הגיגים, שאלות ו

somboI

New member
רותי,תדייקי,זו תמיד האסטרטגיה שלך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כידוע לכל מניפולטור טוב את יודעת שכדי לדחוף את המחמאות שלך על איילה המעוררות התנגדות, כדאי לך למרוח אותן בקצת התחנפות לאלירז. כמו שעוטפים גלולה מרה בדבש כדי שיהיה יותר קל לבלוע אותה. המניפולציות שלכם כאן בפורום יותר משקופות, פעם אחר פעם בניק אחר מנסים לפורר את קבוצת אלירז בהסתה ממוקדת כנגד חבר הקבוצה, פעם בעידוד אי סימוס, אתם לרגע לא נחים. אבל זה בסדר, המניפולציות מוכרות לנו מאיילה, אנחנו מחוסנים!

*ברור, כל "ארבעת" חובבי איילה

עושים אסיפה סודית בחצר, פותחים את מפת התכנון שלנו ובונים טקטיקה לקראת היום שבפתח בהגבות בפורום. כמובן שאסטרטגיה בחרנו כבר בתחילת העונה, כשנדהמנו מיופיה של איילה ולא הסתכלנו מעבר לזה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifחחחח..איך אני אוהבת את הציניות שלך../images/Emo8.gif

ואת זה לא גיליתי לך ב"ישיבת מטה" האחרונה שערכנו צוות השמיניה הסודית או מטבחון ה4 המצומצם.

לילה טוב../images/Emo140.gif

זה בסדר..גם את הציניות שלך אני אוהבת..מלבד כשאתה מגזים

somboI

New member
יא חביבי,חולה הוא ניק שהולם אותך, למה הארכת?

אני שמח שיש לך חוש הומור, והייתי נהנה ממנו יותר אם לא היית בוחר להשתמש בו כדי להחמיא לאיילה בכל אחת מאלף הודעותיך בפורום, כי מחמאות לאיילה הן באמת דבר מצחיק. כשכתבת שהיא אינטליגנטית התפוצצתי מצחוק עם כל הפורום, כשאהבת את ה"זוגיות" שלה עם סער איחלתי לך עם כל הלב זוגיות כזו, כי אני בחור טוב, וכשחשבת שהיא יפה הצטערתי ששלל נקודות החן התיקים באפה, וקולה ששרט שריטות מכאיבות בעור התוף באוזני, הפריע לי להתרכז בעלמת הלא חן, אבל קבלתי את המילה שלך. ובאשר לנסיונות שדל בני משפחתה בפורום להסיט את האש ממנה, כבר רבים וטובים ממני הבחינו בכך, אולי צריך להיות קצת יותר אינטליגנטי ממך כדי להבחין בכך, אבל לא נורא, העיקר שיש לך טעם טוב

תאמין לי שלא הייתי משקיע

בכל הודעותיי בפורום (הלא רבות כמו שנדמה, אני מגיב בעיקר בעדכונים) במחמאות לאיילה אם לא הייתי מרגיש שאני היחיד שעושה את זה. בכל פעם שאיילה עושה משהו טוב בבית זה מתקבל בשתיקה גמורה או לחלופין בקריאות "היא עושה את זה רק בשביל שלא יעמידו אותו להדחה", אז אני בא לתת את הקונטרה הכי קטנה שאני יכול. זה פורום, אתה יודע, פורום הוא לא פורום אם יש הסכמה טוטאלית בין כולם. כתבתי שהיא אינטליגנטית? לא שזכור לי. אני לא אומר שהיא לא, אני פשוט אומר שלא זכור לי. אני לא חושב שיש לה אינטליגנציה רגשית או חוכמה ב"קטעים של החיים" (חוכמת רחוב) אבל אי אפשר להתכחש לזה שכן יש לה השכלה ושהיא עובדת במשרד די מכובד כבר מגיל צעיר. וממש לא אמרתי שאני אוהב את הזוגיות שלה עם סער, להפך. אם תעבור על הודעותיי בפורום תראה שאני תמיד מייחל להדחה של סער, הוא מוציא ממנה דברים לא טובים לדעתי ובכלל עושה לה לא טוב. כשחשבתי שהיא יפה?
אני לא אפנה אותך להודעותיי בפורום אלא פשוט אגיד לך עכשיו- אני חושב שהיא יפה אבל ממש לא מה שעושים ממנה חלק מהאנשים. כמו שאמרת, עודף נקודות חן, תחת גדול ורגליים עבות ובלתי סקסיות בעליל. היא לא עושה לי את זה. אבל אני לא בוחר פייבוריט לפי כמה הוא אינטליגנטי, יפה או לפי האדם שהוא נמשך אליו. בעצם, אני לא בוחר פייבוריט בכלל. אם היו אומרים לי לשבת ולבחור כנראה שהייתי בוחר באלירז. כי באמת, הוא חכם, נחמד ומצחיק יותר מאיילה. אבל מה לעשות שבתוכנית מהסוג הזה התת מודע שלי מוביל אותי לאנשים אותם אני אוהב, ואיכשהו את איילה אני הכי מבין והכי קולט. אז את איילה אני הכי אוהב
ואם יש דבר שאני ממש לא יכול לסבול זה הזלזול בעובדה שיכול להיות שיש אנשים שמחבבים מישהו שהרוב לא מחבבים. אתם *באמת* חושבים שכל האנשים שתומכים באיילה הם קרובי משפחה שלה ? ושיש רק מספר ממש קטן שפותח מלא ניקים בפורום? כי אני שואל את עצמי אם הייתם מוכנים לשים את הכסף שלכם על זה. עוד דבר שאני לא יכול לסבול זה זלזול באנשים עצמם שאוהבים את אותו אדם. אתה לא יודע מאיזה סיבות אנשים אוהבים מישהו ואין זכות גם לשפוט מישהו על פי הפייבוריט שלו בתוכנית ריאליטי .מה עם פתאום היית מגלה שאמא שלך לדוגמא אוהבת את איילה? היית אוהב/מעריך אותה פחות? לא מאמין שיצאה לי כזאת הודעה ארוכה, הבטחתי לעצמי לא לחפור על תוכנית כמו האח הגדול

