אירוויזיון 2006
הגמר

טליה, מעריך ומכבד, אבל...

מבחינת ישראל אומנם שיר אירוויזיוני קליט, אבל היה לו את הייחוד שלו- בדיוק כפי שהיה ואולי אפילו יותר משרית חדד ודוד ד'אור. לדעתי חלק מהכשלון (ובמקרה של אדי הצלחה הייתה מקומות 12-15) נבע דווק מהופעה חלשה על הבמה. אדי זייף, התרגש מאוד ולא הייהת הרמוניה בין הזמרים. ניכר כי אדי עלה מעט במשקל ויחד עם הפוזיציה התנוחתית בהתלחה ועם מבט של אימה וחרדה איתה התחיל את השיר, הכל לא הלך כמו שצריך. העובדה שאדי ידע שבארץ מוצצים את לשד עצמותיו עוד לפני ההופעה בטל לא עזרה. זה היה מגעיל ומכוער. אדי באמת בחור טוב עם נשמה יתירה, אך הפעם הניסיון הבימתי שלו והכריזמה לא עבדו

טליה ג

New member
אדי היה בסדר גמור

אנחנו חובבי האירוויזיון נוברים לשירים בקרביים ומשווים תמיד לגרסת הסטודיו או ההופעה בקדם, אבל רוב רובם של הצופים לא מבחינים בכלל בניואנסים כאלה. לדעתי אדי היה בסדר גמור וגם אם הוא זייף קלות פה ושם, זה לא היה כמעט מורגש. קרולה הייתה ממש צרודה בחצי הגמר, אבל זה לא מנע את עלייתה לגמר. כנ"ל לגבי ליסה אנדריאס מקפריסין 2004. לדעתי ההופעה הייתה יפה מאוד ובכלל לא ישראלית טיפוסית, אבל אף אחד לא זכר את השיר. אפשר אולי להתנחם שלפחות לא יצרנו רושם נלעג כמו בעבר, אלא השיר שלנו פשוט נבלע ונשכח, כמו במקרה של כריס דוראן מאירלנד 2004 או קנוט אנדרס מנורווגיה באותה שנה.

Ran Bimba

New member
צודקת על הכל ../images/Emo45.gif

לפי דעתי, אם שנה הבאה ישראל לא תלמד ותמשיך לשלוח שירים כמו ששלחנו מ-01 עד 06 (לא כולל שירי) אנחנו צריכים לפרוש מהאירוויזיון. אבל ראש רשות השידור אמר שהוא הבין שרק שיר עם גימיקים ועם תקציב גדול יכול לזכות, וזה אומר שהם צריכים להתחיל לחשוב בצורה אחרת. את כל זה הוא אמר לכתבה ב-YNET

טליה ג

New member
קראתי את הכתבה

וזה כבר מעודד במקצת שסופסוף מר זוננשיין מתחיל להפנים שהמתכונת הנוכחית של השירים שלנו לא עובדת יותר. עד עכשיו איש לא הפנה מעולם אצבע מאשימה כלפי השירים, אלא רק כלםי הזמרים הבלתי מקצועיים או אופן הבחירה הבלתי הוגן. אבל איך שאני מכירה את רשות השידור, גם גימיקים ייצאו אצלם נלעגים. במקרה הטוב נקבל משהו בסגנון של ליאור נרקיס. אני לא מצפה למסכות, זיקוקים ופירוטכניקה. מה שצריך זה שיר טוב ועכשווי עם הופעה אסתטית ומיוחדת שמושכת את העין. והגיע הזמן סופסוף ישתחררו מהתפיסה לפיה צריך לשלוח מסרים לאירוויזיון. האירוויזיון הוא תחרות פופ! נקודה.

Noamush

New member
נכון מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

וחבל שבקדם לא הפנימו והבינו שהדיימונדז הם הבחירה הכי טובה לאירוויזיון. אין לי ספק שאם הן היו נשלחות לאירוויזיון היינו נכנסים לטופ 10.

