היום שלי.. ../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif
הגענו בזמן.... אבל עד שהסוסים ירדו כבר הייתי צריכה לרוץ ללכת מסלול....הלכנו מהר...אני ווסקה עברנו על הכול והרגשתי ממש טוב
שילמתי מהר ורצתי לעלות... (היה רשום שאני שלישית
) פיקוש ודני איכפו לי את פיצי.... לי נשאר רק לבנדז' אותו לשים חולצה לבנה ולעלות... עליתי... החימום היה ממש חאמוד... ומהיר... ואז ירדתי לחכות ליד השער... וחיכיתי שם שנה! תרשמו שאני שלישית ותכניסו אותי שלישית! לא עשירית! חחחח... נכנסתי.... על השני זרקתי אותו והוא הציל אותי
מלך! ובשלישי נמאס לו כבר והוא סירב... באאשמתי לגמרי... מתי אני אבין שכדי לקפוץ צריך גם לזוז?? חחח... סיימתי את המסלול בצעקות של וסילי.. - קדימה...!! את יכולה!! רגללללל!! חחח... מצחיק הוסילי הזה... ירדתי... נתתי לו קצת לשתות ועליתי למסלול השני... החימום היה ממש חרא... באתי שבעים פעם לאוקסר והיו לי מלא סירובים... ומתי שכם קפצתי ישבתי לו על הפה... לא חשוב... נכנסתי למסלול... והיה פרפקט! עפתי קדימה והיה ממש כיייייף!! ובאחרון הייתה לי הפלה... באסה.... אבל לא יותר מידי... הייתי ממש גאה בפיצי... היה לי ממש מצחיק אחר כך ופגשתי פול אנשים!! הילולית אלופההההההה!! מקום שני!!!!!!
דרור - אפולו מללללללך !! חתיך
דורון - דיזל ואת כאלה מושלמים!!!!!
מזל טוב על השני! ושנוץ עם ריבלדוווווווווווו!! די איזה סוס!! והיה ממש כיף לדבר עם כולם... חחח וכמעט הרגו אותי ואת הילה.... נכון דרור?!
ומזל טוב גם לכול הדרסז'ניקים....
מקווה שנהנתם ותודה לכול מי שצילם אותי