אופס טור! OMG!

Kryptonite

New member
מזתומרת?

התדמית הסקסית של בריטני התחילה בעיקרון כשסלייב פור יו שוחרר, כשהקליפ של דונט היה מעין פרומו.
ההופעה הראשונה שבריטני הציגה את עצמה (ועוד כמה דברים
) כסקסית, הייתה ב - VMA 2000.

Kryptonite

New member
Video Music Awards

טקס הפרסים של MTV האמריקאי (לאירופאי יש את ה - EMA). כאילו הטקס שבריטני היא מלכת ההופעות הבלתי מעורערת שלו? ב - 99 היא הופיע עם BOMT (בלייב!) ואנסינק - http://www.youtube.com/watch?v=PbxyxUZJet8 ב - 2000 ההופעה אולי הכי שערורייתית אי פעם. בריטני חיית הבמה האולטימטיבית. http://www.youtube.com/watch?v=xAiz-I99a94 2001 - בריטני והנחש. מציגה בפעם הראשונה אי פעם את "סלייב" לעולם, ובריטני כבר לא ממש לא ילדה. עוד אחת מהמפורסמות שלה - http://www.youtube.com/watch?v=OSdommRkbds 2002 - היא לא הופיעה, אבל גררה הרבה רעש תקשורתי כשהגיעה לבושה בתלבושת עור צמודה - סאדו מאזואית משהו. מעריץ אסף קטעים שצילמו אותה במהלך הטקס - http://www.youtube.com/watch?v=hZl2n8GQk2w 2003 - הנשיקה. בריטני וזאתי בהופעת מחווה להופעה המקורית של מדונה ללייק א וירג'ין, ואז ה-נשיקה. http://www.youtube.com/watch?v=eCQKIhBlILo ב - VMA 2006 בריטני וקווין עשו מערכון קטן שהתפקשש וזכה לתגובות לא נלהבות מהקהל. אבל עכשיו, עם הקאמבק המתקרב הציפייה לקראת VMA 2007 מטורפת!

YugiBoy

New member
_../images/Emo41.gif_WOW_../images/Emo41.gif_WOW_../images/Emo41.gif_WOW_../images/Emo41.gif_WOW

פשוט וואו! ההופעות הכי מדהימות שראיתי בחיים שלי
! ההופעה הראשונה של בריטני, עם השולחנות וזה, פשוט גאוני!
ובריטני נראית שמה פשוט מדהים! במיוח הקול והשיער
וגם ההופעה השניה, ממש ממש מושקעת
וההופעה עם מדונה וכריסטינה, ג א ו נ י ת ! הכניסות, התלבושות, הנשיקה, ממש גאוני
איזה ריספקט דפקו למדונה עם הכניסה.... (בטח אתם אומרים לעמכם, טוב שלא נזכר.. בטח הוא עדין המום עוד מBOMT ... אבל לי לא איכפת כלל וכלל
אני בשוק עכשיו... איפה אני משיג את כל הקטעים האלה + MORE באיכות טובה? אפשר שמות מדויקים באנגלית? דיי

לא בקטע של לפתח ריב או משו...

אבל באמת אני לא מבין מה כריסטינה עשתה על הבמה לדעתי כריסטינה קצת הרסה את הקונספט בגלל כל הקטע של המכנסונים ותנועות האורגזמה שהיא דפקה שם..[אלוקים יודע איפה היא למדה אותן] בריטני נראתה עדיין נשית ועדינה ובכלל מבחינה קולית כריסטינה לוקחת את מדונה ובריטני אז זה לא כ"כ התאים וגם כל הקטע שבריטני ומדונה עלו מהעוגה והיא נכנסה מסביב...גם הזיק דואט של בריטני ומדונה בשיר הזה היה יכול להיות יפה יותר.. או אפילו עם גוון סטפני!
. בקשר למדונה,אפעם לא התלהבתי ממנה... אבל היא דווקא ממש מרשימה!! איך כולם עמד שהיא יצאה

YugiBoy

New member
למי כיבו את המיקרופון?

כריסטינה התאימה לשמה מבחינת מעמד... אני חולה על כריסטינה...היא משהו אבל היא באמת הייתה זנותית מידי.. וזה נכון שיש לה קול יותר עמוק ( ממש של דיווה) שלבריטני ולמדונה אין, אבל בתחילת הקריירה לבריטני היה קול מאוד מאוד מאוד מרשים! עם הסלסולים (משחקי קול, לא יודע מה השם של זה) שהיו לה, מה שאין לה בשירים של השנים האחרונות...

xtina 4 ever

New member
זה לא ברור למה?../images/Emo210.gif

אם כריסטינה תתחיל לשיר יחד עם בריטני ומדונה, אני בספק מאוד גדול אם מישהו ישמע את הציוצים (לא לקחת קשה בבקשה) של בריטני או מדונה.

