דיון

SashaGirl

New member
../images/Emo41.gifדיון../images/Emo41.gif

כמה זמן לוכח לכם לעשות את הדולי

מאיה מ

New member
חצי שעה...

אבל זה בגלל שאני לא ממש יודעת לעשות דברים מורכבים ויפים ככה שהן יוצאות לי ממש פשוטות...

your-destiny...

New member
זה תלוי...

יש דוליז מורכבות שאני יכולה לעבוד עליהם ימים, אבל זה גם תלוי בגודל של הבייס, למשל יקח לי יותר זמן לעשות על בייס גדול מאשר על בייס קטנצ´יק כמו צ´אנקיז למשל.

רבע שעה..

אפילו יותר אם אני משקיעה בשיער בבגד וכו´.. וזה היה כל כך חשוב כדי לפתוח הודעה חדשה??!!!

SashaGirl

New member
אצלי

שעה או יותר אני לא יודעת לצייר אז לוכח לי זמן אתם יכולים בבקשה לעשות לילד כובא כמו זה
אני ניסיתי אני לא מצליחה

france

New member
זה כבר עובר כול גבול!!!!!!!

למה פתחת את השרשור הלא חשוב הזה? למה כ-ו-ל הזמן אתן פותחות הודעות חדשות?! תשרשרו! נמאס כול הזמן מההודעות החדשות האלה! יש כמה בנות שעל כול דולי הן פותחות הודעה! יש מספיק שרשורים קצרצרצרצרים שאפשר לשרשר אליהם! ישימו אליכן לב גם אם תשרשרו ולהפך-אם תפתחו כול הזמן הודעות חדשות יכעסו עליכן ולא יגיבו! ואל תגידו סליחה זה חשוב ואחרי תלכו לפתוח עוד 100 הודעות חדשות, ת-ש-ר-ש-ר-ו-!

שמוצה

New member
אני מסכימה עם שירה!

איזה 10000000000000000000 הודעות חדשות ומיותרות "תעזרו לי עם זה" "דיון" ועוד כול מיני. והכול בלפחות יומיים!!!! סשהגירל, זה לא בסדר. ת-ש-ר-ש-ר-י!!!!
שמוצה

NasTy GirL

New member
מה אתן סתומות?../images/Emo108.gif

זה פ-ו-ר-ו-ם! משמעות המילה זה קבוצת דיון, זה אומר שכל אחד יכול לפתוח כמה הודעות שבא לו-בלי לשים ז__ על זה שאסור לפתוח פה טופיק, והשרשור שלה בסדר גמור! היא מנסה לאחד את הפורום, לפתוח דיון לא על דוליז-ואתן...טוב, אתן ממש ממש קשות הבנה-היא מנסה לאחד אתכן ואתן עונות לה בפתיחת ריב. טווווווווווווווווווווווווווווב...

שמוצה

New member
אני לא מנסה לריב איתה.

פשוט שהיא פתחה לפחות 5 הודעות ביומיים. 5 הודעות!!! אז אולי הדיון בסדר. אבל לפי דעתי השאר באמת מיותרות, "תעזרו לי" "תעשו לאימא שיער" וכול מיני דברים כאלה. את זה היא לא יכלה לשרשר?!

france

New member
נכון! ספרתי לפחות 15 פעמים שהיא

שמה היום את המשפחה שלה,על כול פיפס קטן שהיא שינתה! לא כולל את כול הבנות שניסו לעזור ולתקן ושמו אותם שוב! ודן כנסתי לאיציק אני חייבת לספר לך מה קרה בסוף עם יותם והתמונות של סאות´ פארק

שמוצה

New member
האיציק שלי לא עובד

נועה לחצה על x בטעות וצריך לעשות ריאסאט בשביל זה. עוד מעט עכשיו אין לי כוח....

BunnyGirl

New member
ואתם חושבות שזה לא מציף ?

ההודעות שלכם על , ______ כנסי לאיציק, אוי אני לא יכולה ..וכו´... זה מעצבן בדיוק כמו פתיחת שרשור

שמוצה

New member
פעם אחת!

פעם אחת עשיתי את זה! פעם אחת! כמה פעמים היא??? יותר מ5. אז תעשי לי טובה. וחוץ מזה, זהו. אני לא רבה יותר עם אף אחד. נקודה וכול פורום דוליז, עד ברגע זה שאני מבטיחה לעצמי לא לריב עם אף אחת ואחד בפורום!
שמוצה

NasTy GirL

New member
אוי לא!!!!../images/Emo108.gif

מה נעשה עכשיו???
איך היא העיזה לפתוח 15 הודעות חדשות?! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, היא הרסה את הפורום!!!!!!!
אוחחחחחחחחחחחחח, למה פתחת 15 הודעות חדשות, איך העזת?! אוי לייייייייייייייייייייייייייייייייייי-למה פתחת כ"כ הרבה הודעות?!?!?! שירה...האני... GET A LIFE!

לירי די...

זה באמת מוגזם שהסשה גירל הזאת פותחת המון הודעות, זה עושה את המחשב איטי וזה נורא נעצבן, אני לא רוצה לריב איתה אבל נימאס כבר, בקשנו פעם פעמיים שלוש ארבע, נו כמה אפשר כבר??? שתפסיק עם זה... ואם היא באה לפורום הזה רק בשביל לעצבן בנות ובכוונה לשים את המשפחה המזורגגת הזאת כל כך הרבה פעמים אז שתדע שזה לא המקום בשבילה, ואני מצטערת על זה פשוט נמאס...

NasTy GirL

New member
לא התכוונתי לסשה...../images/Emo108.gif

לא הייתי אומרת מילה, אם זה היה רק עכשיו, אבל אסור פה לפתוח שרשורים חדשים- ואני נותנת לך להחליט מה לוקח יותר זמן לטעון: 22 שרשורים שעל כל אחד מהם יש 4213ט704606-5348195ט1803ט תגובות, או 22 שרשורים שלא אומרים בהם שאסור לפתוח שרשורים חדשים, מה שלא יוצר שיהיו 4213ט704606-5348195ט1803ט אלא רק 50.

r o n i1

New member
לירי לירי לירי לירי לירי לירי לירי

את קורעת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה