תוצאות?!

נשמע מעולה../images/Emo13.gif

דיזל נשמע כאילו הוא ממש השתפר.. לא שראיתי אותך פול פעמים עליו, ראיתי אותך רק בפעם הראשונה בתחרות עם ה-
. אבל נשמע שהולך לך איתו ממש
. אז תמשיכי ככה!! ומזל טוב על השני

serdonix

New member
היום שלי.. ../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

הגענו בזמן.... אבל עד שהסוסים ירדו כבר הייתי צריכה לרוץ ללכת מסלול....הלכנו מהר...אני ווסקה עברנו על הכול והרגשתי ממש טוב
שילמתי מהר ורצתי לעלות... (היה רשום שאני שלישית
) פיקוש ודני איכפו לי את פיצי.... לי נשאר רק לבנדז' אותו לשים חולצה לבנה ולעלות... עליתי... החימום היה ממש חאמוד... ומהיר... ואז ירדתי לחכות ליד השער... וחיכיתי שם שנה! תרשמו שאני שלישית ותכניסו אותי שלישית! לא עשירית! חחחח... נכנסתי.... על השני זרקתי אותו והוא הציל אותי
מלך! ובשלישי נמאס לו כבר והוא סירב... באאשמתי לגמרי... מתי אני אבין שכדי לקפוץ צריך גם לזוז?? חחח... סיימתי את המסלול בצעקות של וסילי.. - קדימה...!! את יכולה!! רגללללל!! חחח... מצחיק הוסילי הזה... ירדתי... נתתי לו קצת לשתות ועליתי למסלול השני... החימום היה ממש חרא... באתי שבעים פעם לאוקסר והיו לי מלא סירובים... ומתי שכם קפצתי ישבתי לו על הפה... לא חשוב... נכנסתי למסלול... והיה פרפקט! עפתי קדימה והיה ממש כיייייף!! ובאחרון הייתה לי הפלה... באסה.... אבל לא יותר מידי... הייתי ממש גאה בפיצי... היה לי ממש מצחיק אחר כך ופגשתי פול אנשים!! הילולית אלופההההההה!! מקום שני!!!!!!
דרור - אפולו מללללללך !! חתיך
דורון - דיזל ואת כאלה מושלמים!!!!!
מזל טוב על השני! ושנוץ עם ריבלדוווווווווווו!! די איזה סוס!! והיה ממש כיף לדבר עם כולם... חחח וכמעט הרגו אותי ואת הילה.... נכון דרור?!
ומזל טוב גם לכול הדרסז'ניקים....
מקווה שנהנתם ותודה לכול מי שצילם אותי

חחחחחחחחחחחח

להרוג אותך זה לא מילה.. חחחח נראה לי שיכלת לסיים בבית חולים אם הוא היה רואה אותך במסלול.. חחח לא נורא מזל שלא תבואי ביום שבת כאילו זה לא מזל כי הייתי רוצה מאוווד שתצאי אבל מזל מהבחינה שזה החווה שהוא נמצא בה גם ככה.. אז זה יכל להיות מסוכן.. נכון הייתה תחרות כייפית!?!? אני הכי נהנתי שבעוווווולללםם!!!

../images/Emo39.gif ממה שאני יודעת

גל חצאל בינתיים מקום ראשון ב100-110 (
) אני לא בטוחה ושני נפסלה (?) אני לא בטוחה

Sweet SuGaR

New member
מה שאני יודעת

- מקום שני להילה על צ'ארלי!!!! מלכההההה -דרור עשתה ראשון נקי ובשני 3 הפלות
-דנה היה לה ראשון סירוב ובשני הפלה
- דין לאלו לקח ראשון ב100-110 - לשנוץ הייתה הפלה נראה לי...

../images/Emo39.gif

הילה מלכההההה!
כל הכבודדד..!! דרור גם יפהההה!! כל הכבוד לכווווווולם!

TauraMan

New member
ואאאאו!!*שורקת*../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

דין! מזל טוף! (כמה מפתיע
) היללללללללללללללללללה!!!!!!! מלכהההההההההה!!! כל הכבוד!!!!|סוגד|
דרורי!! יא שולצת! כל הכבוד!! פעם ראשונה ב110 זה מ-ע-ו-ל-ה! כל הכבוד שנוץ!! (ריבלדו=
)

../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif../images/Emo182.gif

הילהההה כל הכבוד!!!!
דרור זה ממש מעולה!!!!! פעם ראשונה ב-110!
כל הכבודדד.... חחחחח.......דין במקום הראשון, כמה צפוי........

אממ..

הילה כל הכבוד! דין (מקום ראשון..) זה היה כזה צפוי. אבל תמשיך ככה. ודרור, זה ממש מצויין לפעם ראשונה בזה.. **כפיים** לכולם (אימצתי..
)

למעלה