שאלות,שאלות!

Thanos

New member
../images/Emo58.gif

כן, אבל זה לא "שלושת הג'דיים" זה שני (יכול להיות יותר, אני לא זוכר בדיוק כמה היו שם) ג'דיים זוטרים (בלי להעליב) ומייס ווינדו שנגדו יש קרב יותר קשה.

Obi Dan Kenobi

New member
טעות.. ../images/Emo58.gif

אני לא ראיתי את הסרט, אבל הקטע נראה בטריילר. בטריילר נכנסים לחדרו של פלפטין מייס ווינדו, ועוד שלושה אבירי ג'דיי מהמועצה (כלומר, לא זוטרים. שלא תעז לקרוא לקיט פסיטו "זוטר"
). לפי מה שהבנתי, פלפטין הורג את שלושת אבירי הג'דיי, ונשאר מול מייס. סתם לידע כללי - אבירי הג'דיי הם מייס ווינדו, קיס פיסטו, אייג'ן קולאר וסאיסי טין.

Thanos

New member
אה אוקי ../images/Emo58.gif

לא זכרתי את המספר המדויק ומהעובדה שלא זכרתי את מי שאיתו מהסרטים הקודמים, ומאיך שהם נלחמו חשבתי שהם זוטרים.

Artoo Detoo

New member
קיט פיסטו זה לא זה

עם המחושים בצורת רסטות? הירוק הזה שבקלון וורז נשם מתחת למים. אני סתם שואל כדי להיות בטוח, ד.א. - איך קוראים לג'דיי שנשאר אחרון מול גריביוס בקלון וורס? הוא הופיע גם בסרטים, זקן כזה עם מצח ענק (הוא די דומה לתפוח אדמה) הוא לא בן אדם.

Obi Dan Kenobi

New member
כן, זה קיט פיסטו.

ולג'דיי "תפוח אדמה" קוראים קי-אדי מאנדי. הוא יופיע ב-ROTS. (תמונה מהטריילר
)

Obi Dan Kenobi

New member
בטח שיש - שרה"ט.

Return Of The King - ROTK The Two Towers - TTT Fellowship Of The Ring - FOTR The Lord Of The Rings - TLOTR

סידיוס

New member
ki adi mundi

הוא היחיד במועצת הג'די שהוא לא מאסטר..... לכן כשאנקין ביקש להצטרף למועצת הג'די הוא הביא את קי אדי מונדי כדוגמא... כלומר "אם הוא שם, מה הסיבה שאני לא אהיה" חוץ מזה, לקי אדי מונדי יש איזשהי יכולת לשלוט על מחשבות או משהו כזה... יצור מעניין :)

Obi Dan Kenobi

New member
../images/Emo58.gif לא ממש רציני מעליי.

בהתחלה לא הבנתי על מה אתה מדבר. וחבל שקראתי את זה, כל הסצינה הזאת מעניינת אותי, ולא רציתי לדעת מה קורה בה. אבל תודה בכל מקרה. חוץ מזה, הוא יכול לקרוא מחשבות. ב-TPM, הוא שאל את אנאקין "אתה חושב על אמא שלך?", או משהו בסגנוןץ

the Sithari

New member
קיט פיסטו מלך!!!!!

כתוב באתר הרשמי שהוא היה אחד מהג'דיים עם המיומנות הכי גבוהה בלייטסייבר

the Sithari

New member
לא...../images/Emo58.gif

אולי בגלל שהקיסר הוא אמ.... אולי הסית לורד הכי חזק בהסטוריה????? אולי בגלל שהוא גם דיי זיין את יודה (בטירוף)

למעלה