ודי כבר עם המילה "זיין"! הוא לא הביס את יודה בכזאת קלות, הקרב ביניהם היה די צמוד.
T Thanos New member 16/5/05 #74 ../images/Emo58.gif ודי כבר עם המילה "זיין"! הוא לא הביס את יודה בכזאת קלות, הקרב ביניהם היה די צמוד.
../images/Emo58.gif ודי כבר עם המילה "זיין"! הוא לא הביס את יודה בכזאת קלות, הקרב ביניהם היה די צמוד.
T the Sithari New member 16/5/05 #85 אם ראית את הפרומואים..../images/Emo58.gif אז ראית גם שהברק שפגע ביודה העיף אותו כמו בובת סמרטוטים וראיתי עוד מין סרטון כזה שלא פורסם באתר הרשמי שרואים את הקיסר פשוט מחשמל לו את הצורה
אם ראית את הפרומואים..../images/Emo58.gif אז ראית גם שהברק שפגע ביודה העיף אותו כמו בובת סמרטוטים וראיתי עוד מין סרטון כזה שלא פורסם באתר הרשמי שרואים את הקיסר פשוט מחשמל לו את הצורה
T The Master Of Puppet New member 15/5/05 #28 ../images/Emo58.gifרק שבסרט, לפי מה שהבנתי... לפי הקומיקס... סידיוס מוריד אותו בשניות ספורות... יחד עם כל השאר חוץ ממייס
../images/Emo58.gifרק שבסרט, לפי מה שהבנתי... לפי הקומיקס... סידיוס מוריד אותו בשניות ספורות... יחד עם כל השאר חוץ ממייס
A Artoo Detoo New member 15/5/05 #29 קיט פיסטו מוכשר בגלל שהוא יודע לנשום מתחת למים וזה נתן לו יתרון גדול מול הדרואידים בקלון וורז (אתם יכולים לשחק בתור קיט פיסטו במשחק של סטאר וורז באתר של קרטון נטוורק, זה אותה משימה כמו שתיארתי). אבל המראה שלו מאוד מוזר...
קיט פיסטו מוכשר בגלל שהוא יודע לנשום מתחת למים וזה נתן לו יתרון גדול מול הדרואידים בקלון וורז (אתם יכולים לשחק בתור קיט פיסטו במשחק של סטאר וורז באתר של קרטון נטוורק, זה אותה משימה כמו שתיארתי). אבל המראה שלו מאוד מוזר...
A Artoo Detoo New member 15/5/05 #34 המשימה מתחת למים בקלון וורז והנה המשחק, המשימה איתו זה הכוכב הכחול (תבחרו בג'דיים).
K kingpin100 New member 15/5/05 #37 חוסר ההבנה שלכם מדהים! שאק-טי היא הג'די הכי אדיר שיש! פיסטו סתם אפס
A Artoo Detoo New member 16/5/05 #38 גם אני חושב שהוא די חלש אבל יש לו יכולות מיוחדות, והוא גם חבר בקונסול אם אני לא טועה. שאק טי אולי מאוד טוב אבל נראה לי שהיא שווה בכוחות עם פיסטו.
גם אני חושב שהוא די חלש אבל יש לו יכולות מיוחדות, והוא גם חבר בקונסול אם אני לא טועה. שאק טי אולי מאוד טוב אבל נראה לי שהיא שווה בכוחות עם פיסטו.
K kingpin100 New member 16/5/05 #39 חחח אני יודע אני פשוט אוהב אותה כדמות (בגלל הסידרה של מלחמת השיבוטים) קחו את התגובה הראשונה שלי ("חוסר ההבנה שלכם מדהים") כהומור...
חחח אני יודע אני פשוט אוהב אותה כדמות (בגלל הסידרה של מלחמת השיבוטים) קחו את התגובה הראשונה שלי ("חוסר ההבנה שלכם מדהים") כהומור...
O Obi Dan Kenobi New member 16/5/05 #42 זה לא עניין של "חוסר הבנה".. זה עניין של דעה. ושאק-טי היא כבר בפלוס מבחינתי. אחרי הכל, היא טכנית יהודייה
זה לא עניין של "חוסר הבנה".. זה עניין של דעה. ושאק-טי היא כבר בפלוס מבחינתי. אחרי הכל, היא טכנית יהודייה
K kingpin100 New member 16/5/05 #46 השחקנית לא עושה לא צדק! באנימציה היא נראה הרבה יותר טובה וצעירה ממה שהיא נראת בסרטים...
E Echelon New member 16/5/05 #48 הממם אולי. חוץ מזה שהפעם היחידה שראינו כמעט את הדמות הפעולה זה בקלון וורס... (עד שיגיע אפ3)
O Obi Dan Kenobi New member 16/5/05 #49 אני יודע, גם אני. זה היה בצחוק. יכולות הלחימה שלה מול שומרי-הראש של גרייווס מרשימות מאוד.
K KingpinEX New member 16/5/05 #68 אם אתם אומרים את זה לפי השחקן אז גם לוק יהודי! (וגם ליאה) לא רק זה לוק מתחתן עם יהודיה... כי השם של מרה הוא בעברית... אז בכלל בן סקאיואלקר יהודי כמעט שלם!
אם אתם אומרים את זה לפי השחקן אז גם לוק יהודי! (וגם ליאה) לא רק זה לוק מתחתן עם יהודיה... כי השם של מרה הוא בעברית... אז בכלל בן סקאיואלקר יהודי כמעט שלם!