הגיגים, שאלות ו

גוני0772

New member
אלירז המלך

הוא תוקע לאיילה ואומר לה שהי שחקנית ואי לא יודעת מה לענות לא

yossi1981

New member
אלירז מוציא טוב מאנשים - הוא פשוט מדהים

אני לא סובל את איילה אבל משום מה - כל פעם שהיא איתו ומדברת איתו אני מתחיל לחב אותה היא פתאום נראית לי טוב. אני לא סובל את גואל אבל משום מה - כל פעם שגואל לידו ומדבר איתו , אני מרגיש אליו חיבה. אלירז פשוט מוציא טוב מאנשים שלידו

bibaso

New member
העונה באח הגדול

לפחות מבחינת שיחות כאלה - יש את אלירז ואת גואל, שכמותם לא היה אף אחד - לא בעונה הראשונה ולא ב VIP

יונתנסקי

Well-known member
למה ? היו שיחות מעניינות בין שפרה לאשר

שחשב עצמו למבין גדול בתורה ובמצוות והיא, כחרדית לשעבר "עשתה לו בית ספר", וגם בינה לבין לאון, ובינה לבין צבר. גם שם היו שיחות מאוד מעניינות.

bibaso

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לא מתקרב אפילו

migdalist

New member
לצערי אלירז לוקח את איילה וסער לגמר בפעם...

השנייה,פעם ראשונה עם השלום ,שהוציא מסער קצת אנושיות ועכשיו מאיילה הוציא ממנה את הטוב שלא ראינו עד כה...בעסה

מיק101

New member
זה רק מראה שאלירז אינו אסטרטג, אלירז אמיתי

אותי זה מצער מאד..... כאן אני אגואיסטית עבור אלירז, סורי...

migdalist

New member
אסטרטג לא מבטל אמיתי...

אסטרטג אומר מחושב,חכם,ואמיתי גם.להיות אמיתי בלי אסטרטגיה בחיים זו סתם טיפשות,ותמימות.ואליירז שלנו הוא שניהם,אמיתי ושאפתן,מה רע?הוא בעצמו ,היחידי, שהודה במילים ברצונו בפרס אז בואו נתן לו את הקרדיט לא רק על היותו אמיתי ,גם על היותו חכם!!!!

Saladin

New member
אני מתפלא על כל הנשים שתומכות באלירז.

הייתן מסכימות שבן אדם ממוצע וקטן כזה יהיה, למשל, החבר שלכן? אחד שמעביר ביקורת כל היום על אנשים ועל קשרים של אנשים בלי לעשות שום דבר בעצמו או לספר על חוויות דומות שלו עצמו? על המסך, באח הגדול, זה כנראה מצטלם יפה כי אנשים (בישראל, יש לציין) משום מה אוהבים להזדהות עם אנשים קטנים ואנטי-גיבורים שלא זזים מילימטר מהקופסה שלהם. אבל בחיים האמיתיים זה מאוד רדוד וצר אופקים ומדכא, וגם קטנוני בגלל השיפוטיות.

gokussj2

New member
זאת ביקורת לגיטימית

ונכונה שבאה במטרה לעזור , והבנאדם מבין מה שהוא אומר

למעלה