אופס טור! OMG!

../images/Emo207.gif

גיסתה של חברה שלי היא חברה של בריטני.. והיא שמעה שהיא גילחה את השער בגלל שקווין איים על בריטני שהוא יגזור לה את השער ויוכיח שהיא לקחה סמים לפי הDNA במשפט של הגרושים .. ושתלך לגמילה יעני לא נגדה אלא דווקא לטובתה.. והיא גילחה את השער כדי שהוא לא יגזור לה אותו.

SuperShiro

New member
אוי אוי איזה שטויות../images/Emo6.gif

היא עשתה את זה כתרפיה, ככל הנראה בגלל שבתקופה ההיא דודתה מתה ממלמת הסרטן. כן, קווין יבוא ויגזור לה את השיער
חזק! גם אם מה שכתבתי לא נכון, והיא עשתה את זה כי היא הייתה שיכורה או עקב כל סיבה אחרת, מה שכתבת זו אחת ההמצאות החזקות

YugiBoy

New member
אפשר לעשות בדיקה בדרכים אחרות

את לא תכרטי את היד כדי שלא יעשו לך בדיקת דם, יש לך דם בכל הגוף, כמו שערות :)

SuperShiro

New member
אז מסתבר שהיא לא מכירה אותה כל

כך טוב. זה הזכיר לי שפעם מישהו הפיץ שמועה שבריטני היא חייזר Oo שתי השמועות הזויות באותה המידה.

s H e L i 1 6

New member
מזה החרטה הזאת

רק בריטני תלך לגלח תשיער שלה ביגלל קווין סתם שטויות היא עשתה את זה משיכורות

Kryptonite

New member
זו השמועה הכי מטומטמת אי פעם

אפילו פרזהילטון.קום ירד על השמועה הזו.

תודה....אני ממש דפוק

אני ידעתי איך קוראים לסיבוב הופעות הזה ושאלתי חחחחחחחחחחח אני פשוט ממממממשששששששש עייףףף

tali44

New member
../images/Emo206.gifמי שלא קנאי שיכנס......../images/Emo206.gif

רציתי למשוך תשומת לב, וזה גם די רלוונטי. (חוץ מה-
) יש לי ילדה בכתה שבאה השנה מפלורידה שבארה"ב, והיא סיפרה לי פעם שהיא הייתה בהופעה אחת של בריטני ספירס. בקציור, אז לא הייתי ממש בקיאה בהופעות ובשנים והכל. ועכשיו(היום) שאלתי אותה, תגידי באיזה הופעה של בריטני היית? קוראים לה DWAD...? והיא כזה חשבה והיא אמרה לי שלא נראה לה והיא אמרה לי שהיא הייתה ככה בת 9-10. (ועכשיו היא 16) שזה היה לפני 6-7 שנים. (שנת 2000 קיצר.) ואז שאלתי אותה רגע, נגיד בשיר BTMYH היא הייתה עם פיג'מה כזאת... ואז היא אמרה, כןן, והיא ישבה על המטה עם בובות.... ולא ממש הספקנו לדבר כי היינו צריכים לרדת למטה... (ראינו סרט על השואה
).

tali44

New member
לא סיימתי../images/Emo2.gif

טוב, זה לא כל כך משנה, אבל היא הייתה בהופעה של בריטני........ וגם אני רוצה

למעלה