|יפה,כאילו שביקרתי ב../images/Emo23.gif שלך.../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תהיה שקט ורגוע..הפורום כאן לא בהכרח מייצג את המציאות בשטח. שהרי אם כן,איילה כבר מזמןןןןןןןןןןןןןןןןן..לא היתה שם.

דווקא טוב שאיילה שם....

הנוכחות שלה ושל סער רק מעצימה ומבליטה את התכונות הטובות של אלירז.... כאילו שמים לפנינו תמונת ראי.... דבר והיפוכו....

שיהיה..דבר והיפוכו.."ממש לא נסחפת"..

ושלא תביני לא נכון,בהחלט יש לאלירז בעיניי הרבה קסם..אבל הוא אדם ככל בני האדם..עדיין לא מלך ולא אליל..צר לי אם תתאכזבי כשיום בהיר תראי אולי את תמונות הראי כפי שהיא באמת.

רותי167

Well-known member
somboIמותר לך להטיל ספק,את האמת שלי אני יודעת

לא הלכתי רחוק כפי שאתה הולך ולא חשבתי לרגע קט על האפשרויות שהעלת,אני לא כל כך מתוחכמת ומעולם לא החלפתי כינוי. לא ראית אותי מפרגנת לאלירז מסיבה פשוטה,יש כאן מספיק אנשים שאוהבים אותו ומפרגנים,חשתי חובה אישית להגן ולפרגן לאיילה על כל ההכפשות הנבזיות שאיני יודעת איך אדם יכול להשמיץ,לקלל ולומר מילים קשות על בחורה שבתוכנית ריאלטי,היא לא חברה לחיים של אף אחד,רק משתתפת בתוכנית,אפשר לאהוב ואפשר לא אך חייבים ללמוד לכבד,זאת דרכי כאן ובחיים בכלל.

שירי111

New member
בדיוק עצם העובדה שהם משתתפים בתוכנית

ריאליטי, נותנת לנו את כל הלגיטימציה לשפוט אותם.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifובהחלט ציינת מס' פעמים ש

את אוהבת גם אותו.

somboI

New member
../images/Emo41.gifהצילו,מה זה,כל משמרת הלילה עלי|?../images/Emo41.gif|

הכי אני אוהב שאתם מסתדרים בשורה ומחמיאים זה לזו, טוב נו, הבנתי, אם לא אתם אין אף אחד שיעשה את זה, אהה כן יש את חולה על, זה נחשב? זה אומר שמחר במשמרת בוקר הבן דוד, שולדיסטיי,וובגי, סוליקו וכו' גם יתנפלו עלי? לינה זה לא פייר,תגידי להם!

חחחחחחחחחחחחח.לא פייר..באמת לא פייר../images/Emo8.gif

מעכשיו אני רק בעדךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אבל אני לא אחראית לכך שכנראה יטענו שאני מהמשפחה שלך אז אני מאמינה שאתה מוותר על "הכבוד המפוקפק" הזה

למעלה