Ran Bimba

New member
../images/Emo45.gif

די לסביר להניח שאחרי הכישלון שנה הבאה תבחר וועדה את הנציג שלנו ולא יהיה קדם. מה גם שרוב הסיכויים שזו תהיה מאיה בוסקילה, אני מציע מעכשיו שמישהו ידבר איתה ויזהיר אותה לא להציב בפני הוועדה 4 שירים שלפחות אחד מהשירים הוא על שלום.

במיוחד בשבילכם

השיר השקט שנשאר של שירי מימון באנגלית.. בטח לרובכם יש אבל למי שאין כדאי לשמוע שיר מדהים, זמרת מדהימה ואם היא היתה מיצגת אותנו גם השנה הינו זוכים במקום הרבה יותר גבוהה..

תקשיבו דחוף../images/Emo70.gif

האירוויזיון הוא תחרות של אירופה פעם הוא נחשב ויצאו ממנו המון להיטים אבל אחרי אתמול הבנתי שהאירוויזיון הדרדר והפך לקירקס . ולדעתי ישראל לא צריכה להשתתף בכזה ביזיון יותר!!!! בואו נשאיר את זה לארופאים שיחנקו עם השירים שלהם!!

היי חבר'ה אני בהלםםםםםםםם

אני עדיין שקועה בהלם!!!!!!אף אחד לא הימר כאן על פינלנד ,נכון?!ואם כן תגידו לי מי הוא...לעזאזל!!!!מה הם עושים שם בצמרת????איזה אירוויזיון מאכזב!!!!אני חושבת שהשנה האירוויזיון הלך הפוך זה היה נראה כאילו אירופה החליטו לדרג את השיר הכי מגעיל....אוףףףףף כשראיתי שפינלנד הולכים לזכות אז כבר ייחלתי שרוסיה תעלה עליהם ,אבל בעיקרון רציתי את שוודיה או יוון,ואיפה נוורוגיה עם השיר המדהים שלה?!!!דיי זה כבר לא זה!!איפה השירים היפים??על ישראל אני בכלל לא מדברת אדי היה גרועעעעעעעעעע הוא התרגש ברמות היסטריות וידעתי שזה יקרה לו כי הוא טיפוס רגשן...הקול שלו רעד ובבתים בקושי שמעו מה הוא אומר.ולדעתי המקהלה היתה חלשה מדי ...בקיצור הוא נתן הופעה מבישת!!!!כשראיתי שלטביה מגיעה אחרי ישראל אמרתי :הי אולי היא תציל אותנו.אבל התברר שאנחנו הצלנו את לטביה...חחחחח...הכי טובה היתה הזמרת היוונית היא מעולה!!ונתנה הופעה טובה!!אל תשכחו שהיא היתה ל-ב-ד על הבמה בלי שום מקהלת ליווי כלום והיא הגיעה לכזה מקום!! שוויץ לדעתי קצת פישלו היה בלאגן קצת כל רגע מישו אחר שר.לא אהבתי. אבל המפלצות האלוווווווו אוףףף.....מה ,מה ,מה?????!!!!!זה פשוט משוגעעעעעעעע.......אני חושבת ששנה הבאה נייצג אנחנו את ישראל !נלך כל חברי הפורום נעלה על הבמה ונצעק אנחנו מנצחיםםםםםםםםםם אההההההההה!!!!!!!!!!!בלי לעשות חזרות !כמה שיותר טבעי יצא הכי טוב!!

הערות והארות

חחחח מקום שני מהסוף ישראל בושה לצמה הם שינו תקצב של השיר לא הבנתי אירוביזיון - איזה שירים יפים היו ומי קיבל מקום ראשון ? איזה שיר זבל הכל בגלל איזה גימיק של תחפושות של מפלצות . אם בוחרים לפי הגימיקים אז יותר טוב כבר היו בוחרים תפצצה ממקדוניה .

