אופס טור! OMG!

Britney Style

New member
גם אני לא הבנתי את הקטע של המלחית

אבל דווקא טור ממש חמוד
ההופעה של What U See Is What U Get ממש מגניבה וקרייזי, אופס וBOMT גם ממש טובות...

Kryptonite

New member
WUSIWUG מ - ע - ו - ל - ה.

הטור גם צולם כשהיא הייתה איתו באורלנדו לספיישל בשם "There's No Place Like Home" (לא כל השירים שודרו אבל) ומשם ההופעה אפילו מרהיבה יותר. BOMT מזעזע

Kryptonite

New member
../images/Emo31.gif

BOMT באוניקס מדהים. אופס מזעזע באוניקס, אבל חביב בטור שלו.

tali44

New member
באוניקס זה אחד השירים הטובים!!

כאילו הביצועים... ממש אהבתי!

Kryptonite

New member
אני לא מצאתי,

אני אשתדל להעלות את זה מחר ליוזר שלי ביוטיוב.

Kryptonite

New member
אכן.

אני לא מאמין שאני לא מצאתי את זה
חפשתי What You See Live היא ניראית מושלם שם! שודרו גם ההופעות של Stronger, Crazy, BOMT וניראה לי שהיו עוד שאני לא זוכר כרגע, שווה לחפש.

xtina 4 ever

New member
זה טור מקולל בשבילה.../images/Emo210.gif

למרות שהיא שרה לייב, היא מזייפת בצורה מזעזעת, במיוחד ב"סטרונגר". אם מישהו עוד לא ראה את ההופעה מגרמניה, אני גם לא ממליצה לראות. אפילו הקהל היה מזועזע.

xtina 4 ever

New member
מה?../images/Emo210.gif

אני לא יודעת למה, אבל תפוז "צינזרו" לי חצי מההודעה. XD למרות שהיא שרה בלייב (ובאמת כל הכבוד לה על זה. אם תשימו לב, היא לא מפסיקה לזוז, וזה באמת מרשים)***

Kryptonite

New member
איזו הגזמה../images/Emo6.gif

כולה הופעה אחת בגרמניה (שאמנם שודרה בטקס פרסים כלשהו, לא נעים...
) לא הורסת את כל הטור. גם הזיום מפדח - אבל לפני ואחרי היא שרה בסדר גמור. מה הכוונה בקהל?! לא מראים/שומעים כלום מהצד שלו...

annaLOVExtina

New member
הממ...../images/Emo23.gif

שמתם לב שהאיי איי בסטרונגר הוא פלייבק???:p וההופעה מדהימה
אני מתגעגעת בטירוף לימים האלה

אי אפשר לראות!

כל כמה שניות נתקע ביוטיוב הוידאו ורק אחרי 2 שניות זה חוזר. אי אפשר לצפות כך, זה מעצבן.

Over To You

New member
ואו.

זה הטור הכי מדהים שראיתי בחיים.. יותר טוב מאוניקס וDWAD!!!!!!! והיא שרה שם הכל לייב!!!!!!!11!!! : והקול שלה שם מדהיםםםםם למרות כל הריקודים!!!!!!!!!!!!!!!1212121?#O

tali44

New member
טוב, עכשיו ראיתי את כל ההופעה!

היא מיוחדת כי בריטני שרה הכל בלייב! והיא הייתה אמיתית וחמה לקהל. כעקרון האפקטים, התלבושות, הריקודים היו יפים, אבל הם לא היו כל כך יפים, לעומת -DWAD שהיא הייתה הופעה על רמה, למרות שלא הכל היה בלייב. וגם באוניקס, אבל באוניקס היה הרוב בפלייבק ובלייב היא זייפה. היו שירים ממש מושקעים אבל היו גם כאלה שאפשר לוותר עליהם בקלות. ובאוניקס היחס שלה לקהל היה כזה מזויף, אני לא יודעת איך להגדיר את זה. את DWAD ראיתי קטעים, לא הכל אבל ראיתי שגם שם היה לה יחס מתוק לקהל. אבל ההופעה הזו מושלמת מבחינת היחס למעריצים והשירה בלייב. הביצועים היו נחמדים והיו כאלה ממש יפים, סה"כ ההופעה חביבה +++ אהה, ו...תודה!
(חבל שלא יצא לזה DVD
)

YugiBoy

New member
../images/Emo41.gif חח היא כל הזמן..

אומרת WUUUUW איזו חמודה... בטח כדי להראות שהיא נהנת :) גם כריסטינה אגילרה, כל שני משתטים מביאה צחקוק.. זה יפה מידי פעם אבל למה להגזים.. כל שניה... איזו בריטני זאת...((:) היא גם נשמעת קצת מצוננת...

למעלה