Kryptonite

New member
צאי מזה ויקי,

כריסטינה לא יודעת לבצע שירים בהופעה חיה. פשוט ל-א י-ו-ד-ע-ת. היא חירבה את LAV, נשמעת כמו טרקטור מקולקל שמנסה להתניע. תנסי לשמוע את ההופעה מבלי לראות אותה ואולי זה ייתן לך קצת יותר זווית ראייה. די להתלהב כמו ילדים קטנים מכל אחת שיודעת לעשות "ררר" ולצרוח, זה עדיין לא נקרא לשיר - ובטח שלא להיות מבצעת טובה. לבריטני ומדונה אין אולי מנעד כמו של כריסטינה, אבל לפחות הן לא עושות כאב ראש כשהן שרות...

xtina 4 ever

New member
לצאת ממה?../images/Emo210.gif

זה שאתה לא ממש מבין מה זאת אומרת לשיר, לא אומר שכך גם אני. לא פלא, הרי בריטני כמעט אף פעם לא שרה בלייב, וגם כשהיא עושה את זה, היא מזייפת כמו חמוס גוסס. אני לא הולכת להתווכח איתך על יכולות הביצוע של כריסטינה בהופעות, כי אני אוהבת את איך שהיא שרה- גם בדיסקים, וגם בלייב. את בריטני ומדונה היא פשוט אכלה, ואם לא היו מכבים לה את המיקרופון, אני לא בטוחה אם בכלל היו שמים לב לנוכחות שלהן שם.

Kryptonite

New member
די כבר לריב כמו ילדה קטנה

תפתחי את האוזניים, כריסטינה מבצעת קקה בלייב. (ומה הקשר לבריטני?! הביצוע שלה לאבריטיים ב - SNL הרבה יותר מכל ביצוע של כריסטינה בלייב אי פעם, וראיתי הרבה) וכזכור לך, לא בריטני ולא מדונה התבכיינו אחר כך שלא שמו לב לנוכחות שלהן.

xtina 4 ever

New member
פאק, מה אתה דפוק?../images/Emo210.gif

מי רב? בסך הכל הבעתי את דעתי ואת עמדתי.
רע לך? כמובן שרע לך. אתה יודע שאני צודקת. כן, יופי שיש לבריטני לפחות הופעה אחת עוד שתיים בהן היא מבצעת את השיר הזה בצורה נורמאלית, איכשהו. תמשיך להתלהב ממנה, כי היא פאקינג אחת ממיליון. בריטני יודעת לדפוק הופעה, ולרקוד מדהים. לשיר? לא. מבצעת קקה? דעתך. על זה אני לא הולכת להתכווח. לדעתי (ואם אתה לא אוהב אותה, קפוץ לי, כי זה לא מעניין אותי), בריטני לא יודעת לשיר בלייב, וכמובן שכריסטינה לא רואה אותה מקילמוטרים.

Over To You

New member
מזה כל הליכלוכים האלה??

מה את עושה פה מלכלכת על בריטני אם את כל כך מעריצה של כריסטינה? אנחנו פה אוהבים אותה אז את צריכה ללכלך עליה בפורום של כריסטינה לא פה. ובריטני וכריסטינה שרות בדיוק אותו דבר ולכל אחד יש טעם אחר אז תתבגרו כבר! אתם רבים עכשיו על מי אוהב את מי?

עדיף חמוס גוסס ממסור צורם...

מצד אחד את מאמינה שכריסטינה היא זמרת אדירה אבל מצד שני היא לא מוכרת בכלל... לעומת החמוס הגוסס שמכר 80 ומשהו מליון עותקים.. מה שמסביר את הפופולאריות העצומה של החמוס הגוסס ברחבי העולם אני חושב שאת צריכה אולי להסתכל על מאריה קארי לעומת מדונה... זאת דוגמא שתעזור לך להבין שבמוזיקה היום צריך הרבה יותר מקול. בקשר להופעה עצמה- אם כריסטינה כזאת זמרת מדהימה כם יכולות מדהימות היא יכלה להתאים את הקול שלה לקול של מדונה ובריטני. ובקשר לשורה האחרונה... בטח שלא היו שמים לב לנוכחות שלהן...כי לא היה נשאר מי שכן. ובנימה יותר רצינית,שנינו יודעים שגם אם כריסטינה הייתה מתפשטת על הבמה עד עירום מלא מדונה ובריטני היו נשארות כוכבות הערב. אם את בריטני כשהיא קירחת,מאושפזת במוסד גמילה,שמנה ובלי תחתונים מצלמים יותר מכריסטינה בשעת הקאמבק שלה...ומכל כוכב אחר בהוליווד אני לא חושב שיש מישהו שיכול לגבור על הנוכחות שלה.

xtina 4 ever

New member
סבבה.../images/Emo210.gif

בקשר לנוכחות ומכירות- אין ספק. אתה צודק. מכירות לא מעניינות אותי ואף פעם לא עיניינו. אני לא מעריצה את בריטני או כריסטינה בגלל כמות המכירות שלהן. יש לי טעם משלי. מה אכפת לי אם גם לאנשים אחרים יש אותו טעם? שיקנו כמה שבא להם. מצידי עותק וחצי. אני דיברתי על הקול ועל יכולות השירה של כריסטינה לעומת בריטני. סליחה, אבל אני לא מתכוונת לחזור על עצמי. אני חושבת שזה בכלל מגוחך להסביר דבר כל כך מובן מאליו. ><" אבל סבבה, כל אחד וטעמו. :] ול- Over To You- לא זכור לי ששאלתי אותך מה לכתוב, אז שבי בשקט ואל תתערבי.

tali44

New member
וואלה, מדליק... אני מכירה את כולם!

(חוץ מ-2002...שזה ממש לא נחשב, אבל אהבתי את מה שהיא לבשה?) אבל חידשת לי שכולם נעשו בטקסי הפרסים האמריקאיים.

Kryptonite

New member
לא מת על הטור הזה.

יותר-מידי לבנות 12. ההופעה של BTMYH/Lucky (מלחית?! מה הקשר?!?!) שוברות שיאים מרוב שהן קיטשיות כאלה. גם הקול שלה ממש נשחק מהשירה במהלך הטור, הוא איבד את העומק שלו.

למעלה