הגיגים, שאלות ו

misspupik

New member
שיחה כזו בחיים לא הייתה ולא תהיה עם סערס!

הבן אדם חלול. בחיים לא ניהל שיחה אמיתית וחכמה עם איילה או עם כל אדם אחר שם. איילה כ"כ אוהבת בתוכה את אלירז שהיא פשוט פוחדת להודות

לוני loni

New member
היא לא אוהבת אותו, היא מפחדת ממנו, והיא משקרת

בשיחה כמו בכל ההתנהלות שלה.

somboI

New member
היא בפירוש שיקרה בשיחה עם אלירז../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בשיחה הקודמת (של היום לא ראיתי) שקצצו בעריכה, היא סיפרה שאין לה חברות מהתיכון הצפונבוני ברמת השרון, ושהיא הרגישה שונה ובודדה שם, אלק. היא שכחה שהיא ספרה זמן מה קודם שכל חברותיה הן מהתיכון הזה, הן 13 בנות שמכנות את עצמן סוליקות, ורובן גם בשטח הריקוד. דקה אחרי ש"בכתה" כביכול לעיני אלירז אחרי ה"שלום הגדול, היא חזרה לחדר וסיפרה לאידיוט שלה(?) שהוא האדם היחיד שבגללו היא בוכה בוילה. כמובן שהשקרים עוד רבים, אבל למי יש כוח להתאמץ עכשיו.

מיק101

New member
../images/Emo70.gifכבר אמרתי מזמן - זה סוג הגבר שהיא צריכה../images/Emo70.gif

אבל היא לעולם לא תגיע לזה, לצערה.....

aerynsun

New member
אלירז עושה שיחות כאלה עם כל אחד שמהווה לו אתג

אתגר. ארז עם האגואיזם, וכו'. סער לא חלול אלא פועל עם האגו . לכן הפנימיות שלו לא יוצאת ונראית. איילה אם היא הפנימה את השיחה וזאת נראה בהמשך מאוד תודה לאלירז. אם היא תשאר קרה ורובוט...אז חבל. אני מקווה שאלירז ישוחח גם עם סער אבל לצערי זה לא יקרה
חבל כי לדעתי לסער יש יותר פוטנציאל להשתנות מאשר לאיילה. אולי אחרי התוכנית הוא יראה את הכל וזה יביא לשינוי + פסיכלוגית טובה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לאלירז יש שיחות מעניינות מאוד. אומר לכולם בפנים מה הוא חושב עליהם.

w i n n e r r r

New member
איכס איילה חושבת רק על עצמה

פתאום הבינה שאלירז חזק מתחילה להתחנחן עליו מה קרה פתאום בהתחלה העיפה אותו כמו זוג גרביים לא קונה את כל התנהגות שלה היא מגעילה אותי. יש לה מזל שאלירז לא נוטר טינה כמו סער לדוגמא.

שרית בר

New member
מישהו הקליט את זה

שיחה שתירשם בדפי ההיסטוריה כמה גדול הילד הזה...כמה מפתיע בתובנות שיש לו על עצמו ועל אחרים

התמכרות

New member
יש. שיחה טובה שאהבתי וראיתי הכל. יש לי כמה

דברים שאני צריך לעשות לפני. אעלה את הכל בהמשך הלילה.

השרדות10

New member
התמכרות,אתה מעלה את שיחת איילה ואלירז?תודה../images/Emo13.gif

ובבקשה תעלה את השיחה במלואה (זה היה באזור 11 /12 בלילה..) שיחה ממש טובה

צרויה

New member
איילה רואה את הנולד. אחרי הדחה מי

יהיה הקרוב ביותר אליה. סער המאצ'ו מסיים את תפקידו. מועמד להדחה הקרובה. הוא היה הגורם להתרחקות איילה מאלירז אם , אם , אם ,...... סער יודח - אין לאילה ברירה. היא לא יכולה להיוותר לבד. היא מעדיפה שהילה תודח לפניה. היחיד שיכול לקדם את האינטרסים שלה - אלירז. וההערות של סער , בכל הזדמנות - שהוא לא מאמין לה , לא יודע מה היא חושבת יוכחו כאמיתיות כל מעשה - במחשבה תחילה. זאת - איילה צרויה

aerynsun

New member
זאת ראיה קרה ומחושבת

ומצמררת. וואם זה נכון אז איילה לא למדה כלום מהשיחה של אלירז.

תותי 40

New member
אני לא אוהבת שהוא מדבר איתה. לא מגיע לה.

היא כל כך הרבה לכלכה עליו והוא לא יודע מזה. שלא יקנה ממנה כלום. למה הוא מתכוון שהוא אומר שהיא כאילו גילתה משהו בשיחה הזאת? אני לא מצליחה להבין. שלא יאמין למילה שלה. הכל משחק ויח"צנות בשקל. וכשהוא אומר לה לנשק את סער במטבח הוא מתכוון לאהבה אמיתית - דבר שהיא לא יודעת מה הוא כנראה.

למעלה