5 דברים

נירושית

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif יאלההההה

1-2-3 זה כ"כ אני!!!!!!!!! בייחוד 3... ו-2 .....וגם 1..... יא את נורא דומה לי בדברים האלה!!!! תגידי עשית פפעם את המבדק למחוננים??? [קשה לי להסביר למה...אבל אם לא...את חייבת לעשות!!!!ואני יודעת למה-ועכשיו נשמעתי כמו אחת שיודעת להגיד מה היא רוצה שלא יגידו לה אף םפעם בגלל שהיא לא רוצה לדעת מה היא לא יודעת....וכוליייייייי]

Rioter

New member
מה זה המבדק הזה? ../images/Emo2.gif

וביסודי כל הזמן שלחו אותי ל"דברים למחוננים", אבל לא היה לי ראש לזה, אז הפסקתי O:

נירושית

New member
איך ידעתי!!!!!!!!!!@!!!!!../images/Emo2.gif

היה לי ברור שאת מחוננת...
...חיחיחיחיי....לפי הסבר של מורה אחד במקום שאני לומדת בו למחוננים שהסביר לי בדיוק מה הכישורים,והרמה וכל השטויות האלה...

ShIr LoVe RoNi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Rioter

New member
אם זוכרים את החוקים - זה קל

ואם משהו קל בשבילי, אז הוא גם מהנה :)

סינטטית

New member
חחחח בהתחלה זה ככה

אבל כשלומדים שאלון 007 זה לא עניין של לזכור את החוקים, הלוואי. טוב האמת שעד כיתה ט גם אני אהבתי מתמטיקה :X

../images/Emo11.gif

1.כמו ליהי גם אני מצצתי אצבע עד כיתה ב' וזרקתי את המוצץ לפח
2.אני מנגנת על הגיטרה שלי כבר כמעט שנתיים 3.אני כל כך מכורה ללינקין פארק שביקשתי מהמורה שלי ללמוד את אחד השירים היפים שלהם.... 4.התמכרתי ללינקין פארק בזכות בנאדם ממש מגניב... ששומע ליהקין פארק,רוצה לנגן על גיטרה, ומבין במחשבים...D: והוא גם מחונן... 5.בכיתה א-ב דודה של בן היתה המחנכת שלי

../images/Emo11.gif+

שאני אוהבת משהו אני נהיית אובססיבית אליו.... דוג': מוזיקה אם אני לא שומעת שום מוזיקה נורמלית(אהמ לינקין פארק אהמ) אני מתחילה לשמוע שירים בראש....

חמישה דברים עלי!

1. אני שנאת לבכות מול אנשים זרים, כימעט אף פעם אף אחד לא ראה אותי בוכה. לפעמים אני נושכת את הלשון שלי לא לבכות, אבל בבית אני צורחת מבכי... 2. אני מרבה לריב עם אמא שלי... מה לעשות, האישה הזאת יכולה לשגע פילים.... 3. אני שנאת בלגאן. זה מכניס אותי לדיכאון.... 4. יש לי שני אחים גדולים. הגדול בן 23 והוא עכשיו בדרום אמריקה (ולא תום, הוא לא שוכב עם ידידה שלו שםXDDD) והשני בן 20 והוא כרגע בצבא. 5. אני חולה על מסטיק!!!!!!!!! סגידההה!!!!!!!!

5 דברים שאני בספק אם ידעתם עליי:

1. קמתי היום ב10 (
) כדי לסיים את העבודה בהיסטוריה למחר! ומי שמכיר אותי יודע שמעטים המקרים בהם אני קמה ב10 ביום שבת.אה,עשו לי אתמול מסיבת הפתעה
2. יש לי הרבה מפורסמים במשפחה
זתומרת לא מפורסמים סטייל נינט. מפורסמים כל אחד בתחומו,בקטנה. 3. אני זוכרת המון המון המון דברים.לכן קל לי ללמוד מונולוגים מהיום למחר אהמ. 4. רשמתי את זה פה גם בפעם הקודמת עם החמישה דברים שלא ידעתם בסגנון קצת שונה..אבל הייתי תינוקת יפה.אבל ממש.ובדרך כלל אני לא מפרגנת לעצמי. 5. קטע ממה שרשמו עלי בספר מחזור: "חיה,נושמת,ומכורה לתאטרון,והצגות ראתה כבר קרוב למליון" יום טוב

למעלה