*מסכמת*../images/Emo9.gif
אז... *עדי - ממ...לצערי, אני חושבת שהיא חצתה את הקו בין עוצמתיות טובה ונוגעת, לבין צעקות נטו. יכול להיות שזה בגלל העניין של הופעה חיה מול קהל כזה, אבל הייתה הרגשה שהיא נסחפה עם הקטע ולא יודעת איך לחזור. בהתחשב בנסיבות, היא הייתה מעולה, ורק על האופן שבו התנהגה לפני הכרזת הזוכה, בזמן הכרזת הזוכה, ואחרי הכרזת הזוכה מגיע לה המון. המווון. *מויאל - לא אהבתי, לא נהנתי, אבל שוב, יש נסיבות וקשה להתעלם מהן. מבינה אותו. חוץ מזה, הוא התרגש ממש, וזה היה חמוד עד כאב! הוא מוכשר, סומכת עליו שיעשה מה שטוב לו. *סקעת
- אני גאה בו. הוא היה מדהים כתמיד, לא התעלה על עצמו כמו שהוא נוהג לעשות בכל שלב שעובר, אבל בהחלט הצליח [לעומת מתמודדיו, וזו דעתי] לא ליפול מהרף של עצמו, למרות הכל. אבל, אני חושבת שהשיר היה גדול עליו. בנתיים. אבל הוא האחרון שאני דואגת לו. ויהיה פסדר. -הערת ביניים: רק לי זה נראה כבר מוגזם על גבול הפתטי ההמרחות של עדי על סקעת? חחח...מויאל נראה לפט אאוט כזה...- ועל שאר הערב נעבור מהר מהר- -שירי לא הייתה צריכה לבחור בשיר הזה. נקודה. גדול עלייה. -גבסו הפחיד אותי. פשוט כך. זה כאילו במקום לשפר את צורת השירה המוזרה שלו זה רק הלך והחמיר עם הזמן. הוא נראה כאילו פעם ראשונה הוא על במה. -נינט נראתה מעולה, למרות החזון המוגזם. -ריקי גל רוקדת מוזר. -הביצועים המשותפים היו...די גרועים. -אין על שירלילו. שיר סיום-יאאא חמודים!!
-הערת ביניים: מנצור שר! מנצור שר!!!
- הכרזות- *עדי הייתה מדהימה כמו שאמרתי, ורואים גם שהיא לא הופתעה. לפחות לא בשלב שלה. *באמת שחששתי לחייו של סקעת בשלב הזה. הוא היה לבן פחד, וזה היה דבר די משעשע בתמונה הכללית, היות והוא לבש כולו לבן. *מויאל נמוך. כמה דברים לסיום- התלבושת השחורה של מויאל הייתה מגוכחת, על חליפת השבועות של סקעת אני בכלל לא מדברת, ובעצם עדיף היה אם שניהם היו נשארים בלבוש הראשוני שלהם. נורא יפה לסקעת אדום. סשה נראתה טוב מתמיד, עושה לאנשים רק טוב להפסיד. באמת, גם ציפי נראתה מעולה מתמיד. מנצור חמוווווווווווד! מויאל נמוך. ויש לו פנים של דוב קואלה כזה. מעוכים כאלה. [אל תקחו קשה, הוא חמוד אמיתי וזה רק דברים טובים בעיניי, הקטע עם הקואלה, לא שהוא נמוך.
]