הגיגים, שאלות ו

חחחחח,תאמין לי שאני לא יודעת לפתוח בלוגים.

ובאחת התגובות ביקשתי ממך שתפסיק להתייחס אליי כאל מי שאני לא. כמה שזה אולי מצחיק אותך לעשות כך ואודה לך אם תכבד את בקשתי..גם אם אינך חייב להיענות לבקשה כמובן..

תנו לזה קצת זמן....

קודם נראה לאן היא תוביל את השיחה הזו....
משום מה - קשה לי להאמין ולקנות את ה"כנות" הפתאומית הזו מצידה... ואם אני טועה - אשמח להודות בטעות ולהתנצל...

somboI

New member
אז מתי היא שקרה כשהיא אמרה שהיא שונאת אותו

והוא מגעיל אותה פעמיים בחדר האח, או עכשיו? זו עבודה בעיניים בכל מקרה.

24שעות1

New member
לכולם שמעתם את איילה כמה היא אוהבת את סער

כולכם אמרתם שהיא משחקת בו והנה ההוכחה הגדולה. איילה - "אני אוהבת את סער יותר ממה שהוא אוהב אותי" ואלירז המום - טען כל הדרך שזה משחק לענין - שיחה מרגשת מאלפת סוף סוף שיחה עניינית ובוגרת בבית. אלירז ואיילה שיחות תמיד איטלגנטיות

migdalist

New member
דווקא בחרה להודות באהבתה עם אלירז?את עיוורת?

בשיחה האחרונה אלירז הוציא אותה,כלבה מניפולטיבית,וקרה כקרח,היא ניסתה להגיב שוב בקולה המאנפף שטויות,ואז אכלה עצמה שאלירז קלע בול!!ולכן לקחה זאת כ"כ קשה(השיחה עם סער,עם האח וכו)ולכן החליטה על סיבוב שני שבו תנסה לסגור לאלירז את הפה בהצהרת אהבה שיקרית וכך אולי אלירז כן יבין אותה ויחבב אותה ואולי יחזור בו מדעתו עליה!!הכל מניפולציות אבל מה לעשות זה משחק ,ואיילה שחקנית מנוסה,תזכרי יש הדחה שניה שבוע הבא איילה מתכוננת לסיבוב שני והפעם:לחבב ולהתחבב

FloorFiller

New member
שניהם מלכלכים אחד על השני

היא תדבר עליו אח"כ עם סער ותגיד הוא כזה וכזה והוא ידבר עליה אח"כ עם גואל ויגיד היא כזו והיא כזו.

היא אח"כ תספר לסער אתתוכן השיחה

ושוב פעם תעוות. בכוונה או שלא. אבל לפחות הפעם פותנה שם ושמעה הכל.

מיק101

New member
אני לא נהנית, כואב לי כי אני יודעת מה היא

חושבת עליו והוא נותן את נשמתו בשיחה

annabrl

New member
אם אחרי השיחה הזאת היא תטנף עליו אצל האח

היא לא בן אדם כי שניהם הגיעו לעמק השווה בשיחה טוב שסער לא נדחף כי יכל להרוס

מיק101

New member
יקירתי, אנחנו לפני הדחה, איילה עושה יח"צנות

סה טו ולכן "בעלה" לא מפריע....

somboI

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאיילה שמעה שצעקו היום סער הביתה

עשתה חושבים הסיקה מסקנות והלכה לעשות תיקון נזקים, עכשיו פתאום אלירז לא "צבוע עם מסיכה שקרן ותחמן" עכשיו אלירז הוא האדם המתאים לשיחה מלב אל לב שמקשיבים לכל מילה שלו כי אפשר להאמין לו כי אין לו מסכות, וממש ממש לא שונאים אותו להיפך רוצים להתקרב אליו. חלאס, עד כמה אפשר לנסות לעבוד על הצופים? הבחורה הזאת עם משפחתה על שלל הניקים שלהם כאן בפורום מעוררים בי בחילה, ברצינות בחיים שלי לא בזתי למשפחה שלמה בצורה הזאת.

שוורצע

New member
אני מנסה להאמין שאולי השיחה הזאת תשנה משהו

אם היא תבין שיכולים להיות לה חברים אחרים מסער. סער עושה לה רע, מתנהג אליה רע, אבל רק משם היא מצליחה להפיק ביטחון (מיחס של גבר לאובייקט מיני). אם היא תלמד לעשות חברים ולא רק להיות נערצת על הגוף שלה, על המעמד שלה, אז היא זכתה. נראה מה היא תעשה עם השיחה הזאת. איחוד חדרים יעשה לה רק טוב ורק רע לסער (שיהיה חייב מלחמות בכל מצב).

rina 1985

New member
השיחה הזו לא תשנה כלום - זו איילה במסע יחצ"נו

ת, מנסה להציל את עורה מפני הדחה. שכחתם את יום שבת שעבר?! הייתה שיחה טובה, והיא הלכה לטנף עליו אצל 'האח'

לא מאמינה לאיילה לרגע אחד השיחה רק

גורמת לי לאהוב ולהעריך את אלירז יותר ויותר

למעלה