ברור שכן!
D DirtySpirit New member 19/5/06 #34 שיוווואווווווווו [עכשיו המספר של ה-ו' לא מדוייק.] [כן, אני יודע שזה לא יפה;; אבל זה כיף.]
ש שיר חולה על אגמי New member 19/5/06 #41 באמת שיוווואוווווווווו [עכשיו המספר של ה- ו' דאווקא כן שווה]
ש שיר חולה על אגמי New member 19/5/06 #63 בגלל התגובותת אז רק שירשרתי לא נכון..... !! לא צריך לעשות כזה עניןן אני ישרשר פעם הבאה נורמלייייי
נ נירושית New member 19/5/06 #74 חפיף..../images/Emo24.gif אני מציעה לך לקרוא את "איך לשרשר נכון" או משו כזה.. אף אחד לא בא פה לכעוס חס וחלילה...פשוט להבא...יהיה לך ויתר קל להבין מתי מדברים אלייך, אל מי את דיברת...וכהנה וכהנה.... תני חיוך הכל לטובה מוטי
חפיף..../images/Emo24.gif אני מציעה לך לקרוא את "איך לשרשר נכון" או משו כזה.. אף אחד לא בא פה לכעוס חס וחלילה...פשוט להבא...יהיה לך ויתר קל להבין מתי מדברים אלייך, אל מי את דיברת...וכהנה וכהנה.... תני חיוך הכל לטובה מוטי
D DirtySpirit New member 19/5/06 #32 המ כן, זה באמת חשוב איפה את משרשרת את ההודעההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!! [מספר ה-ה' וסימני הקריאה מדוייק. אח, נפלאות הקופי-פייסט.]
המ כן, זה באמת חשוב איפה את משרשרת את ההודעההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!! [מספר ה-ה' וסימני הקריאה מדוייק. אח, נפלאות הקופי-פייסט.]