הגיגים, שאלות ו

שוורצע

New member
כי הבעיה היא הרבה פחות אצל איילה

הרבה יותר אצל סער. החברה של סער חיכתה (כבר לא) בבית. הוא אומר לאיילה במשפט הזה משהו שאני לא מסכים איתו, הוא חושב שסער מת עליה והיא משחקת איתו קשה להשגה. היא מתה על סער והוא משחק בה כאובייקט מיני זול.

שירי111

New member
כנראה מעולם לא היית בקשר ידידות בלי יחסים

של בינו לבינה. אני יודעת, קשה להאמין, אבל ידידות בין גבר לאישה בוגרים, היא אפשרית, וזה בדיוק מה שקורה כאן.

Saladin

New member
לא הבנת. זה לא העניין.

העניין הוא שאלירז מטיף לאיילה על דבר שהוא בעצמו רחוק שנות אור מיכולת ליישם - על זה שהיא לא מנהלת רומן נורמלי ורגיל מול מצלמות שמצלמות אותה 24 שעות ביממה. ממש קלי קלוטו.

שירי111

New member
אוקי, הבנתי ../images/Emo13.gif הוא בסה"כ אמר שהיא מתנהגת

כמו מלכת הקרח כשהיא ליד אנשים, והוא חושב שזה מתסכל את סער. אני מניחה שהוא אמר אמת שהוא היה מתעצבן אם מישהי היתה עושה את זה לו, לא משנה אם זה בבית האח או בבית. הנקודה שלו היתה, לפי הבנתי האישית, שאם מערכת היחסים שלהם כ"כ אמיתית ויש שם אהבה, אז אין לה צורך להתבייש לתת חיבוק או נשיקה..

Saladin

New member
אבל לאלירז אין מערכת יחסים באח הגדול.

אולי יש לו את בר בחוץ, אבל מה שאנחנו רואים ממנו זה שאין לו מערכת יחסים. הוא בא לבית האח הגדול ונשאר כלעומת שבא, בניגוד לאיילה ולסער שלהם יש משהו, אמיתי או מדומה. אלירז נהנה להעביר את הזמן שלו בלנתח את מה שיש לאחרים כאילו הוא נמצא בעמדה של אחד שיש לו משהו. האם זה לא קטן מצידו?

שירי111

New member
לאלירז אין מערכת יחסים באח הגדול

כי הוא גבר שמסוגל להחזיק את הבולבול שלו בתוך המכנסיים, בידיעה שיש לו מישהי שמחכה לו בחוץ. יותר מזה, רוב העונה הוא לא ידע בוודאות שהיא מחכה לו בחוץ ועדיין נשאר נאמן. בצד השני של הסקאלה, עומד הסמרטוט סער, שכל מוחו מתרכז באיזור חלציו, ולא מסוגל להישאר לבד במיטה, למרות שישנה בחורה שמתגוררת בביתו, וממתינה לו. אגב, מעדיפה אישית שיהיה לי כלום, מאשר שיהיה לי משהו מדומה. בכל אופן, את האצבע המאשימה בכל הנוגע ל"מערכת היחסים" הזו אני מפנה בעיקר לסער.

Saladin

New member
בסדר נו שיהיה.

אבל למה להיות עסוק כל כך בלהטיף למישהו שכן יש לו משהו באח הגדול? האם זה לא מבזה (את אלירז)?

שירי111

New member
לא רואה את זה בתור הטפה, רואה את זה

בתור דרך להבין. בסדר, הגיוני שלא נסכים..

Saladin

New member
לא נכון. השיחה היא חד-צדדית ולכן זו הטפה.

אלירז הוא מושלם ואיילה מלאה פגמים.

שירי111

New member
הוא היחיד בבית הזה שאמר שהוא לא מושלם

ויש לו עשרות פגמים. הוא נותן לה את האופציה להטיח בו את כל מה שהיא חושבת, והיא לא עושה את זה. מה נותר לו? לדבר עליה..

Saladin

New member
אבל למה הוא לא מונה בעצמו את הפגמים שלו בפניה

? אז מה אם הוא מזמין אותה להטיח בו האשמות (הזמנה ילדותית) - אם הוא באמת לא חושב שהוא יותר טוב מאיילה, למה הוא לא מדבר איתה בצורה גלויה וחושף את עצמו בפניה? כל דבר אחר יהיה התנשאות, לא? אין באמת בן אדם אחד שהוא יותר טוב מהשני, אלא אם כן מישהו חי כאן בלה לה לנד.

שירי111

New member
אבל הוא כן עשה את זה...

הוא אמר לה אני כזה וכזה וכזה (לא רוצה לצטט, לא זוכרת את השיחה מילה במילה), עכשיו תגידי לי מה *את* חושבת עלי, והיא שתקה באמתלה שהיא לא אוהבת לפגוע באנשים. Give me a break. הבעיה היחידה שלה איתו היא, שהוא לא נפל לרגליה וזה משגע אותה. מכירה את הבנות האלה

Saladin

New member
מה זה כזה וכזה?

השאלה אם אמר לה דבר משמעותי. השאלה אם חשב לאיזה רגע להרהר על זה שיש משהו עלוב וקטן בהתבוננות שלו על זוג אחר . זהו, זה מה יש לי להגיד בינתיים בפוסט הזה.

שירי111

New member
שוב, לא זוכרת את המילים המדוייקות

לך תראה את הסרטון. סע לשלום - המפתחות בפנים

שירי111

New member
לא הזדרזה?!

היא לא מודעת לכל הפגמים שלה. מבחינתה היא מושלמת, וכל מי שלא אוהב אותה ואת התנהגותה - טועה.

שרית בר

New member
ועכשיו השיחה בחדר, סער ואיילה...

סער : איילה כמה זמן ישבת בחוץ איילה : לא הרבה סער : הרבה מאד איילה : אתה סתם הוזה סער : את קוראת לי הוזה ? איילה :סער !! סער : מה דיברתם שם ? איילה :סתם כל מיני סער: הבנתי אותך ! איילה :מה הבנת ? סער : הבנתי איילה : סער !! מה הבנת? סער : אני הבנתי את לא צריכה לדעת מה איילה : אבל סער אני תמיד משתפת אותך סער : מממממממממש איילה : סער אתה לא פייר סער : איילה , תעזבי אותי באמא שלך איילה : אתה רואה, עוד פעם אתה עושה את זה סער : עזבי אותי איילה איילה : אבל סער , למה אתה עושה לי את זה סער : איילה די ! לכי לחבר שלך בחוץ איילה : נו, סער די, מה יש לך ? סער : איילה תשתקי קצת ועוד ועוד ועוד ועוד משפטי חכמה כאלו..... חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח

reiter5

New member
שרית עכשיו אני אהיה כמו שרה אמרתי לכם חחחחחח

ידעתי וצפיתי הרי ברור איילה לעולם לא תודה שאלירז נגע לה בנשמה העמיד לה מראה מול הפרצוף ....אוי האגו האגו וכמובן לא לקחה כלום מהשיחה .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה