איך היה הגמר
- מסכמים

בלאגנית

New member
יש משהו במה שאמרת על סקעת

בעניין של השוויץ והתינוקיות. ולא רק לך הוא הזכיר את פיי-גוטמן. יש לו מראה שמזכיר אותו מישהו יכול להסביר לי את הסיפור עם הראל מויאל והילדה החולה? כי נראה לי שפיספסתי את זה כי ראיתי רק את הסולואים בהתחלה ואת התוצאות בסוף

נ1עם

New member
אני פשוט לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!

עוד מישהו חושב כמוני?????????? וואי לא חשבתי לרגע שמישהו יחשוב כמוני- סקעת פשוט דומה לאמיר פיי גוטמן!!! אני לא מדברת על המראה, אני מדברת על הקול (בשירה) ועל הקול (בדיבור)- במיוחד בדיבור! ממש ממש קופי
אתמול כל הגמר פשוט ישבתי וטחנתי את המחשבות שלי שהוא דומה לו (בעצם הרבה יותר מדהים אבל מה זה משנה
)

ayaliar

Well-known member
סיכומון

עצוב לי אני לא אאשים את התקשורת ואני לא אאשים את תוכנות ההצבעה ואני בטח שלא אאשים את הביצוע המושלם של הראל סקעת אתמול. אני "מאשימה" את המצביעים בכך שהטעם שלהם שונה משלי. עצוב לי כי השלו אותי כל העונה ונתנו לי להאמין שאין לסקעת תחרות כמעט, שיש לו את הקהל הכי גדול, שהוא תמיד ראשון. הבום שקיבלתי היה חזק מאד דווקא בגלל זה בשבילי הראל סקעת הוא הכוכב. בכל ביצוע שלו הוא ריגש אותי, גרם לי להתרכז ולהקשיב טוב טוב ולא לנסות אפילו להצטרף אליו בשירה, מרח לי חיוך ענק על הפנים, הקסים אותי. אף אחד אחר לא הצליח לעשות לי את זה. מזל טוב להראל מויאל

Sweet Misery

New member
חיבוק גדול ומנחם לך.

אני מסכימה איתך איכשהוא. אני אמנם כן מאשימה את הרמאויות כי אני בטוחה שהיה לזה חלק לא מבוטל במה שקרה אתמול, אבל אני מסכימה איתך לגביי סקעת. אני רק מקווה שהוא ייקח הכל בטוב ויעשה עם עצמו משהו שיוכיח שהוא הוא הכוכב.

ayaliar

Well-known member
תודה../images/Emo24.gif

קראי את התגובה שלי על ההצבעות בשרשור הזיופים הדבר היחיד שקצת ניחם אותי אתמול, היו החיוכים שלו והפרגון שלו למויאל. אני בטוחה שהוא לא יעלם לשום מקום. הוא כוכב גם בלי התואר

Martha

New member
אמרתי לך במסר בפרטי מה אני חושבת.

תתעודדי. אני בטוחה שסקעת עוד ימריא

cku

New member
הסיכום שלי ../images/Emo70.gif

טוב , אני אישית מאד מאוכזבת , סקעת בשבילי כמו לרבים אחרים היה המועמד הברור והטבעי , פשוט הטוב ביותר ללא עוררין . אבל , וכבר לא משנה מה הסיבה (כל עוד לעונה הבאה יבטלו את שיטת ההצבעה המטומטמת הזו אחרת אני פשוט אחרים את התחרות!) , מויאל זכה , יצליח או לא , מי יודע... התקווה שלי שהראל סקעת יתעלם מהתוצאות , כי הפסד בטח לא היה פה (חשבון פשוט יראה כי 240 איש יותר הצביעו 250 פעם באינטרנט , פאקינג ביג דיל , אז אצלו התמידו יותר לשבת כמו ילדות עם פרקינסון מול המסך... ) חוץ מזה , אני מאמינה שהרבה יזדהו איתי כשאני אומרת שאני מחכה ומצפה לתקליט שלך , סקעת . הזכיה לא משנה כלום (פחות אוטו...) חשוב להמשיך ולענג ולרגש אותנו עם הקול והמהמם שלך , אל תבזבז עתה את הכישרון שלך , אני מחכה לתקליט . תראו את גבסו , מקום שלישי והיחיד שעוד מעט מגיע לתקליט זהב , שירי עוד מעט מוציאה סינגל ורק נינט רוב הזמן עוסקת במשחק... אולי עדיף שזכית במקום השני , אחרת היו מעסיקים אותך כל הזמן בשיר שלנו ולא היה לך זמן להוציא תקליט ! אז עכשיו אין תרוצים! כישרון יש! מעריצים יש! קול יש! מראה יש ויש... לא צריך לנצח כדי להצליח קרש קפיצה קיבלת . צא לעבודה ותביא לנו תקליט! אוהבת אותך , תודה שריגשת אותי
ולמארגנים! די למסחר כל דבר! די לתאבת הכסף והרייטינג , תנו להתענג על תכנית שמתיימרת להיות איכותית ובשם האמנות וחופש ההזדמנות , שנו את שיטת הבחירות (מספיק הצבעה אחת ולא 250 פעם , מעבר לכך לא ברור לי למה להצביע שעות לפני התחרות? איפה ההגיון? למה צריך להשמיע ששני מיליון הצבעות היו? את מי זה מרשים ?! תהיו הוגנים... תנו לשמוע ביצוע ולתת קול אחד מכובד ואמיתי לפייבוריט שלנו...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifצודק../images/Emo70.gif-

אני מאחלת רק טוב לסקעת המוכשר
גם למויאל
שניהם כוכבים אמיתיים
וחלאס לרדת על מויאל או על סקעת זה כבר ממש מעצבן

../images/Emo45.gifמיכל את צודקת בקשר ל:חלאס לרדת

על מויאל או על סקעתתת
זהו הגמר ניגמר.....

G Baby

New member
סיכום יפה!!!

כתבת בדיוק מה שאני מרגישה... אני לקחתי קשה כשסקעת לא ניצח...אבל מה לעשות אני מאחלת לסקעת רק הצלחה, שיוציא תקליט וימשיך לרגש אותנו... ובאמת מכל הלב בהצלחה למויאל...ואני חושבת שהגיע הזמן להפסיק את הירידות ההדדיות על מויאל וסקעת...שניהם נהדרים....

*מסכמת*../images/Emo9.gif

אז... *עדי - ממ...לצערי, אני חושבת שהיא חצתה את הקו בין עוצמתיות טובה ונוגעת, לבין צעקות נטו. יכול להיות שזה בגלל העניין של הופעה חיה מול קהל כזה, אבל הייתה הרגשה שהיא נסחפה עם הקטע ולא יודעת איך לחזור. בהתחשב בנסיבות, היא הייתה מעולה, ורק על האופן שבו התנהגה לפני הכרזת הזוכה, בזמן הכרזת הזוכה, ואחרי הכרזת הזוכה מגיע לה המון. המווון. *מויאל - לא אהבתי, לא נהנתי, אבל שוב, יש נסיבות וקשה להתעלם מהן. מבינה אותו. חוץ מזה, הוא התרגש ממש, וזה היה חמוד עד כאב! הוא מוכשר, סומכת עליו שיעשה מה שטוב לו. *סקעת
- אני גאה בו. הוא היה מדהים כתמיד, לא התעלה על עצמו כמו שהוא נוהג לעשות בכל שלב שעובר, אבל בהחלט הצליח [לעומת מתמודדיו, וזו דעתי] לא ליפול מהרף של עצמו, למרות הכל. אבל, אני חושבת שהשיר היה גדול עליו. בנתיים. אבל הוא האחרון שאני דואגת לו. ויהיה פסדר. -הערת ביניים: רק לי זה נראה כבר מוגזם על גבול הפתטי ההמרחות של עדי על סקעת? חחח...מויאל נראה לפט אאוט כזה...- ועל שאר הערב נעבור מהר מהר- -שירי לא הייתה צריכה לבחור בשיר הזה. נקודה. גדול עלייה. -גבסו הפחיד אותי. פשוט כך. זה כאילו במקום לשפר את צורת השירה המוזרה שלו זה רק הלך והחמיר עם הזמן. הוא נראה כאילו פעם ראשונה הוא על במה. -נינט נראתה מעולה, למרות החזון המוגזם. -ריקי גל רוקדת מוזר. -הביצועים המשותפים היו...די גרועים. -אין על שירלילו. שיר סיום-יאאא חמודים!!
-הערת ביניים: מנצור שר! מנצור שר!!!
- הכרזות- *עדי הייתה מדהימה כמו שאמרתי, ורואים גם שהיא לא הופתעה. לפחות לא בשלב שלה. *באמת שחששתי לחייו של סקעת בשלב הזה. הוא היה לבן פחד, וזה היה דבר די משעשע בתמונה הכללית, היות והוא לבש כולו לבן. *מויאל נמוך. כמה דברים לסיום- התלבושת השחורה של מויאל הייתה מגוכחת, על חליפת השבועות של סקעת אני בכלל לא מדברת, ובעצם עדיף היה אם שניהם היו נשארים בלבוש הראשוני שלהם. נורא יפה לסקעת אדום. סשה נראתה טוב מתמיד, עושה לאנשים רק טוב להפסיד. באמת, גם ציפי נראתה מעולה מתמיד. מנצור חמוווווווווווד! מויאל נמוך. ויש לו פנים של דוב קואלה כזה. מעוכים כאלה. [אל תקחו קשה, הוא חמוד אמיתי וזה רק דברים טובים בעיניי, הקטע עם הקואלה, לא שהוא נמוך.
]

אז ככה ..

אני חושבת שההבדל בין מויאל לסקעת הוא בעצם שמויאל היה צריך את הזכייה הזאת כדי לפתח קריירה בתחום. לעומת זאת אני מאמינה שסקעת יצליח טוב מאוד גם עם המקום השני שהוא קיבל . ולכן אני לא כ"כ עצובה למרות שמויאל זכה . תחשבו על זה .מויאל לא היה מצליח כ"כ אם הוא לא היה זוכה אתמול מקום ראשון .

מזוויע ביותר, מאכזב!

עדי כהן נתנה ביצוע מדהים לשיר מדהים.. אנשים לא מרבים להתחבר אלייה למרות קולה האיכותי ויכולות הדיווה שלה. הראל מויאל נתן ביצוע רדוד ביותר, לא משך וכל ה- לה לה לה ממש לא הוסיף.. מכל העונה - הביצוע שלו בגמר היה הכי זוועה שיכול להיות! הראל סקעת, כמו תמיד, הדהים ביכולותיו! הניצחון היה תפור בו! אך מפאת כל מיני זייפנים למיניהם!! הוא הפסיד לאדם שנתן ביצוע רדוד ולא מושך כלל! לסיום... אני בכל זאת מברך את מויאל על זכייתו הלא מוצדקת כלל. ושתי מילות סיכום לעונה: אכזבה גדולה!!!!

sagi zulta

New member
געגועים לכוכב נולד 1 ../images/Emo104.gif

עם שירי נינט וגבסו.

קליספרה

New member
עניתי לך על זה קודם

אבל מכיוון ששתינו באותה סירה אני אומרת לך שוב שלדעתי סוג השירה של עדי פונה אל קהל קצת או הרבה מבוגר יותר. קחי את הקולות שלה כ- 200,000 קולות נטו ולא של 50,000 קולות מאדם אחד. הקול שלה פשוט מופלא בעיני, היא רק צריכה להתעדן טיפה והיא תגיע לשמים. אני למרות שאני באמת מעריכה אותה לא הצבעתי יותר מ- 5 פעמים כי צריך זמן ועצבים ואין לי את שניהם
כל כך אהבתי את השילוב קולות שלה ושל נינט במעבר לקשת ועוד יותר את החיזוקים שהיא נתנה כל הזמן לסקעת ולמויאל היא כוכב האמיתי

למעלה