הגיגים, שאלות ו

רונושי

New member
אלירז לאיילה:"מה יקרה עם תתנשקי איתו במטבח?!"

ואז הוא אמר: מה שחשבתי עד השיחה הזאת שהוא מטורף עליך ואת מגלגלת. עכשיו אנירואה שזה לא בדיוק ככה.."

שוורצע

New member
אלירז טועה כאן

לסער לא אכפת מאיילה, הוא לא מטורף עליה. הוא רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. לנצל את הגוף של איילה ולקבל את האקסית שלו בחוץ. הוא לא יכול.

שוורצע, נכון שזה נורא מוזר?

כל הזמן הוא חושב שסער מטורף עליה והיא קרה אליו, ומה שאנחנו רואים מכאן זה כמעט ההיפך! היא עוברת השפלות על גבי השפלות בזמן שסער הדפ"ר אומר לה שהוא לא מבטיח כלום ומספר לארז שהוא מתגעגע לבולבולון. ממש לא ברור איך אדם עם חושים כ"כ חדים ורגישות כ"כ גבוהה למתרחש סביבו טועה כאן בגדול.

שוורצע

New member
לדעתי זה בגלל שלאלירז

יש קטע לא פתור עם בנות שהן כמו מלכות הכיתה, או מתנשאות או משהו. הוא כבר אמר את זה. הוא במקום הזה לא רואה את סער אלא את עצמו בסער. לכן אני חושב שהוא לא שם לב שסער לא שם על איילה בכלל.

nahum176

New member
לפי סקרים על מלכות כיתה- לא הגיעו לכלום בחיים

לידיעתך, איילה לא היתה מלכת כיתה, ולגבי בנות שהרגישו מלכות ליד אלירז ולא ספרו אותו, זה רק הרווח שלו והפסד שלהם, אלירז לא הטיפוס של בנות מותגיות, הוא לא מתיימר להיות אחר. הוא אדם משכמו ומעלה.

רקלוש

New member
נכון ואני מתה על אלירז כשהוא יצא החוצה הוא

הוא יהייה בשוק ...מלכות הכתה יהייה קטן עליו...מלכות הארץ יעוטו עליו...

לדעתי זה בגלל שסער ואיילה משחקים משחק כפול

מה שקורה בחדר ומה שקורה מחוץ לחדר הם 2 דברים שונים... (וגם נראה לי שאיילה צריכה את סער יותר ממה שהיא רוצה בו - והיא לא יודעת להבדיל בין ה2 - לכן אמרה לאלירז שהיא אוהבת)

יולנדה4

New member
אף אחד לא רואה את ההשפלות שבחדר רק שניהם

רואים וכל העולם אבל הדיירים לא מודעים לזה ..ולמה אלירז חושב שסער אוהב אותה והיא לא?זה בגלל שאחרי שהוא משפיל אותה היא יוצאת מהחדר והוא רודף אחריה כדי להשלים איתה ולכן אלירז לא מבין למה היא מתעלמת ממנו אני מקווה שהיא תראה בבית שלה את כל ההשפלות שסער השפיל אותה ותעזוב אותו הוא לא בשבילה

שרית בר

New member
שיעבירו עכשיו את המצלמה לחדר

סער : איילה כמה זמן ישבת בחוץ איילה : לא הרבה סער : הרבה מאד איילה : אתה סתם הוזה סער : את קוראת לי הוזה ? איילה :סער !! סער : מה דיברתם שם ? איילה :סתם כל מיני סער: הבנתי אותך ! איילה :מה הבנת ? סער : הבנתי איילה : סער !! מה הבנת? סער : אני הבנתי את לא צריכה לדעת מה איילה : אבל סער אני תמיד משתפת אותך סער : מממממממממש איילה : סער אתה לא פייר סער : איילה , תעזבי אותי באמא שלך איילה : אתה רואה, עוד פעם אתה עושה את זה סער : עזבי אותי איילה איילה : אבל סער , למה אתה עושה לי את זה סער : איילה די ! לכי לחבר שלך בחוץ איילה : נו, סער די, מה יש לך ? סער : איילה תשתקי קצת ועוד ועוד ועוד ועוד משפטי חכמה כאלו..... ........

התמכרות

New member
נכון. גם לי זה לא מובן. אך מבחוץ רואים את

הדברים כנראה אחרת. אלירז גם לא קלט את גו-אל שזה הכי תמוה בעיניי.

רקלוש

New member
נכון זה מה שגם אני חושבת סער לא מאוהב באיילה

היא ממלאת לו את הצורך בלהיות עם בחורה..ברגע שיצאו הקשר בינייהם יתפוגג..

התמכרות

New member
לא רק הצורך המיני. הוא פשוט קלט שבזכותה הוא

מתקדם לגמר. זה מאוד קל להבין כשאתה מועמד מספר פעמים להדחה ולא מודח שהדרך שבה אתה הולך, כנראה מוכרת בחוץ. הוא גם העביר הילוך כשקלט שזו באמת הדרך, "והעיף" פתאום את מעיין (וגם מצא מתי לעשות את זה....) הכל מוזר אצלו ואני די בטוח שהוא משתמש באיילה בכמה מובנים ואינטרסים.

והוא צודק,סער גם לא הבטיח לאיילה כלום כאשר הם

יצאו החוצה. סער הודה בפני איילה שהוא משחק איתה.

שוורצע

New member
שיגיד את זה כמו גבר.

הוא רומז לה שאולי יהיה משהו בחוץ. הוא אמר לה שיש לו רגשות אליה אבל הוא לא יכול להבטיח כלום. שיגיד כמו גבר שאין לו רגשות אליה, היא סתם סטוץ בשבילו, סתם מישהי שתעשה לו נעים, תתן לו לגעת בה, ושאחרי זה לא רק שהוא לא מבטיח כלום, הוא מבטיח שלא יהיה כלום. מה שהוא אמר זו הדרך לצאת יפה, כאילו אמר לה (אבל בעצם נתן לה תקווה שיהיה משהו) ועכשיו הוא יכול להנות. אפס.

רונושי

New member
אלירז לאיילה:"מה יקרה עם תתנשקי איתו במטבח?!"

ואז הוא אמר: מה שחשבתי עד השיחה הזאת שהוא מטורף עליך ואת מגלגלת. עכשיו אנירואה שזה לא בדיוק ככה.."

Saladin

New member
בן אדם קטן.

שיתנשק הוא עם אלין במטבח, נראה אותו. אבל הוא לא מסוגל להתחיל אפילו משהו עם בחורה על המסך, ומי יודע אם בכלל. עכשיו יקומו מעריציו ויהללו את נאמנותו לבר.

שוורצע

New member
נכון, איך הוא יכול לעשות דבר כזה למישהי שהוא

אוהב? איך בן אדם יכול לעשות למישהו שהוא אוהב משהו כזה. בהולוגרמות ראו שהוא מת על בר. נגיד לרגע שיש לו משהו לאלין, לבטח יש לו משהו לחברה שלו ואין מצב שהוא יגשים את זה מול כל מדינת ישראל.

Saladin

New member
אבל כנראה שאין לו בעיה להעביר ביקורת על איילה

ולהגיד לה: "מה הבעיה שלך לנשק אותו מול המצלמות". גרויסה חוכמעס.

למעלה