לא אמר דברים כדי לפגוע בה - בניגוד לסער

הוא בסך הכל אמר לה מה הוא באמת חושב עליה - גם היא אמרה לו מה היא חושבת עליו!

Saladin

New member
חוץ מזה , כל השיחה היא רק על הפגמים של איילה.

אם זה היה הדדי, מילא. אלירז אומר לאיילה: תדברי עליי, תרסקי אותי ובכך הוא כאילו נותן לה להתמודד שווה מול שווה, מזמין אותה כביכול לדו קרב (כמו ילד בן 3, אם את שואלת אותי). אבל עצם העובדה שהוא אפילו לא עוזר לה לדבר על איזשהו פגם שלו עצמו מעידה על כך שהוא לא מאמין שיש בו איזשהו פגם, ולכן כל השיחה הזו היא חד-סטרית לחלוטין. אלירז יוזם שיחה כדי להתקיף את איילה.

הוא דווקא אמר לה... בשיחה הקודמת....

מה שהיא עשתה עם זה היה ללכת לאח הגדול ולהתלונן כמה שהוא מתיש אותה....
וזה רק מעיד למי יש יותר בגרות....

sharona123v

New member
אני לא מבינה מה אתה רוצה ממנו הוא פשוט אמר לה

את האמת בפרצוף הוא עשה לה בית ספר של החיים מה שבחורה כמוה לא יודעת ואם היא ניפגעה אז מה בחיים ניפגעים הרבה לא יזיק לילדת שמנת שתיפגע קצת שהיא תצא בחוץ היא תיפגע עוד יותר פי 100

למעלה