דין?
© ©Apollo The King© New member 20/3/04 #66 זאת קרן על אדי אני חושבת... ואני צילמתי תמונות שלה, של דוורווווניי מללללכהה , אסף, סער, דננוווווש חחח איזה חמודה, וליאור.. ונראה לי זהוו אבל יש לי תמונות שלי ממש יפות וגם של גללל תודה לגלעעעדה! **זכויות שמורות לי**
זאת קרן על אדי אני חושבת... ואני צילמתי תמונות שלה, של דוורווווניי מללללכהה , אסף, סער, דננוווווש חחח איזה חמודה, וליאור.. ונראה לי זהוו אבל יש לי תמונות שלי ממש יפות וגם של גללל תודה לגלעעעדה! **זכויות שמורות לי**
T TauraMan New member 20/3/04 #67 כן, זה נראה כמוהם../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif נוווו.. ספרי איך היה
© ©Apollo The King© New member 20/3/04 #73 תכככככף מה יותר חשובבב?!?!?!? איך היה לי או התמונות שלך!?!? הנה עוד קרן עם אדיי
T TauraMan New member 20/3/04 #74 ברור שאיך שהלך לך!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif אני בשוק שאת שואלת תמונות כבר יש יותר מדי
T TauraMan New member 20/3/04 #56 לא../images/Emo10.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif לצאת 5 שבועות ברצף זה יותר מדי, וגם אתם רחוקים דרורי מי שם מטפל לך בסוס?
לא../images/Emo10.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif לצאת 5 שבועות ברצף זה יותר מדי, וגם אתם רחוקים דרורי מי שם מטפל לך בסוס?
© ©Apollo The King© New member 20/3/04 #82 אני יהרוג אוווותךךך!! נשבעעעתת!! ועוד תראי מה יש לי בין הרגליים זה ממש לא נראה טווב!!!!! הנה אלייעד בתמונה היחידה שתפסתי אותו מהסיבה הפשוטה שהוא הגיע למכשול השני
אני יהרוג אוווותךךך!! נשבעעעתת!! ועוד תראי מה יש לי בין הרגליים זה ממש לא נראה טווב!!!!! הנה אלייעד בתמונה היחידה שתפסתי אותו מהסיבה הפשוטה שהוא הגיע למכשול השני
T TauraMan New member 20/3/04 #84 ../images/Emo6.gif אוחח זאוס../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif הסוס הזה צריך סדרה של רכיבה טיפולית..
../images/Emo6.gif אוחח זאוס../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif הסוס הזה צריך סדרה של רכיבה טיפולית..
G GR££N woMAN© New member 20/3/04 #118 ../images/Emo42.gif../images/Emo4.gifמצטערת... יש לי תמונה שלו בדיוק באותו מכשול... רק מאחורה... זה היה ממש מצחיק אני צילמתי מאחורה... ואת מיקדימה אז ראיתי אותך במצלמה שלי ניסיתי להטביע את העצב , אבל הבנזונה למד לשחות!!!
../images/Emo42.gif../images/Emo4.gifמצטערת... יש לי תמונה שלו בדיוק באותו מכשול... רק מאחורה... זה היה ממש מצחיק אני צילמתי מאחורה... ואת מיקדימה אז ראיתי אותך במצלמה שלי ניסיתי להטביע את העצב , אבל הבנזונה למד לשחות!!!
G GR££N woMAN© New member 20/3/04 #36 ../images/Emo42.gifיש לי תמונות שלך!!! חיחיחי... נבהלת ממני כשצילמתי ולא הבנת מי אני... **מעלה ת'תמונות**
../images/Emo42.gifיש לי תמונות שלך!!! חיחיחי... נבהלת ממני כשצילמתי ולא הבנת מי אני... **מעלה ת'תמונות**
G GR££N woMAN© New member 20/3/04 #38 ../images/Emo42.gifיש לי תמונות שלך!!! חיחיחי... נבהלת ממני כשצילמתי ולא הבנת מי אני... **מעלה ת'תמונות**
../images/Emo42.gifיש לי תמונות שלך!!! חיחיחי... נבהלת ממני כשצילמתי ולא הבנת מי אני... **מעלה ת'תמונות**
G GR££N woMAN© New member 20/3/04 #39 ../images/Emo42.gifיש לי תמונות שלך!!! חיחיחי... נבהלת ממני כשצילמתי ולא הבנת מי אני... **מעלה ת'תמונות**
T TauraMan New member 20/3/04 #45 ../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif