אירוויזיון 2006
הגמר

maanu

New member
../images/Emo45.gif ולבקשתך:

הכל היה נחמד בירוויזיון הזה. זה היה by far האירוויזיון הכי אדיר של העשור, אולי של כל הזמנים.

MbdC

New member
שיר מעולה??? אוי ויי זמיר....

ישנה הנחה רווחת שהשיר שנבחר באירוויזיון הוא שיר מעולה... אובכן יש לי דבר אחת לומר לכם והוא "ממש לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" מה כל כך מעולה שהם צועקים "הארד רוק הללויה" ועושים את הפרצופים האלה , וצועקים, מה נסגר -שיר כזה הוא לא שיר לאירוויזיון . שיר לאירוויזיון הוא שיר קליל, קיצבי, יפה , ולא מפחיד בצורה מגעילה - השיר הזה עורר בי חלחלה. ובפעם השנייה זה לא שיר לאירוויזיון, אולי למופע הרוק של vh1 ביום שישי אבל לאירוויזיון פשוט לוותר על שירים כאלה עדיף. ואני לרגע לא מזלזלת במתן הנקודות אני לא חושבת שזה היה זיוף. פשוט אנשים בימיינו אוהבים לראות זוועות ולשמוע זוועות כמו רוק כבד וגארביג'(שם הזאנר כשמו כן הוא), אבל אי אפשר להתווכח עם זה ואני לא מתווכחת.

rafi k

New member
תבינו למה לורדי זכו

כל שער השירים היו שיריים דיי "פקצים" קיצ'יים כאלה, ודיברו כולם לאותו קהל, כך שבעצם מעריצי הפופ באירופה הצביעו לכל שאר השירים וגם ללורדי וכל מעריצי המטאל והרוק, כולם אבל כולם הצביעו רק ללורדי.

tolaa

New member
אם אני זוכרת נכון:

1. פינלנד 2. רוסיה 3. בוסניה-הרציגובינה 4. רומניה 5. שוודיה שוויץ-מקום 17, למרות שהגיע להם אפילו יותר נמוך..

Hodjen

New member
מזל שיש את יוון

האירויזיון...אני לא יודעת במה להתחיל. פשוט גועל נפש. הכל היה מלא בסקס וגימיקים. עצוב לראות לאן התדרדר האירוויזיון. האירויזיון ירד לדרגת שפל הכי נמוכה. השיר של הזוכים היה פשוט נוראי ומחליא, עשו לי סיוטים בלילה המפלצות האלה..
לפי דעתי ההצבעה השנה הייתה מעין אנטי-תזה למצב הנוכחי של האירוויזיונים. הצבעה ללהקה שנראית זוועה,שרה זוועה, ושיש לה שיר זוועתי ביותר, כאנטי-תזה לכל השאר, הבחורות היפות והדקיקות ששרות עם הקול המקסים והשירים הרגילים... אבל זה לא מה שהכי עצבן אותי. כשהגיע תורנו בשלב הניקוד פתאום גיליתי שיו"ש כבר לא שלנו. גם הגולן וירושלים לא. די תמוה, בהתחשב בעובדה שאני גרה בירושלים וששבוע שעבר הייתי בעופרה. די תמוה יש לומר. טוב, מזל שיש את היוונים שיודיעו על דברים כאלה, לא? מזל שיש אנטישמים בעולם. אחרת לא הייתי יודעת שהגבולות של המדינה שלי צומצמו. שימותו. בתקווה לשמחה ולגאולה שלמה, שבוע טוב, Hodjen.

חח בטח שנה הבאה יהיה יותר גרוע כי

בטח המקום שבו יארחו בטח יהיה מזעזע..כי זו עיר זוועהה...

DIDI1524

New member
במילה אחת

זה פשוט היה האירוויזיון הכי נוראי שאני זוכרת!!! הוא שבר כל שיא! המנחים היו די מגעילים ותקועים הבמה הייתה מזעזעת (בניגוד לשנה שעברה שהייתה במה מדהימה פשוט) שירים נפלאים כמו נורווגיה לא הצליחו כל כך בזמן ששירים מטומטמים נכנסו לטופ 10 ובכלל, לפני שנה כל שיר שעלה להופיע נראה פי3וץ והשנה,כנראה בגלל הבמה,אף הופעה לא באמת באמת השאירה רושם. הבמה המזעזעת "בלעה" את כל ההופעות. כנראה בגלל זה פינלנד זכו, בגלל שההופעה שלהם הייתה נורא מוחצנת והתגברה על החיסרון של הבמה. אני אישית חושבת שלרוסיה או בוסניה הגיע יותר, או אפילו לרומניה. אני שונאת את השיר של פינלנד. ובגלל אירוויזיונים כאלה,אנשים שונאים את האירוויזיון. לדוגמה ההורים שלי שניסו לראות אתמול, ולפי התגובות שלהם אני בטוחה שהם בחיים לא יחזרו לראות את זה. האירוויזיון באמת הפך להיות אוסף של צואה. וה"דובדבן שבקצפת" היה מבחינתי- שאדי ופבריציו שני הזמרים האהובים עליי השנה סיימו בשני המקומות האחרונים.

E a r e n d i l

New member
מוחה על היחס לבמה../images/Emo31.gif

לדעתי היא הייתה ממש יפה, שמת לב לאפשרות להעלות ולהוריד חלקים שונים בבמה לפי הצורך? כאלו דברים לא היו בקייב, אני אישית נהניתי מההפקה היוונית, בעצם, חוץ משלוש הבחורות שפתחו את הסרטונים לפני כל שיר, היה להם חיוך דבילי ומעצבן על הפנים.

DIDI1524

New member
זה לא קשור לחלקים שיכלו להוריד

ולהוסיף לבמה. הבמה הייתה פשוט קטנה מדי.והמדרגות בלעו את ההופעות. תנסה לדמיין את ההופעה של שירי על הבמה הקטנה ביוון ותראה שזה הרבה פחות מרשים לעומת ההופעה שהייתה לה על הבמה הגדולה,הרחבה והמרשימה שהייתה בקייב.

E a r e n d i l

New member
אז אולי שירי הייתה נראית פחות טוב

אבל לדעתי טורקיה 2005 ממש אכלו אותה בגלל הבמה הרחבה כ"כ, כן, אני יודע שהפורום לא שופע אהבה (בלשון המעטה) לגולסרן ול"רימי רימי ליי", אבל אני חושב שזה שיר יפה בסה"כ, והיה לו הרבה מאוד פוטנציאל.

FR MAN

New member
יפת נפש מטומטמת

לא רוצה סקס וגמיקים ? אז לכי למועדון קשישים ותקשיבי לשירי ארץ ישראל . יאללה זדייני לי מהפנים אהבלה

FR MAN

New member
היה אדיר

שירים יפים לאללה והעיקר - טונה כוסיות . יותר מזה לא צריך .

למעלה