miulan

New member
העתקת שירים באירווויזיון

טוב, זרקו מי זוכר מה... פינלנד - אההה מיקס של כל שירי הרוק הקלסי, אני אישית שמעתי קטע מPoison של Alice Cooper, ובטוח היה שם משהו של Kiss. שיתבעו אותם דנמרק - אויייי נו באמת, Let's twist again, like we did last summer או משהו... מה זה פה, אסקימו לימון??? בריטניה - קול מעובד של ילדים בתוספת ראפ - אהההה שמעתי את זה כבר 200000 פעם. טורקיה - מה זה???? גוון סטפני בת ה60? גרמניה - אתם לא בטקסס... עלוב. אני יכולה למצוא 100 שירי קאנטרי כאלה עכשיו אקראינה - מיקס של יוון שנה שעברה ואוקראינה (רוסלנה) לפני שנתיים. תתחילו להיזכר מה הזכיר לכם מה! בטוח יש עוד מלא. האמת היא, לא זוכרת הכלל אף אחד חוץ מהמפלצות העלובות, רוסיההההההההההההה ורומניה. זהו. (כולם עלובים חוץ מדימה בילאן האחד והיחיד עם שיר הכי יפה, הכי מורכב מבחינת המנגינה, איכותי ומקצועי. אין עליו, אפילו אנשים שלא אהבו אותו לפני זה ברוסיה כולם גאים בו עכשיו!!!!!! כל הכבוד!!!!!!)

לא יודעת מה אתך, כששמעתי את יוון,

למרות שלא שמעתי אותו קודם לכן, פשוט התחלתי לשיר אותו עם אותן המילים. באמא שלי שהשיר הזה קיים איפשהו בדפי ההיסטוריה של המוזיקה.

stnw

New member
../images/Emo41.gif אם כבר מדברים -

אני לא זוכרת איזו מדינה (לא היתה בגמר השנה, היא ירדה בחצי הגמר), אבל השיר WHY DO THE ANGELS CRY נשמע מאד מוכר, אני זוכרת שורה כזו עם אותה מנגינה בדיוק. זה נראה כאילו הם שרים שיר שכבר מוכר.

קמילעעע

New member
אני רוצה להגיד ש...

השיר של רוסיהה פשוט היה מהמםם! באמת,הבחור נתן וואחד הופעהה... והבלרניותת!חבל על הזמןן.. חבל שהמפלצות האלה עקפו אותוו.. ממש שיר מהמם מהמם מהמם מהמם מהמם! אפילו הורדתי אותו... כל הכבוד להםם! ואדי בטלר..אה
התאכזבתי..

ashton20041

New member
להחזיר את שיטת הניקוד הקודמת!!!

מה זה הגועל נפש הזה??? 8 10 12??? כחה זה לא שווה. אין שום מתח...הכל כזה מהר. ומאבד את החשק כזה לא יודע.... שיטה קודמת הרבה יותר מותחת וטובה!! אנימקווה שזה חד פעמי.!

ashton20041

New member
לא נכון.שיטה קודמת הרבה יותר מותחת

וטובה. זה כל הכיף לשבת ולראות את ההצבעה כחה. מה זה שווה שעל המסך מוצג הנקודות עד 7?? ואז רק שלוש??? איך שהתחילה ההצבעה הלכתי לקחת משהו לאכול אני חוזר לטלויזיה ורואה שכבר המדינה הרביעית מצביעה...זה לא שווה אני בטוח שכמה מסכימים איתי.

ashton20041

New member
הרי זה כל הקטע...

לשבת איזה חצי שעה 40 דקות לראות אתה הצבעה אם הלב הדופק למי נותנים אחד למי שתיים... וכו... ההצבעה זה החלק שאני הכי אוהב בארויזיון. ואתמול הכל היה כזה מהר.. כבר ידעת למי יתנו את ה8 10 ו12... אני בטוח שאם תעשו שיקולים בעצמכם תראו שאני צודק.

כולם טוענים כך! זה לא כיף ואין מתח

מקווה שיחזירו את זה למתכונת הרגילה.... זה עבר משעמם והיה משעמם! באמת חיכיתי רק שזה יגמר כבר.....

למעלה