אירוויזיון 2006
הגמר

tapuzina2001

New member
השנה האירויזיון היה ביזיון אחד גדול

אם חבורת משוגעים יכולה לעלות על הבמה ולשיר שיר שלא ברור אם יש לו מילים ולזכות במקום הראשון - אז התחרות הזו היגיעה לשפל שלדעתי לא היה מאז התחרות הזו התחילה

תמנוני

New member
קרולה היתה מדהימה

לגבי ישראל הייתי שולחת את גיא הררי הוא נתן שואו וזאת היתה המגמה השנה באירוויזיון אם שמת לב יותר שואו פחות ההתעסקות במי שר יותר יפה

../images/Emo181.gif אוקייי הנה זה בא ../images/Emo18.gif

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
מיאוווו מיאוווווווווווווווווווווווווווו כוס אמקקקקק

מנווולתתתתתתתתתתתתתתתתתת ../images/Emo46.gif

תגידו לי, תגידו ליייייייי מה זה אמור להביעעעעעעעעעע
מה זה התחרות הזאתתתת
מה זהההההההההההההההההההההההההההההה
מההההההההה זההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
נו למה אתם לא עוניםםםםםםםםםםםםםםםםםם ליייייייי
איפהההה אלוהיםםםםםםםםםם
WHY DO THE ANGELS CRYYYYYYY
נורווגיה מקום 14 יוון רק מקום 9 שוויץ מקום 17 צרפת מקום 22
ספרד מקום 21
ישראלללל מקום 23
מה זההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
מה זה זה
מה זה זהההההה
אההההההההההההההה אני רוצה הביתההההההה
שמישו יציתתתת אותייייייייייייייייייי
יחד עם כל אירופההההההההההההההה
פינלנד מקום 1
ליטא מקום 6
ארמניה מקום 8
מה זההההה
אני רוצה הביתההה
ישראל מקוםםםםםםם 23
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי אני פשוט מת על ההודעות שלך
היו באמת הרבה זוועות השנה... ברגע שיעלמו מכאן כל המציקים והפורום יחזור לסדר אני אכתוב סיכום שלי

just adiki

New member
יש משהו בחלק מצרחות.

אבל רק בחלק.. בעצם רק בנורווגיה.. וליטא
איך נורווגיבה לא בטופ 10?!

דניבויss

New member
הי שלום -ממיקצועי,הארוויזיון -היה

עשוי מבחינה מיקצועית טוב מאוד ,מבחינת הסוף/סיום זה באמת היה מוזר ,הלהקה שזכתה ,אין לה שום קשר ליכולות שירה . היו כמה סולנים טובים ,כמו רומניה ועוד כמה זמרות .רובם לא היו זמרים מזהירים . אדי בטלר היה דיי מאכזב ,גם כך קולו לא מי יודע מה ,סביר .באופן כללי תמיד קולו נישמע קצת סגור חנוק ,אבל אתמול זה היה ממש כאילו שהוא מנסה להלחם לשיר וקצת לעלות כשכאילו שופכים לו חול אל הגרון ומיתרי הקול .זה לחלוטין לא היה זה .

tamvil

New member
הסיכום שלי לאירוויזיון 2006!

