../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכוכב נולד-ביקורת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
אני לא יודעת בכלל איך להתחיל לתאר במילים. אני שמחה עד השמיים בשביל הראל מוייאל, תמיד אהבתי אותו, הימרתי עליו, רציתי שיזכה, ראיתי את התחרות במחשבה ברורה שסקאת ייקח, אבל עדיין נהנתי מהכל, לראות את הסולויים של שלושתם, איך הם שרים, איזה שיר הם בחרו, תנועות גוף, את הלחץ,את ההתרגשות, את האמת... עדי כהן- היתה מדהימה, עם הרבה בטחון עצמי, נחושה, שרה מדהים, בחרה שירים שמאוד מתאימים לה, בוגרת, אין היא מדהימה!!! הראל סקאת- יש לי הרבה מה להגיד עליו...הוא היה מי שכולם הימרו עליו, הייתי בטוחה שהוא ייקח. הוא שר נורא יפה, מדוייק, הוא יפה וכבש את לבבות רב בנות ישראל, הוא תמיד הזכיר לי את אמיר פיי גוטמן אל תשאלו אותי למה.. אבל בכל זאת, מה שקלקל לדעתי זה שהוא התנשא, הוא באמת שר מעולה, אבל הוא עדיין בנאדם, ומאוד הרס לי ההתנשאות שלו, הוא גם ילדותי קצת, והוא הראה את הצד הילדותי שלו בצד השלילי לדעתי. לא יודעת עוד מה להגיד, מה שברור הוא שהוא יצליח עוד בענק. הראל מוייאל-אחחח...הוא המתמודד שתמיד הכי אהבתי, הוא ריגש אותי יותר מכולם, כולי הצטמררתי, עם דמעות מרב התרגשות. הוא מדהים!!! הוא מאוד כובש וצנוע, הוא שר מהלב, עם עוצמות אינסופיות. הוא אמיתי, הוא לא ניסה להיות מישו אחר, רק מה שהוא באמת. זה קנה אותי.. הוא הכוכב נולד ואני שמחה בשבילו עד השמיים ומפרגנת...וזהו. ולסיכום: כולם היו מדהימים, גם הרבה מאילו שלא עלו לגמר כמו: חנה גור שמאוד אהבתי, אוריאל שאלתיאל, סשה (מדהימה), ולא זוכרת יש עוד כמה. עדי כהן הוסיפה הרבה מכל הבחינות, אישיות וביצועים קוליים. הראל מוייאל עלה חסר בטחון לחלוטין לבמה, עדי וסקאת היו יותר מגובשים בינם לבין עצמם וזה גם הוריד לדעתי למוייאל את הבטחון. כשהוא שר הוא כ"כ ריגש אותי, גם הקטע שיראו מאחורי הקלעים שהוא שר באיזה תוכנית איזה שיר עם משפט :"זוהי רק משאלה" וכששר את המשפט הזה חשב על ילדה שאהבה אותו מאוד והיתה חולה בבית חולים. היא ביקשה שהוא יבוא לשיר לה, אבל הוא לא הספיק כי היא נפטרה לפני שהוא הגיע...וכששומעים את הסיפור הזה המשפט נורא חזק ומקבל משמעות אחרת. כשהקריאו את התוצאות כבר חיכיתי לשמוע שסקאת לקח, ואז צביקה הדר צעק: מהפך! ועדיין לא הבנתי..וכנפל לי האסימון הייתי בהלם, לא האמנתי!! ועכשיו כשכבר עיקלתי ואני שמחה מאוד עם התוצאה אני מחזיקה אצבעות לשלושתם שיצליחו והתקדמו, והלוואי שהתוכנית תחזור לכוכב נולד3, תוכנית שמגשימה חלומות ונותנת קרש קפיצה אדיר והזדמנות לכוכבים אמיתיים. בינתיים, העיר שאני גרה בה, ובמקרה גם סקאת, כפר סבא, שקטה, עצובה. אבל אני בכל זאת שמחה נורא בשביל מוייאל ובמקביל מאחלת הצלחה בדבר האמיתי לשלושתם.