סיכום הגמר :
הסולואים : עדי - לא אהבתי את הביצוע של עדי. לעדי יש קול חזק ועוצמתי והיא משתמשת בו בחוזקה. קשה לי איתה. קשה לי שבגבהים אני לא מבינה את המילים שהיא שרה. מגיע לה מקום שלישי ומגיעות לה מעט הנקודות. מויאל - כן, הוא נתן ביצוע טוב. קצת זייף אבל למי אכפת. יש להתחשב במקום ובאוירה. הוא בחר שיר ידוע ועמד עם בטחון על הבמה. אני מאחלת לו הצלחה, שיעשה מוזיקה טובה. סקעת - סקעת
הוא אהובי משכבר האודישנים. הוא ריגש אותי לאורך כל התוכנית, הותיר אותי חסרת נשימה, נפעמת מהקול שלו ומהעוצמה שלו ושל קולו. תודה לך סקעת על עונה נפלאה. לא זכית בקולות הקהל אבל זכית בקולות השופטים ובקול שלי
השירים המשותפים : היו סבבה. אין צורך בלבדוק זיופים, ברור שיהיו וההרמוניה הקולית לא תהיה מושלמת, בכל זאת הופעה חיה, מול קהל רב. אהבתי את השיר האחרון של כולם, מין שיר פרידה מהעונה ומכל אחד ואחת. תודה לכולם. שירי - שירי בחרה שיר מעולה של נעמי שמר. השמלה שלה היתה מהממת, היא נראתה מאושרת וביצעה את השיר כמו גדולה. לרגע היה נדמה שלה היתה מגיעה הזכייה של העונה הקודמת. אחלה ציצים
נינט - מה אומר ומה אגיד. כל מה שיש להגיד נאמר בעונה הקודמת וזה די מספיק לה. היום היא לא התעלתה על עצמה, לא אהבתי את הבגדים המבליטים בלשון המעטה וכו'. אין לי אפילו כח או חשק לנתח את נינט. יש לה קול טוב וזה מה שיש לי להגיד עליה. גבסו - גבסו שר שיר שהוא כתב והלחין והוא מצידו עשה עונה מבורכת. רק לי היה נדמה שהוא עומד ושר כמו רובוט. מהודק לבמה מבלי יכולת תזוזה? יש לציין שהקהל עשה עימו חסד כשידע את מילות השיר בע"פ ורק על זה גבסו צריך להיות מבסוט. סשה
- אני אוהבת אותה. את הגשת השירים שלה, את בחירת השירים שלה וכמו שכבר אמרתי...אני מחכה לה שתחזור והיא תחזור (מעניין למה היא בכתה כשאמרו שמויאל הוא הכוכב, האם זו היתה התרגשות או אכזבה?) ריקי - מחזורת של ריקי היתה חביבה ותו לא. צביקה - יאללה סבבה. הצחיק אותי שהוא אמר למויאל או שמא זה היה לסקעת (בדיוק קיבלתי שיחת טלפון) שאם הוא רוצה להחליף שיר, שידבר איתו ב-16.8 השופטים - לפי הכתבה במעריב, אף אחד מהם לא מרוצה מהבחירה. וול, גם אני לא אבל לא נותר לי אלא לפרגן למויאל. במילים אחרות, היה אחלה עונה ואחלה גמר. תודה לכל הפורום הזה ולאנשיו, על עונה מצויינת וטובה יותר מקודמתה.היו אחלה דיונים ואפילו הריבים, פה ושם היו משובחים. תודה לאיה
ולג'ייס
שהם, הם אלה שהלכו לצידי לאורך כל העונה והם אלה שבלעדיהם, הייתי זונחת את הפורום הזה מזמן. תודה על ההודעות המצחיקות, על דיוני השירים ועל התמיכה. אין עליכם
הסולואים : עדי - לא אהבתי את הביצוע של עדי. לעדי יש קול חזק ועוצמתי והיא משתמשת בו בחוזקה. קשה לי איתה. קשה לי שבגבהים אני לא מבינה את המילים שהיא שרה. מגיע לה מקום שלישי ומגיעות לה מעט הנקודות. מויאל - כן, הוא נתן ביצוע טוב. קצת זייף אבל למי אכפת. יש להתחשב במקום ובאוירה. הוא בחר שיר ידוע ועמד עם בטחון על הבמה. אני מאחלת לו הצלחה, שיעשה מוזיקה טובה. סקעת - סקעת