אירוויזיון 2006
הגמר

זה שאתה הולך באמצע לאכול זה כבר

בעיה שלך... עם השיטה הקודמת היית יושב שעה מיותרת על השפה!

just adiki

New member
זה הולך נורא מהר.

זה לא כ"כ גרוע מה שכן קשה לקלוט מה הולך עם המדינות כי הכל הולך כ"כ מהר.. זה פחות כיף לפי דעתי, למרות שזה לא כזה נורא. מה שכן הלוח היה נורא קטן וזה היה נורא מבולגן כזה ולא הבנתי מה הולך שם..

Junky Child

New member
בתור אוהבת רוק,ממש אהבתי את הביצוע

של מיסטרי לורדי, הם השקיעו בלבוש וגם בשיר,ממש ממש יפה וקיצבי רוק חזק וקיצבי,מה שלא אהבתי זה את הביצוע של אדי בטלר,פשוט ביצוע גרוע גם מבחינת ליווי וגם מבחינת הסולן,פשוט זוועה,מה גם שאנחנו אמורים להביא את הסטייל האירופאי ישראלי ולא את סטייל כנסיית הארלם!!! הרי אנחנו באירוויזיון לא בארצותהבריתיון. בסופו של דבר,ביצוע חלש,שיר משעמם,בנאלי,טיפשי וחסר כל משמעות. זו דעתי.

Shirly23

New member
מישהו מוכן להסביר לי איך נתנו 8

נקודות לארמניה ??????????????? אתם באמת חושבים שעשרות אלפי אנשים אמרו "וואלה השיר הארמני מעולה !!!!!!!!!!!!!!! הרבה יותר טוב משבדיה,יוןן,רומניה,רוסיה או פינלנד"...... ובניגוד להמוני רוסים שיש פה , ארמנים כמעט ואין !!! ואיך נתנו אפס נקודות ליוון ????????? איך ??????? מה שעוד מוזר - בכל הפורומים הישראלים כולם אומרים שמגיע לשיר שלנו לסיים איפה שסיים , אז איך לעזעזל הוא ניצח בקדם ???? מי הצביע לו בכלל ???? נורא מוזר...

גם אני לא מבינה את זה.

הזמר הארמני נראה כמו כמו נינט טייב שעירה במיוחד והשיר בכלל מוזר רצח. לא קלטתי אותו בכלל. וכל הקטע עם הסרטים והשולחם כל כך עלוב... בקיצור, כולם אנטישמים.

gilgulim

New member
ברחבי אירופה פזורים המון

פליטים ארמנים...לגבי ישראל גם פה יש קהילה לא קטנה...השאלה איך זה הגיע ל 8 נקודות... לגבי השיר שלנו? אין הפתעות תחת השמש....עד שלא יפסיקו לתת לשופטים להכריע אצלנו בקדמים ולא לציבור בבית אנחנו נמשיך לשלוח חרא

Shirly23

New member
ואתה באמת חושב שלפליטים הארמנים

באירופה שמשתכרים 5 יורו וקופסת קוטג' בחודש יש כסף בשביל לשלוח SMS לתחרות האירוויזיון?? נו תהיה רציני... והקהילה הארמנית פה היא ממש ממש לא גדולה... ממש ביזיון שנתנו אפס נקודות ליוון, הזמרת הגיעה לפה, נתנה לנו כבוד, הייתה הכי חמודה בעולם פלוס היה לה שיר מעולה ! ולמרות זאת אנחנו נותנים אפס נקודות...גועל נפש... ואדי בכלל מעצבן אותי - הוא טוען שאירופה גזענית ואנטישמית ! אז שמישהו ירענן את זיכרונו שלפני שנה לקחנו מקום רביעי...

gilgulim

New member
זה כמו שמהגרים הטורקיים

משפיעים המון על הנקודות וכמו שהיהודים בצרפת משפיעים ככה גם הארמנים באירופה השפיעו

melody3

New member
גזענות לשמה.

אני מבקש למחוק את ההודעה הגזענית הזו. נראה שאת כלל לא בקיאה ומזוהת עם נתונים דמוגרפים מאירופה בשנים האחרונות, אחרת לא היית רושמת הודה שכזו. מעבר לזה, מספיק עם הגזענות. זה לא יאה. תודה.

אם כולם היו אנטישמים לא היינו

מגיעים שנה שעברה למקום 4! דיי כבר להתבכיין על אנטישמיות! שנה שעברה היה לנו שירה טוב עם קול טוב והשנה שום דבר מיוחד!

למעלה