הגיגים, שאלות ו

Saladin

New member
אז דאריה בתגובה לתגובתך על כמה

שאלירז בחור נפלא ואיש שיחה ושהיית רוצה בו כחבר, אני רוצה לומר לך שלדעתי את בחורה צנועה אם את מוכנה לנהל שיחות עם מישהו שרק יודע לרדת עלייך (עם חיוך) ולא מסוגל להקשיב לך.

Daria83

New member
יקירי, אני אישה ולא בחורה, ויחי ההבדל../images/Emo8.gif

תציץ בגיל שבכרטיס. כך שיש לי קילומטראז' קצת יותר ארוך משלך, במערכות יחסים, ובחיים בכלל, מעבר לזה שאני מתחזקת זוגיות טובה כבר 15 שנים. תוסיף לזה, שהניתוחים שלי עוברים גם פילטר מקצועי. כי זה מה שאני עושה כבר 13 שנים. ולגבי צנועה - היית מובך אם היית מכיר אותי ומתנצל מיד. אני לא יודעת איך אתה מסתכל על הדיירים, או על אנשים בכלל - אני מסתכלת על התמונה הרחבה, על האדם כמכלול, והילד הזה מצליח להפתיע אותי. יש בו דברים לשיפור? בוודאי. יש לו עוד מה לעבור? בוודאי. חייבת לומר לך, שלי כאישה לא היתה כזאת בגרות וכזאת יכולת ניתוח והקשבה בגיל 27 והייתי אז בשלהי לימודי תואר 1 בפסיכולוגיה. אז חופשי שאפו לילד. אבל, איש באמונתו יחיה, הכל בסדר. לילה טוב ו....דריה, בלי א'

Saladin

New member
בסדר דריה.

אני מתנצל שלא הצצתי בכרטיס, הסקתי מה-83 שאת בגיל שלי. חסל סדר דיבורים להלילה, אני התכתשתי מספיק להיום (והיה כיף אבל נמאס). לילה טוב.

yossi1981

New member
יש לדבר על אנשים ויש לרכל

כולנו מדברים על אנשים שהם לידנו או לא לידנו , זה לא אומר שאנחנו מרכלים. ריכול בהגדרה זה להגיד משהו רע או לצחוק על מישהו אחר מאחורי הגב מתוך רוע . וזה לא מה שאלירז עושה הוא פשוט מנתח מצבים ומדבר על אנשים , כי זה הדבר היחיד שהם יכולים לדבר עליו שם. כולנו עושים את זה.

ATIG

New member
|קדימאם אתה לא יכול לשמוע את אלירז .אז תתקדם

אם מישהו יוכל להעלות את תחילת השיחה,אשמח.

השיחה בין אלירז לאיילה שהחלה בסביבות 23:20 אולי.תודה למי שיעלה

to be1

New member
מישהו ראה אתמול את השיחה אילה-הילה?בחצר

לא על אחינים וילדים וכ"ו המצלמה הגיעה עליהם הילה אמרה משהו: אמרו כמה מילים לא הבנתי.. גואל.." ואז התחילו ל דבר על ילדים וכ"ו... מה קדם לזה?

אחלה שיחה, חברית לגמרי.. מה שמוזר

שרק עם אלירז איילה מצליחה לנהל שיחות כאלה. רק שלא תלך ותבכה לאח.

workitout

New member
אם תשאלו אותי לשים מכנס של גבר וזה לא מעיל

כי מכנס משתפשף אתם יודעים באיזה איזור ושאלין שמה את המכנס של אלירז...זה נראה תמוהה משהו.... מה דעתכם?

ayaliar

Well-known member
את רוצה את המכנסיים שלו?

תשלחי הצעה לקופרמן, שימכרו אותו אחרי התכנית. אולי תזכי

רוננת 88

New member
דעתי היא

שאתה מדבר שטויות כמו ילד מפגר.... שמעת על ההמצאה החדשה שנקראת תחתונים? תחתונים זה פריט לבוש שמפריד בין החלק האינטימי למכנסיים.

עם כל הכבוד לאלירז-אף אחד לא חייב לו כלום-הסב

הסבר : אלירז אומר שהוא הפעם "מרוצה" מאיילה... בניגוד לשיחה הקודמת , שלא היה מרוצה ממנה ,כי היא לא הייתה אמיתית וכו'... וזה לא פעם ראשונה שאלירז משתמש במונחים כאלה- עם כל ה כ ב ו ד - אלירז צריך להבין שאנשים הם שונים - ולא כולם חיים כדי לרצות את כבודו של אלירז... ולא כל הבחורות שפגש מתנהגות באותה תבנית.. ולא כל פעם שהוא מצפה ממישהו לשיחה , הבן אדם חייב לעמוד בקריטריונים של האמיתיות של אלירז.. ומי אלירז שישפוט מי אמיתי ומי לא. אני יודע שמזילי הריר פה על אלירז ימהרו לתקוף. אבל , אני שומע את אלירז , שהוא בשוק, ואומר שקיבל "בומבה" מאיילה , שהפתיעה אותו בשיחה. באמת ? אולי היא הייתה ככה תמיד ופשוט לא היית פתוח לשמוע ? אני לא כל כך יודע מה הוא רוצה לשמוע , ובתכלס מהות השיחה שלהם פחות עניינה אותי. (זה כבר נהיה משעמם) , אבל כל העניין הזה ש ה ו א יודע מה טוב לאיילה, ואיזה קשר היא צריכה... ואם היא לא מתנהגת לפי מה שהוא חושב היא לא אמיתית - נהיה מעיק והזוי. מישהו גם צריך כבר להתחיל להוריד אותו מהעץ הזה.

התמכרות

New member
יש בזה משהו, למרות שאני אהבתי את השיחה

אך אם מקשיבים טוב בין המילים, ניתן לשמוע את האינטרסים (של שניהם). מה לעשות הגמר כבר מתקרב ושניהם יודעים שזה אחד משניהם. לפעמים זה גם נשמע כמו עימות שעושים מועמדים חזקים לרשות הממשלה :), על אף שהשיחה הספציפית הזו, היתה לדעתי גם הרבה מהנשמה.

shlomit64

New member
אחרי השיחה בין אלירז ואיילה , איזה אכזבה

שלא מראים מה קורה בין איילה וסער

למעלה