5 דברים

FrutillitA

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifזה כזה ענקקק../images/Emo6.gif

אני אנסה פעם...
רק שבטעות אני לא אשלוט בעצמי וישים שם רעל....

נירושית

New member
גמלי זה קרה בתמימות מוחלטתת../images/Emo2.gif

מהה....אני נורא תמימה...מה לא ככה???
המשפט הכי תמים ולא מכוון בעולם...: אבי-ארטיק-מטרה-בינינו????שווה לקקק
[כל הזכויות שמורות ליייייי
]

FrutillitA

New member
חח תמיד אמרתי שאני דומה לה../images/Emo3.gif

אני מיקה וניצן בשילוב מנצח
אולי גם רוני חחח אבל בתנ"ך יש לי ציון די טוב דווקא

FrutillitA

New member
../images/Emo6.gif

לאחרונה פיתחתי כישרון חדש,לבחור תדבר הכי יקר בחנות
ברצינות חנות מלאה אולסטאר אני דווקא נדלקתי על היקרות
חחח שבוע הבא שאני חושבת על זה יש לי שבוע מלא הוצאות:|פאק:S

נירושית

New member
5. דברים מחייה הסודיים של ניריתת../images/Emo11.gif

1. אני פאנטית של דובים....זה הדבר הכי חמוד בעולם!!!!!כ-ל החדר שלי מלא בבות פרווה של דובים, חרסינות וכ"ו וכ"ו...ואני רוצה לגדל שאני יהיה גדולה זן מיוחד של דוים כאלה שלא גודלים הרבההה
2. יש לי שלושה אחים, שני תאומים גדולים בני 25 [אחד מהם נולד עם מום ולא יכול לדבר, לשמוע, לראות ולזוז...או כל דבר אחר] ואחות שגודלה ממני בשנה וארבעה חודשים. 3. אני מציירתדי יפה, לדעתי, ולדעת רוב האנשים שראו את הציורים שלי, אני כותבת שירים...יש לי ה-מ-ו-ן מחברות מלאות, היחידי ששמע את השירים הוא בן דוד של אמא שלי שהוא הבן אדם הכי מקסים ושמבין אותי בעולם!!! ואני כותבת גם סיפורים, הצגדות וכדומה, נכון לעכשיו אני כותבת סיפור/מחזה ממש ממש ממש מוצלח...שקשור קצת לפורום...אז..ניראה אם להעלאות אותו... 4. כ-ל מי שראה אותי על במה אמר לי שזה ינראה כאילו נולדתי על במההה
ודיגמנתי בשתי פרסומות...[סטילז] [אבל מאז...משהו קרה...ואני מכוערתתת
].... 5. אני מפחדת ממכםםם

נירושית

New member
גמאני אותכםםם../images/Emo99.gif

אבל אתם כלבי ים חשוכים ואפליםםם[בייחוד נועם]...
וזה מפחיד אותי לפגוש כלב ים בסמטה חשוכה ואפלה...ביחוד כשהוא מתמזג איתה ככהההה
... אבל חוץ מזה...אני
אוהבת
אותכםםםםםם

מפחדת?! מה את משוגעת אני ארצח אותך.

אם את מפחדתת..! חחח סתםםם[בטח את פוחדת יותר] ניריית באמת שלא ידעתי עלייךך את כל זהה! תפחים ואדמה עכשיו אני יודעת עלייך הכל[?!]

נירושית

New member
אני לא בטוחה....../images/Emo11.gif

יש דברים...שאני מנועה מלספר אותם..... כמו זה שאני סוכנת חשאית בסוכנות הביון האמריקקית... [אופסיייי
]

Super Chuly

New member
המממ אני מנסה...

נקווה שיפתיע אותכם... 1. עד כיתה ב' הייתי מוצצת אצבע, מעולם לא היה לי מוצץ. 2. אני אלרגית לקוקוס ולפסים האלה על קלחי תירס, לפני שהם מבושלים (אסור לי לקלף קלחי תירס לדוגמא) 3. הייתי צופיפניקית (שבט רכ"ס, צופי כפר סבא, הם הכי הכי, סבבה!) 4. למדתי בביה"ס היסודי על שם אופירה נבון, בחטיבת הביניים על שם בר לב ועכשיו סיימתי את לימודיי בתיכון ע"ש יצחק רבין. 5. ערכתי שני סרטי גמר השנה. הראשון נקרא "Lovely Day" והוא קומדיה מופרעת על הומואים, השני נקרא "ילדים של החיים" והוא על סיפור הגירושים האמיתי של הוריה של הבמאית. ערב ההקרנות יתקיים ביום שישי, ה-9.6, בשעה 12 בסינמה סיטי- כולכם מוזמנים! (באמת! מי שמעוניין מוזמן, אפשר לקנות כרטיסים זולים ביותר). ליהי :)

למעלה