תגיבו
ש שמוצה New member 30/7/02 #30 לא אהבתי ממש כמעט כולם שם לבושים חלקית.... והנה דולי שלי---------------------------------------->
M Mישמשית New member 30/7/02 #40 תגובה דולי חמודה, קצת פשוטה כזאת...קז´ואל... אבל אם תשימי לב החולצה קצת קצרה מדיי וקצת מהציצים כאילו ברחו לה החוצה. חוצמזה, יפה. סוכנת 007 בייגלה Mישמשית
תגובה דולי חמודה, קצת פשוטה כזאת...קז´ואל... אבל אם תשימי לב החולצה קצת קצרה מדיי וקצת מהציצים כאילו ברחו לה החוצה. חוצמזה, יפה. סוכנת 007 בייגלה Mישמשית
N NasTy GirL New member 31/7/02 #49 תני לי לנחש...../images/Emo108.gif את עשית את השיער, היא עשתה את החולצה ואת השיער עשיתן חצי חצי, את הוספת את החיוך?
תני לי לנחש...../images/Emo108.gif את עשית את השיער, היא עשתה את החולצה ואת השיער עשיתן חצי חצי, את הוספת את החיוך?
נ נועה הפ33ה New member 31/7/02 #51 מי? אנחנו? דניאל ואני חצי חצי שיער,חולצה אני,מכנסיים אפשר לאמר חצי חצי
ב בובה מגניבה New member 30/7/02 #37 דיייייייייייייייייייייייייייייייייי תפסיקי לשים את הדולי הזאתי! אחרי כל השינויים תשימי אותה!
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 30/7/02 #42 אבל את לא מבינה שזה תוקע?!?! ככל שיש יותר קבצים בעמוד זה תוקע את הפורום, ורבאק, אם אני אסיים לך את המשפחה המעצבנת הזאת את תפסיקי לשים אותם כל הזמן?!?!?!?
אבל את לא מבינה שזה תוקע?!?! ככל שיש יותר קבצים בעמוד זה תוקע את הפורום, ורבאק, אם אני אסיים לך את המשפחה המעצבנת הזאת את תפסיקי לשים אותם כל הזמן?!?!?!?
S SashaGirl New member 30/7/02 #43 מצידי תסיימי אבל אני רוצה לעשות לבד וזה פעם שלישית או רביעית אני עושה מתלהבת קצת אז תרגעי פעם ראשונה שעשית היית גם ככה
מצידי תסיימי אבל אני רוצה לעשות לבד וזה פעם שלישית או רביעית אני עושה מתלהבת קצת אז תרגעי פעם ראשונה שעשית היית גם ככה
B BunnyGirl New member 31/7/02 #56 אווווי....פה ממש הגזמת .... לא שמים דולי על כל פיפס שעשית,שמים דולי רק אחרי שאת גומרת אותה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אווווי....פה ממש הגזמת .... לא שמים דולי על כל פיפס שעשית,שמים דולי רק אחרי שאת גומרת אותה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
H HaMsTeR New member 30/7/02 #44 לא יודעת... לפעמים יחסית מעט, 10 דקות, ולפעמים גם שעה- שעתיים... השיא שלי היה שעתיים וחצי, אבל אני לא זוכרת על איזה דולי ( ) והנה דולי שהכנתי היום בחצי שעה בערך של פיונה, הנסיכה מהסרט "שרק"
לא יודעת... לפעמים יחסית מעט, 10 דקות, ולפעמים גם שעה- שעתיים... השיא שלי היה שעתיים וחצי, אבל אני לא זוכרת על איזה דולי ( ) והנה דולי שהכנתי היום בחצי שעה בערך של פיונה, הנסיכה מהסרט "שרק"
ש שמוצה New member 31/7/02 #45 ואו! ממש יפה ודומה! למרות שאני הייתי עושה את הצבע של השיער כתום יותר. לא חשוב. ממש יפה
H HaMsTeR New member 31/7/02 #47 תודה רבה!!!../images/Emo13.gif בקשר לשיער- ניסיתי לעשות יותר בהיר, וזה מה שיצא שיהיה ככה או כמו הקודם?
תודה רבה!!!../images/Emo13.gif בקשר לשיער- ניסיתי לעשות יותר בהיר, וזה מה שיצא שיהיה ככה או כמו הקודם?