הגיגים, שאלות ו

רקלוש

New member
אלירז הוא גדול אלירז הוא גיבור אלירז הוא סקסי

ואת תתקדמי עם הדעות הקדומות שלך...

Saladin

New member
עזבי את הבת שלך, אמא יקרה. מה איתך?

האם את היית רוצה להיות עם גבר כמו אלירז? ואל תסתתרי מאחורי תירוצים כמו "אני נשואה" חח.

במובן מסויים כן

אני נשואה לגבר עם אינטיליגנציה רגשית מאוד גבוהה, הוא אשכרה הפסיכולוג של כל החברים שלנו. בניגוד לאלירז, יש לו גם הרבה בטחון עצמי (אולי זה גם נגזרת של גיל) - זה אולי הדבר שאני הכי מסתייגת ממנו אצל אלירז: הבטחון העצמי שלפעמים גובל ברגשי נחיתות - לא הייתי יכולה לחיות עם מישהו כזה. מבחינה חיצונית, בעלי הרבה יותר מזכיר את סער מאשר את אלירז, ומשיכה, אתה ודאי יודע, היא פרמטר חשוב מאוד בזוגיות. (אגב, אני חושבת שאילה לא מאוהבת בסער כמו שהיא נמשכת אליו)

Saladin

New member
"ביטחון עצמי שגובל ברגשי נחיתות"

הואילי להסביר את המשפט הזה בבקשה. ביטחון עצמי תמיד גובל ברגשי נחיתות, מדובר בשני הפכים. לדעתי לאלירז אין ביטחון עצמי בשיט, שיחות הפסיכולוג שלו הן שיחות פסיכולוג לאנשים לא חכמים במיוחד שנותנים לו לפעמים לשחק את התפקיד שהוא אוהב להיות בו וגם זה לא תמיד נכון - פותנה מעמידה אותו כל הזמן על מקומו ומתפלאת על שטויות שהוא מדבר. גואל הוא יותר הפסיכולוג של אלירז מאשר אלירז של גואל. של מי אלירז פסיכולוג? של אלין?

aerynsun

New member
נכון מאוד

לאלירז יש עוד המון ללמוד. הוא מנסה לתקן את כל העולם. הוא ילמד לתעל את האנרגיות שלו למקומות נכונים. יש אנשים שזה בזבוז אנרגיה לתקן אותם. כאן באח יש לו המון זמן, אז סבבה.

הוא אולי נכנס בלי.... אבל יצא עם....

אדם שמסוגל לצחוק על עצמו כמו אלירז עושה... הוא דווקא אדם ששלם עם עצמו.... מודע לפגמיו ומסוגל לחיות איתם בשלום... וזה דווקא מעיד על ביטחון עצמי פנימי וחזק...

saladin זה מה שאני כותבת כל הזמן, אנשים כאן

יצאו לגמריי מפרופורציות, הפכו את אלירז "לפסיכולוג" הפכו אותו לממי הלאומי, איכסססס, ג'וק קטן, שברחוב לא הייתי מסובבת את הראש, בטח לא בפאב, ובטח לא במועדון, בנאדם סתמי לחלוטין,חולה הימורים, לא מלומד, בקיצור כלומניק.

רקלוש

New member
מכל הרפש שאת כותבת כאן בספק אם מישהוא

מסתכל עלייך....אז תתקדממייי

כי זה דבילי מה שכותבים כאן? "אלירז מלמד את

איילה" בחייאת מי הבנאדם הזה? הגזמתם, לא יודעת אם סיים בגרות בתיכון, הבחורה בעלת תואר, אינטיליגנטית בצורה מדהימה, יפה, ומה הוא? כבר כתבתי למעלה.

למעלה