5 דברים

סינטטית

New member
טוב אז גם אני...

השם שכתוב לי בת.ז זה לא אור. כתוב אורית. אבל אני לא אוהבת את השם הזה וכ-ו-ל-ם קוראים לי אור. כנראה שאני אשנה את זה בעתיד, לא שזה כזה מפריע לי. אני שמה לב לפרטים הכי קטנים שיש. תמיד, תמיד. אני ממש קטנונית בקטע הזה. אני מדברת המון, וכשיש לי משהו שאני ממש רוצה להגיד אני אומרת אותו ממש מהר שבדר"כ לא מבינים מה אמרתי ואני צריכה לחזור שוב. תמיד אומרים לי ש"אני מדברת יותר מהגובה שלי", אבל אני רק 155, אז זה לא חוכמה... אני מכורה ל: סינרגיה, מוזיקה, גיטרות, שינה, השמיניה, הפיג'מות, סדרות נוסטלגיות, צחוק, שוקולד, במבה, וקולה. למרות שאני בגמילה מקולה... אני שותה במקום זה ויטמינצ'יק, נראה כמה זמן אני אחזיק מעמד.D: אני יודעת לנגן על קלידים, פסנתר, גיטרה, וחלילית. ורוצה ללמוד תופים מתישהו...

j u l i a 1 3

New member
אני

1. אני לא אוהבת קולה! אני שותה רק מים (או מקסימום לימונדה). 2. אף פעם לא ראיתי אירוויזיון עד הסוף חוץ מבשנה שעברה. 3. אני שונאת לאכול מלון. 4. כשהייתי בגן לא פתחתי את הפה, הייתי ממש שתקנית ועכשיו אני פשוט לא סותמת את הפה. 5. המורה שלי לתנ"ך שונאת אותי.

Rioter

New member
אוקיי..

1. כשאחד האנשים שאני אוהבת מבואסים, לרוב, אם לא תמיד, אני מצליחה לעודד אותם בעזרת זה שאני מדברת איתם. כשאני מבואסת, אני שמה את המחשבות שלי 'אחת-נגד-השנייה', ומצליחה לעודד את עצמי [זה מוזר, אני יודעת], אני היחידה שמבינה את עצמי. 2. אני חושבת תמיד צעד קדימה, ובזכות זה הכשלונות שלי מאוד מעטים. [הוו, כמה נרקיסיסטי מצידי?] כלומר, אני מאוד מאורגנת במחשבות שלי ותמיד מציבה לעצמי מטרות לפני שאני פועלת. 3. אני מסוג האנשים האלה שלא לומדים ומשקיעים בגרוש, ובכל זאת הציונים שלהם מעולים. למשל, אני נוטה לדחות דברים לרגע האחרון, ובגלל שיש לי לחץ אני פועלת יותר טוב. [כן, גם זה מוזר] כמו למידה למבחנים, עבודות וכו'. אבל גם בדברים אחרים, שלא קשורים ללימודים. 4. כל פעם כשאני מכירה אנשים חדשים, אני בוחנת מאוד בדקדקנות את שפת הגוף שלהם ואת הצורה שבה הם מביעים את עצמם. ככה אני מנתחת את האישיות של אותם אנשים, ולרוב אני גם מצליחה. 5. אני מאוד רגישה. אני לוקחת ומפנימה דברים שנאמרים עליי, למשל "טיפשה", ומנסה להבין איפה טעיתי והתנהגתי כמו טיפשה. גם אם זה נאמר בצחוק. ולא רק רגשית אני רגישה, אלא גם פיזית. אני מסוגלת לחוש בכאב גם בגלל הדבר הכי קטן.
אה, ואני אוהבת מתמטיקה. :)

Rioter

New member
../images/Emo23.gif

[אני מתארת לעצמי שזו מחמאה, אז.. תודה? ^^]

R o n 2 5 6

New member
את דומה לי../images/Emo2.gif

אבל איך שהתבטאת פה הפחדת אותי.. את מנתחת כל אחד?אמא
מתמטיקה זה הדבר

דופנה19

New member
גמאני מאוד רגישה....

אני לא מנסה להבין ולחקור למה אמרו עלי שאני טיפשה או משו כזה אבל אני ממש לוקחת את זה ללב... פעם היה ריב עם דייוווו (ואני יודעת שזה טפשי
) כאילו היה ריב בין דייוווו ל"חמוד" (זה אישיות בפני עצמה....) וכל השאר (חח מזכיר לי את ההצגה בדרמה באנגלית
) וכולם העליבו את דיייוווו ואני אשכרה בכיתי XD

עדידה16

New member
חח וואי../images/Emo9.gif

את ממש דומה לי בדברים מסויימים
גם אני ממש רגישה... ואני לפעמים יחסית לא לומדת הרבה ועדיין מצילחה במבחנים
ואני די אוהבת מתמטיקה
אבל לא ממש אוהבת

עדידה16

New member
חחחחחחחח

אני לא ממש ממש אוהבת אבל זה בסך הכל נחמדמד