הסיכום שלי לאירוויזיון 2006: הכל התחיל בינואר, כאשר פורסם באתר אירוויל (שאגב על תפעולו השנה אפשר לדבר המון) את רשימת השירים. הרשימה נראתה לנו יחסית "נחמדה", אומנים ולהקות מסוגי שירה/ז'אנרים שונים. הגענו לאמצע פברואר, אירוויל מתעדכן ומודיע על פרישת מאיה בוסקילה (שהייתה אחת הפייבוריטיות הגדולות שלנו) בשל סיבות מאוד אנוכיות. כמה ימים לאחר מכן פורשים עוד אומנים מהקדם וזה מעורר שערורייה גדולה. בשביל לספק אותנו הכניסו לנו את צביקה פיק שאהבתו לאירוויזיון ידועה כבר לכולנו. שבוע בלבד לפני התחרות (פשוט אי התחשבות בקהל) פורסמו השירים, כולנו היינו מאוכזבים מאוד מרמת השירים, בין השירים היחידים שקרצו לנו היו של הדיימונדז והגיימבויז. הגיע הקדם (שהתנהל ב-15.3, תאריך מאוד מאוחר לבחירת שיר) - משום מה המיקרופונים של הדיימונדז והגיימבויז (שתי הפייבוריטיות) - לא עבדו כשורה. שתי הלהקות נתנו הופעות מאוד בינוניות אך בכל זאת - עדיף על השאר. הגיע שלב ההצבעה - קהל המעריצים הענק של הדיימונדז והגיימבוייז מצביעים בכל דרך אפשרית, כל אחד מהם מצביע עשרות פעמים ללהקה האהובה עליו, מתקשרים עשרות פעמים וכדומה. ופתאום, להפתעתינו - אדי בטלר שאף לא התקרב לפייבוריטים בכל הסקרים והכתבות זכה. שערורייה גדולה בישראל: עצומות, כתבות בעיתונים ובאינטרנט, המעריצים זועמים וכדומה. ובעיקר הזועמים היו מעריצי הדיימונדז שלא הבינו איך הדבר קרה - ערכו סקרים ברחוב וניסו בכל מקום - והתעלומה מי הצביע לאדי עד הלום לא נפתרה. ורשות השידור לא מסכימה להגיב בעיניין. והתחילו לעלות אצל כולנו חשש שלרשות השידור יש חלק לא קטן בבחירת השיר. ופשוט הם מפחדים לשלוח שיר עם סיכוי על מנת שבטעות לא נזכה ונצטרך לערוך את האירוויזיון בישראל ולבזבז המון המון המון כסף - וכאן אנחנו מגיעים לנושא הבא: כסף. קדם האירוויזיון התנהל בקצמנות רבה - הבמה היתה קטנה ולא מועצבת כמו שצריך, לא היו יותר מ-150 מקומות ישיבה בקהל, היה מופע אומנותי אחד בלבד שהשתתפו בו אנשים מבחוץ - כל השאר היו ההופעות של הזמרים ושל שירי מיימון שגם נתנה הופעה חזקה. א-ב-ל מתברר שאת כל ההופעות האומנותיות (ההתחלה, הקטע עם הזמרים והשיר של שירי מיימון) היו מבויימים קודם לכן - וכן אנחנו מגיעים לדבר הבא: מקצוענות. כנראה שזה גם מאוד חסר לישראל. הדרך, מרץ-מאי הרעש מהקדם מתחיל לשקוט. ואנחנו מנסים להתרכז בשירו של נציגנו - אדי. ורוב התגובות היו בארץ (ואני מדגיש: בארץ) היו בינוניות עד רעות מאוד - ואלו שאמרו שהשיר מצויין כנראה אוהבים את