5 דברים

../images/Emo39.gif 5 דברים ../images/Emo39.gif

סתם ממש משעמם לי אז החלטתי לעשות משחק כזה אולי הוא היה כבר אבל לא חשוב.. אז ככה, אתם רושמים 5 דברים שלא ידענו עלייכם. ואז נדע עלייכם
[הנה הוכחה לכך שאני משועממת ועייפה..] טוב אז תתחילו
...

5 דברים שלא ידעתם עליי../images/Emo3.gif

1. אני לא זוכרת דברים קטנים שאומרים לי,נגיד בתיאטרון אני יותר מסתדרת עם מונולגים ולא עם דיאלוגים עצם העובדה שאני שוכחת "דברים קטנים". 2. אני עיוורת צבעים,בכל אופן ככה אומרים... שאלו אותי איזה צבע הקופסא[או משהוו כזה] ועניתי אדום וזה היה ורוד. 3. כשהייתי קטנה תמיד קראו לי שקולית[קראו לי ככה בבית..], ועד היום לא סיפרתי את זה לאף אחד. 4. אני פחדנית נוראית..
ועד היום אני פוחדת להשאר לבד בבית
5. אני נורא פטי, ואולי שיר[Rioter] ואורטל מתחילות לצחוק .. אבל אני באמת כזאת :$

chen010189

New member
לא השתתפתי בשרשורים הקודמים

אני אשתתף פה 1. תותים, לא יכולה בלי. כשיש קופסה בבית, אני מחסלת הכל! לא יכולה להפסיק... בגלל זה רצוי שלא ישאירו לי לידי קופסה אלא יביאו לי כמה בצלחת. 2. אוהבת כל מה שיש בו תות. אם זה במאכל, במוצר, בחי צומח דומם. הכל! כבר היה לי נר בריח ובצורת תות, גרביים עם ציור של תותים, ואפילו גלידת תותים שהביאו לי פעם אחת במקום עוגה ליום הולדת... זה היה מצחיק 3. אני מכורה לזבנג (לסדרה ולקומיקס!) ולסרטי דיסני שאי אפשר לתאר 4. אני רגישה מאוד גם מבחינה פיזית וגם מבחינה נפשית... אבל מצד שני אני עלולה לזרוק את העלבונות בצד ולהשתמש בפתיל הקצר שקיים בי. והוא הולך ומתקצר עם השנים... עד שיום אחד הוא יעלם ואני אתפוצץ (וכולם יחיו באושר ועושר...) 5. בדרך כלל אני מדברת הרבה, מספרת הרבה וחופרת. אבל כמה מפתיע, אין לי דבר 5 לכתוב...

את 1-3 אני חושבת שכולם יודעים.

אמרת (או יותר נכון-כתבת) את זה כמה פעמים בפורום. ובקשר ל-1 אני ממש מזדהה איתך תותים
שליטע

אממ.. אני אנסה..

טוב האמת שאתם לא יודעים עלי כמעט כלום אז זו לא בעיה.. 1. אני דתיה 2. הייתי כמעט אנורקסית שנה שעברה.. 3. אני שונאת גלידות 4. אני מתה על עיצוב גרפי 5. בחודש אדר עשינו הצגה (הכתה שלי) בהיכל התרבות בעיר ועשינו את מולאן ואני גילמתי את לי-שאנג..

B o N u s

New member
../images/Emo26.gif

1. יש לי צלקת בזרת 2. אני אוהב מאד ערבית 3. גר בראשון [דיייייי] סתם ממ.. גרתי קודם ברמת גן 4. יש לי אתר למומינים 5. אני עובד על אתר ענק... חכו חכו

מנסה..../images/Emo3.gif

1. אני נפגעת מהר מאוד 2. אני סוג של קנאית.. 3. אני מתעצבנת ממש אבל ממש מהר! 4. אני בוכה מהכל, אפילו מסרטים מצויירים 5. אני אוהבת לצחוק הרבה

../images/Emo62.gifחמש דברים שלא ידעתם עלי../images/Emo62.gif

1. אוהבת לישון ולפעמים מרוב שיעמום ישנה בכתהה 2. מכורה לטלויזיה ברמה מדהימה 3. אוהבת לשיר 4. אוהבת לרקוד 5. שונאת פירות וירקותתת

ולא יודעת לשרשר../images/Emo3.gif

את צריכה לשרשר לשרשור הראשי ולא לתגובות של השרשור.. [שמתם לב כמה פעמייםם מופיע המילה שרשור ?(כולל עכשיו!)]

למעלה