אכזבה ,אכזבה אכזבה אחת גדולה!
אתמול ישבתי לי לתומי , נלהבת, רועדת, מנחשת מי יזכה ,אילו שירים יהיו, מה יקרה ,אילו פאשלות באנגלית יהיו, פשלות במופע, משהו מצחיק, והדבר הכי גדול שחיפשתי שיר יפה שינצח באירוויזיון. לגבי כל השירים ששרו באירוויזיון- אהבתי ,היו שירים קלילים, צרפת איכזבה אותי ,ספרד איכזבה אותי, טורקיה אכזבה, אבל חוץ מהם אהבתי את כולם (חוץ מהמנצחים), כולם היו אצלי על סף ה9 וחצי מתוך עשר. לגבי השיר המנצח- התאכזבתי קשות, ציפיתי שמכל השירים הקלילים והיפייפיים שהיו שיבחרו משהו ראוי. ואי שם מתוך הסבח הציצו להם ה"יצורים המקסימים והנפלאים האלו" (ציטוט מהבחירה של 12 נקודות של יוון), משום מקום וגרפו להם 12 נקודות כמעט מכל מדינה שנייה , ואני קיוויתי שאולי לקראת האמצע, יהיה איזה נס ואפילו התפללתי לנס ,לא היה כדבר כזה שאי פעם התפללתי שרוסיה תנצח אבל אתמול התפללתי שרוסיה תנצח אבל רק לא המפלצות האלה . כשונאת רוק מושבעת (ועוד רוק כבד), רציתי להעביר לערוץ אחר כשהם הופיעו. על המופע הכללי- האולם מהאגדות, כל כך מדהים יפה, לא האמנתי ליופי שנחשפתי אליו, הקצב, ובקיצר הכל , כולל הריקודים ,כולל המעברונים בין שיר לשיר, כולם סקיס "שייק שייק שייק מי אמור" רובס, ומריה (ששרה מדהים דרך אגב), אהבתי הכל באופן הכללי . על הבחירות של המדינות- כל הבחירה הייתה שקופה מידיי, כשהגיעו למדינה כבר ידעתי במי יבחרו! ידעתי הכל ... בלרוס, רוסיה, פולין, אוקראינה, פינלנד כימעט כולם ידעתי ,אולי זה פוליטיקה, אולי זה פופולריות של הזמרים בארצם אין לי מושג אבל ידעתי ולא רציתי אפילו לפקפק בבחירה של המדינות. שירים שאהבתי - הכל חוץ מספרד (שלא הבנתי למה אבל למה דווקא השיר הזה), צרפת (לא אהבתי את הזמרת כל שנייה "il est tomp" שיגעה אותי התחלתי לחשוב שהיו שם זיופים מרוב שהשיר לא היה במקום, טורקיה (גם לא הבנתי למה השיר הזוועתי הזה "סופר סטאר" ממש גועל, אירלנד במעט איכזבה כי הם קבעו רף דיי גבוה שנה שעברה עם "i am tolking to you" שממש אהבתי, וחוץ מזה שמתם לב שהשנה האירי ששר התלבש כמעט אותו דבר משהו עם ורוד, ומה הקטע של ללבוש אלגנט עם נעל ספורט אדומה שראיתי באחת המדינות בדיוק כמו בשנה שעברה עם אירלנד.... יוון -אנה היממה אותי עם האנרגיות, אהבתי את אוקראינה, את פורמר יוגוסלב רפובליק אוף מסדון, או בקיצר מקדוניה, שוודיה ודנמרק עלו אצלי, אפילו את גרמניה עם הקובואים האלה אהבתי . פינלנד פשוט גועל נפש . וסליחה על הסיפור הארוך חחחחחחחח.