דיון

ממש חמודיטה!../images/Emo87.gif

ודומה! ואני חושבת שהיא דווקא יותר דומה עם השיער היותר כהה...

מויישית

New member
אומנם אני חדשה אבל חשה צורך להגיב

טוב אז ככה קודם כל לפני כמה ימים איזה אחת פירסמה הודעה בפורום על זה שאנשים חדשים באים אל הפורום והותיקים צורחים עליהם על זה שהם פותחים הודעות חדשות...... בהודעה שלה היא גם אמרה שאנשים בורחים מפה בגלל כל הריבים הטיפשיים האלה שלכם, ולכל אלה שלא יודעות (יודעים) ישנם פורשים רבים שנפגעים מזה ומשמיצים את הפורום הזה לרעה (אני אומרת שאחלה לי פה) בכל אופן אני אומרת לכם ולי לשנות גישה ......בקשר לשסה גירל נחמדה אומרים לך די להציף ואת עושה דווקא מה אני לא מבינה את אוהבת שמתעצבנים עליך מה שאת צריכה לעשות זה ככה תשלימי את כל המשפחה שלך עד הסוף-ורק שאת מסיימת אותם תשלחי לפורוםלא פלא שלא עונים לך כי את מציפה ואת זה אנשים לא אוהבים פה.....שימי פעם אחת ואנשים יגיבו לך את תראי....... ובגלל שאני לא מגעילה אני אגיב לך....ובבקשה שזאת תיהיה הפעם האחרונה ששמת את אותה דולי 20 פעמים.... טוב אז אני אישית לא אהבתי את הדולי כי חסרים הרבה דברים ואין הצללה במכנס של הגבר פשוט שתגמרי את הכל תשלחי וזהו ואני מזכירה פעם אחת...... ועכשיו החלטתי לנצל למרות שזה ממש לא במקום אבל חפיף אני לא רוצה להציף.... טוב זהו אני לא כל כך האבתי את זאת עם השיער האפור כי הוא קצת גושי!

kvodhasar

New member
היא צודקת!!

הרבה נרתעים מלשיפ פה את הדוליז שהם עושים, רק בגלל התגובות הדוחות שלכם! תחשבו פעמיים לפני שאתם כותבים ביקורת, תרשמו ביקורות בונות!

למעלה