סגנון המוזיקה הזה שלא חביב על כולם. הסקרים, המדגמים, הכתבות, המשאלים וכל מה שקשור לזה - התחילו לזרום. "ולהפתעתנו" - אנחנו מגלים את אדי בממוצע - מקום 33 (מתוך 37). אנחנו מנסים בכל כוחנו לעלותו - ובאמת הצלחנו לעלות אותו כמה מקומות בבמוצע למקום 25 בערך (מתוך 37). אבל לכל חשק יש גם סוף - וקצת נמאס להצביע ותלינו תיקוות שאולי אירופה התחילה לאהוב את השיר. חודש אחרי - להפעתנו אנחנו מגלים את אדי במקום ה-37, האחרון גם בגמר וגם בחצי גמר + תגובות נוראיות מאוד מהאירופאים על השיר.. אדי נקרא לעזרה - "ומשנה" את השיר שלו ועושה קליפ שמתפרסם לראשונה בפיינל פור. השינוי ללא ספק עזר במעט לשיר אבל הקליפ היה נוראי וגילנו שעכשיו גם שינו את השיר לשיר שלום - אז היינו יותר עצובים מאשר שמחים. הגיע חודש מאי ואנחנו מנסים להשלות את עצמנו שסקרים לא אומרים כלום ושאדי הוא כריזמתי ושנאמין באלוהים ויהיה טוב. בינתיים אדי מבריז מפגישה בקפריסין, מבטל מסע יחצנות במדינות אחרות בטענה שזה לא עוזר לקידום השיר. שבוע לפני האירוויזיון בחזרות - התגובות משתנות לטובה ואומרות שללא ספק לאדי יש הופעה טובה ועכשיו תלינו בהרבה יותר תקוות. אך שכחנו לקרוא עוד כמה תגובות שממשיכות לקטול את השיר שלנו - אבל התעלמנו מהם, ואלו שהביאו אותם לפורום - הותקפו מיידית כהורסי שמחה. האירוויזיון מגיע, אדי צרוד ועייף מתחיל לשיר ונותן הופעה מרשימה. הגענו לתוצאות - והנה המדינה הראשונה לא נותנת לנו נקודות, ובהפתעה גמורה גם השנייה והשלישית וכאן הלאה. והנה מגיעה המושיעה שלנו - צרפת, שמצילה אותנו ממקום אחרון. ולבסוץ הגענו למקום המאוד משפיל - מקום 23. לקחים לשנה הבאה: 1. אין כסף? לא עושים קדם בכוח! אפשר לקחת אומן טוב ולתת לו לשיר 4 שירים - ושהקהל יבחר. 2. חשוב חשוב - שהמפיקים של האומן יהיה להם גב מאוד חזק ויהיו נמרצים ופעלתנים לקידום השיר ככל האפשר (דוגמא: לשירי מיימון שלא הפסיקו להשמיע אותה ברדיו וכדומה). 3. תבחרו קודם כל שירים ואח"כ אומנים! ולא להפך! קודם כל אתם מפרסמים את האומנים וברגע האחרון אתם כותבים ומלחינים להם שירים שמתוך לחץ יצאו שירים מאוד דבילים. 4. א-ל ת-ש-ל-ח-ו ש-י-ר-י ש-ל-ו-ם !!! 5. תשלחו מישהו פופלארי מהמדינה בשביל לעורר את המדינה. 6. תעבירו את האירוויזיון לערוץ 22! זה יתן יותר תודעה לתחרות, יותר רייטנג, קדם אירוויזיון בהרבה יותר מושקע וכדומה. וזהו. אני מקווה שהמקום הצורם של אדי יעורר אתכם קצת. וחבל שמצאתם מישהו חמוד כמו אדי וזמר מצויין להפיל עליו את ההפסד הכואב הזה.

