אירוויזיון 2006
הגמר

Moses The Fish

New member
תגובה תינוקית מאוד

אין שום קשר לגזענות ולניקוד שנה שעברה שלחנו שיר טוב עם הופעה מושלמת. השנה שלחנו שיר איום ונורא עם הופעה שגם אם היא הייתה מושלמת (והיא הייתה רחוקה מכך) לא הייתה מצליחה להציל אותו מהזוועה של עצמו. הגיע לנו מקום אחרון, אין מה לעשות.

ofrasch1

New member
שאלה לגבי הגמר וחצי הגמר

מי 3 המדינות שזכו בחצי הגמר? ולאיזה מקום הן הגיעו בגמר? תודה

../images/Emo196.gifבא לכם להרגע?!?!

טוב שפינלנד זכו! כל הכבוד.. סופסוף משהו מרגיע, חיחי איכותי. מגוון, לא חייב פופ וזנות מגיע להם. סגנון יפה, קשה לכם לעודד זכייה מרהיבה שכזאת?! זה העניין כואב לכם לראות שיש גם מצליחים, מוכשרים ש-ו-נ-י-ם! לא חייב רק בלונדנות ופוצים שיזכו.חוצמזה כל אחד והטעם שלו. אז מספיק להתווכח..
יפה, אני שמחה.. ומעריכה זאת!!:) HAPPY HAPPY HAPPY תלמדו לפרגן, זונות :)

מופע האימים של האירו...../images/Emo191.gif

תאמרו מה שתאמרו על הפינים, השיר שלהם לא היה הכי טוב בתחרות. נכון, אנחנו שלחנו שיר ג ר ו ע להחריד אבל נמאס נמאס פשוט נמאס לי לפחות שהאירו הפך לפריק שואו..עכשיו בטח תגידו שזה כבר הרבה זמן ככה, וזה ידוע וכו' א ב ל אם תסתכלו על המדינות האחרות שדורגו בצמרת תראו שזה לא כך. השירים של רוסיה, שבדיה, יוון, רומניה היו קליטים ודביקים. גם השיר של אוקראינה היה חביב למדי. השירים של בריטניה וגרמניה היו גם ייחודיים בעיניי. הם השתמשו בגימיקים על אש קטנה, עם הומור וחן ומלודיה מקסימה. ונורבגיה??? נורבגיה הביאו קלאסה לאירו. אני שמעתי את כל השירים בפעם הראשונה השבוע, בחצי הגמר ובגמר, ואני בהחלט חושבת שהיה אירו מוצלח, בזכות נורבגיה,יוון,שבדיה,גרמניה,בריטניה והגיי(מ)בוי הרוסי החמוד. חבל לי שפינלנד ניצחו. היו דווקא שירים מקסימים...

ושנה הבאה שישלחו את ניקה או את.....

הראל סקעת או מיכל אמדורסקי, משהו קצבי כזה בעיבוד של הנרי. או את שירי שוב כפרעליה אם רק תסכים. אלוהית.

הגיגלס

New member
הארוויזיון הפך לפריק שואו... אז

שנה הבאה נשלח כבר את צביקה פיק !!!! בטוח נזכה !

popay27

New member
אירוויזיון מצויין..פינלנד מעולים

לא מבין את הקשקשת הזאת.. כמה צפוי היתה התבוסה, הלא כל כך מוצדקת לישראל..

Jen74

New member
סליחה!!!! נכון שצביקה פיק נראה

פריק שואו בעצמו אבל הוא מוסיקאי גאון, בניגוד מוחלט לצווחות ההיסטריות של להקת הלטאות והמומיות המופרעת הזאת. אני מודעת לזה שיש קהל לחומר הזה שמתיימר להיות מוסיקה אבל לא האמנתי לרגע שאותו קהל גם צופה באירוויזיון. למה, לעזאזל, להקת רוק כבד רוצה לנצח באירוויזיון???

ככה אמרו בMSN: בושה לאירוויזיון

"בתחרות הזו (האירוויזיון), שהופכת להיות משנה לשנה יותר ממוסחרת ומתרחקת מאותם להיטים גדולים שניפקה בשנותיה הראשונות" הקסם של פעם אבד..האירוויזיון זה כבר לא מה שהיה!

תמנוני

New member
קרקס זו מילה עדינה

אבל זה מה שהיה אני אהבתי את שוודיה מאד ארמניה ויוון

yoss5

New member
למה לא?

האם אירוויזיון זאת תחרות שסגורה רק לזמרים ששרים שירי פופ קיטשי ודביק? האירוויזיון הוא בראש ובראשונה תחרות שירים, ואם להקת רוק רוצה להשתתף באירוויזיון, היא מוזמנת...

NeTa MuFlEtA

New member
בואו נתערב שזה לא בגלל השיר!

התחפושות שלהם והגימיקי כנפייםפאוארנג'רס וגרזנים מונפים באוויר אלה הם שהעניקו להם 80% מהקולות.. למה מישהו זוכר בכלל את כל השיר שלהם חוץ מהפיזמון? שגם אותו אני בקושי זוכרת חוץ משם השיר?.. :| הזוועה.

רוצים נצחון ? שלחו את -

1. הנרי וניקה או 2. הפרוייקט של עידן רייכל או 3. היהודים או 4. מאיה בוסקילה. בעיני האמנים הישראליים היחידים שיכולים להביא לנו קמצוץ של גאווה לאומית.

למעלה