שאלות,שאלות!

../images/Emo58.gif שאלה למי שכבר ראה את הסרט.

רציתי לדעת אם השמועות נכונות ובאמת סידיוס מחסל את שלושת הג'דיים בתוך שניות.... וגם רציתי לדעת אם יש מישהו שראה את הטרום בכורה והיה מספויילר כבר, כאילו ידע מה הולך לקרות...

sapir tech1

New member
שלום...

2 דברים... 1. אני בקרוב פותח אתר מלחמת הכוכבים...אז אני אודיע על פתיחתו פה. 2. האם זה נכון שלוקאס חושב על טרילוגייה חדשה למלחמת הכוכבים? אם כן, מישהו יודע על מה היא?

lony2

New member
אביזרים ובובות

היי, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג : בובה של מאסטר יודה, חולצות וכיוב'?אשמח לשמוע. ג'דיי

kingpin100

New member
שאלה מענינת

איך זה שיש יותר מC3PO אחד? לדעתי אנקין בנה אותו בעיצוב שלו מחלקים שהיה לו ואז הוריד לו תוכנת דוריד פרוטוקול מהאינטרנט, אבל איך זה יתכן שיש יותר מחד כמוהם אלה אם כן הוא בנה אותו מאיזה שהוא קיט... או שהוא פשוט שיפץ אותו...

05287

New member
שאלה על לוק וליה...

מישהו יודע באיזה סרט לוק מגלה שהוא אחיה של ליה או באיזה סרט מגלים את זה לצופים?

Z E R O

New member
../images/Emo60.gif שאלה שמטרידה אותי...

ידוע לכולנו שבפרק השלישי, הסית' נוקמים ו"מכחידים" את הג'די, הבנתי שפלפדין ואנאקין והמשובטים הורגים את הג'די שנותרו, אבל השאלה שלי איך הם נפתרים מהפדואנים הצעירים (למשל הילדים שיודה מלמד אותם בפרק 2) ???

aשרון

New member
שלווווווווווווווווווווווום../images/Emo24.gif

שלום לכל אוהבי ואוהבות סטאר וורס, כמה צפייה לסרט החדש וסוף סוף הגענו לשלב הגמר אני שרון מעריץ ותיק של הסדרה, ושדרן ברדיו סטודנטים קול הכנרת 106 fm , שאלונת קטנטונט: מהו שם חברת התקליטים בארץ המפיצה את המוסיקה של הסרטים? בכוונתי לעלות לאוויר ביום שבת הקרוב ספיישל של מלחמת הכוכבים ואין לי מושג איך להשיג את המוסיקה גם אפשרות להורדה באינטרנט אין לי, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא, צפייה מהנה ותודה מראש, שרון.

Another Girl

New member
הזמנת כרטיסים לסינמה סיטי

משום מה,כשאני מנסה להזמין כרטיסים דרך האתר,זה נותן לי דף שגיאה. הבעיה רק אצלי או שגם אתם נתקלים בה? ובינתיים,למישהו יש את המספר שלהם להזמנות?

Rockamora

New member
שאלה חשובה, ברשת "לגאסי מערכות"

אפשר למצוא את הטרילוגיה במחודשת?! הם עובדים עם יונייטד?!

AGENT SHESH

New member
שאלה קטנה

האם השמועות שהולכים לחדש את הסרטים הישנים נכונה? האם עובדים על חידוש לפרקים 4,5,6?

Artoo Detoo

New member
2 שאלות שאני שואל הרבה זמן

בסרט אימת הפאנטום, מי זה בעצם הפאנטום? למי מתכוונים? סידיוס או מוול? מה משמעות הצבעים של הלייטסייברס? אני יודע שהם עשויים מקריסטלים, בהתחלה חשבתי שהם מסמלים את הדרגות אבל אחר כך נודע לי שהם מסמלים את האופי (הצבע) אז מה בעצם מסמל הצבע?

סידיוס

New member
יש בכלל כאלה אנשים

שכבר ראו את הסרט ???? לי לא אכפת.. אני אפילו לא מחפש את ההורדה באמיול, רק סופר את השניות כדי לראות את הסרט בקולנוע

Obi Dan Kenobi

New member
שלום גם לך..

1. ישנו כבר אתר ל"מלחמת הכוכבים". אתה מוזמן לראות בלינק האדום, בחלק העליון של הפורום. 2. היה על זה דיון ארוך- כאן.

Rockamora

New member
www.hlj.com אתר זול ואמין..

זה אתר של דגמים אבל יש גם אקשן פיגרס..

Rockamora

New member
אז ככה.. אין יותר מאחד...

זה פשוט דגמים אחרים ויש להם מספרים אחרים.. איניקן בנה אתו כנראה מתוכניות או משהו כזה שהוא מצא אצל וואטו..

KingpinEX

New member
בלי המשך הדרכה

הם לא יהפכו לג'דים בחיים ככה שהם לא סיכון לסיט'

Rockamora

New member
אז ככה.. כבר יצא גרסה חדשה אחת..

לפני 4 חודשים בערך.. אולי יותר! עכשיו עובדים על משהו אחר.. לעשות אותם בשיטה של 3D או משהו כזה.. אבל בעיקרון כבר עשו את החידוש המדובר ביותר! הוא יצא כבר..

למעלה