שפופית

New member
שאלה חשובה!

מישהו זוכר איזו מדינה שרה את השיר עם החמש בלונדיניות האלה שאחת שרה במין שפה מוזרה אחת... הן לבשו שמלות לבנות קצרות חוץ מזו ששרה שהייתה לה שמלה לבנה ארוכה והיו שתיים שניגנו על כינור והן היו שיר מס' 4-5 וגם זו ששרה הייתה בראש החץ שהן בנו. אם מישהו זוכר אז בבקשה להגיד לי.

MbdC

New member
אכזבה ,אכזבה אכזבה אחת גדולה!

אתמול ישבתי לי לתומי , נלהבת, רועדת, מנחשת מי יזכה ,אילו שירים יהיו, מה יקרה ,אילו פאשלות באנגלית יהיו, פשלות במופע, משהו מצחיק, והדבר הכי גדול שחיפשתי שיר יפה שינצח באירוויזיון. לגבי כל השירים ששרו באירוויזיון- אהבתי ,היו שירים קלילים, צרפת איכזבה אותי ,ספרד איכזבה אותי, טורקיה אכזבה, אבל חוץ מהם אהבתי את כולם (חוץ מהמנצחים), כולם היו אצלי על סף ה9 וחצי מתוך עשר. לגבי השיר המנצח- התאכזבתי קשות, ציפיתי שמכל השירים הקלילים והיפייפיים שהיו שיבחרו משהו ראוי. ואי שם מתוך הסבח הציצו להם ה"יצורים המקסימים והנפלאים האלו" (ציטוט מהבחירה של 12 נקודות של יוון), משום מקום וגרפו להם 12 נקודות כמעט מכל מדינה שנייה , ואני קיוויתי שאולי לקראת האמצע, יהיה איזה נס ואפילו התפללתי לנס ,לא היה כדבר כזה שאי פעם התפללתי שרוסיה תנצח אבל אתמול התפללתי שרוסיה תנצח אבל רק לא המפלצות האלה . כשונאת רוק מושבעת (ועוד רוק כבד), רציתי להעביר לערוץ אחר כשהם הופיעו. על המופע הכללי- האולם מהאגדות, כל כך מדהים יפה, לא האמנתי ליופי שנחשפתי אליו, הקצב, ובקיצר הכל , כולל הריקודים ,כולל המעברונים בין שיר לשיר, כולם סקיס "שייק שייק שייק מי אמור" רובס, ומריה (ששרה מדהים דרך אגב), אהבתי הכל באופן הכללי . על הבחירות של המדינות- כל הבחירה הייתה שקופה מידיי, כשהגיעו למדינה כבר ידעתי במי יבחרו! ידעתי הכל ... בלרוס, רוסיה, פולין, אוקראינה, פינלנד כימעט כולם ידעתי ,אולי זה פוליטיקה, אולי זה פופולריות של הזמרים בארצם אין לי מושג אבל ידעתי ולא רציתי אפילו לפקפק בבחירה של המדינות. שירים שאהבתי - הכל חוץ מספרד (שלא הבנתי למה אבל למה דווקא השיר הזה), צרפת (לא אהבתי את הזמרת כל שנייה "il est tomp" שיגעה אותי התחלתי לחשוב שהיו שם זיופים מרוב שהשיר לא היה במקום, טורקיה (גם לא הבנתי למה השיר הזוועתי הזה "סופר סטאר" ממש גועל, אירלנד במעט איכזבה כי הם קבעו רף דיי גבוה שנה שעברה עם "i am tolking to you" שממש אהבתי, וחוץ מזה שמתם לב שהשנה האירי ששר התלבש כמעט אותו דבר משהו עם ורוד, ומה הקטע של ללבוש אלגנט עם נעל ספורט אדומה שראיתי באחת המדינות בדיוק כמו בשנה שעברה עם אירלנד.... יוון -אנה היממה אותי עם האנרגיות, אהבתי את אוקראינה, את פורמר יוגוסלב רפובליק אוף מסדון, או בקיצר מקדוניה, שוודיה ודנמרק עלו אצלי, אפילו את גרמניה עם הקובואים האלה אהבתי . פינלנד פשוט גועל נפש . וסליחה על הסיפור הארוך חחחחחחחח.

חבר'ה אני מתחילה לשנות כיוון

שמעתי שוב את השיר של פינלנד בלי להסתכל על המסך והוא ממש טוב ומעולה ועוצמתי!!מי שלא אוהב רוק--- לא יתחבר לשיר כי זה רוק נורא כבד. אז בואו נמצא את הטוב ונפסיק רגע לקטר. ישראל במקום אחד לפני האחרון-נו,אז מה?!לא נורא,ממש לא נורא!שנה אחת למעלה שנה אחת למטה ,חוץ מזה,שוב נוכל ליהות במתח שנה הבאה כשנראה את חצי הגמר.אתמול כשצפיתי באירוויזיון וראיתי את ישראל,ניהיה לי כ"כ רע,הוא נתן הופעה כזאת גרועה אבל אז אמרתי לעצמי יאללה תהני!!אל תדפקי לעצמך את האירוויזיון בגלל זה... אז בואו ננסה לראות את הטוב במקום להגיד כמה פינלנד מפלצות דפוקות... וכמה אדי ביאס... יאללה תתחילו לשרשר מה היה טוב ויפה ונחמד באירוויזיון הזה.

למעלה