שאלות,שאלות!

Rockamora

New member
זה באמת מה שאני יעשה!!!! נכנסתי..

לחנות לגאסי (לא באינטרנט) הם רצו 420 שקללללל זה עולה 300 פור גאד סייק.. עוד גזלן אחד...

DDN

New member
על שלי שילמתי 259 ש"ח.

מה שכן, לדעתי בטרילוגיה ה"מחודשת" קלקלו את החלק השלישי/שישי "שובו של הג'דיי". אם אתה לא יודע במה, לא יודע אם כדאי שאספר לך.

MajorWinters

New member
התשובה תמיד תהיה כן..

זו שאלת חסרת מרחב זמן-חלל... התשובה תמיד תהיה כן... לוקאס תמיד ישאוף לשפר עוד ועוד את הסרטים הישנים. בהתחלה הוא הוציא ב97 את הגרסא המחודשת עם שיפור קל באפקטים והוספת סצינות קטנות. אחרי זה גרסת הדיוידי ועכשיו שמועות על גרסת תלת מימד בסגנון פיינל פנטזי.

KingpinEX

New member
בסינימה לא יהיה כרטיסים שבועות

מישהו יכול לתת לי את המספר של רב-חן

AceMagician

New member
קודם

בינינו אסור לדבר על הורדות לא חוקיות בפורום אבל חוק זה פשוט התרפף עם התקרבות פרק III למועד היציאה שלו (~~אפשר להוריד בEמיול
~~). שנית, ניתן לקנות את פסי-הקול של הסרטים בחנויות המוזיקה המובחרות (כגון טאוור רקורדס), למרות שלפי מה שראיתי, הופסק היצור של פסי-הקול של כל הסרטים פרט לזה של פרק III; זאת כנראה בגלל שלוקאס מתכנן הוצאה נוספת של הפסקולים: כווווווווווווווווווווווווווווולם יחד (...תחת מטרייה אחת
). מקווה שעזרתי (חוטא שכמוני
)

aשרון

New member
הנה אני שוב............

תודה רבה על קבלת הפנים החמה וההסבר המושקע, וכן אני מעמק הירדן, סטודנט לקולנוע, אולי יום אחד אביים פרק חדש בסדרה... אני מחפש מרואיינים לתוכנית הרדיו שלי שבמרכזה יעמוד הספיישל למלחמת הכוכבים לרגל הסרט החדש, אם מישהו או מישהי מחברי חברות הפורום יהיו מעוניינים להתראיין אני מאוד אשמח. בנתיים תודה על העזרה , ונמשיך להיות בקשר
שרון.

Another Girl

New member
שלום וברוך הבא! ../images/Emo13.gif

אין לי מושג איזו חברה מפיצה את פס הקול בארץ,אבל הוא יהיה בחנויות בשבועות הקרובים,וכבר זמין ברחבי האינטרנט להזמנה. על הורדות כמובן לא נמליץ...

Obi Dan Kenobi

New member
בחיי, זה מדהים.

בדיוק הודעה שהתכוונתי לפרסם, אשר מופיעה ב-TFN, שם מפורסמים כמה ספויילרים חדשים. אני כבר אפתח את ההודעה, אבל רק לידע שלכם-
כמה מהיאנגלינגס (אותם פדוואנים אשר יודה לימד בזמן הביקור של אובי-וואן), מתחבאים בחדר מועצת הג'דיי. אנאקין מגיע לשם, וכשאחד האינגלינגים שואל "הם יותר מאיתנו כדי שנלחם, מה נעשה מאסטר אנאקין?", אנאקין פותח את הלייטסייבר, והסצינה נקטעת.

תוספת....../images/Emo58.gif ספוילר כמובן...

כשיודה ואובי וואן מגיעים לג'דיי טמפל אחרי שאנאקין"עשה שם סדר" הם רואים את היאנגלינגס(הפאדאוואנים הצעירים) מתים...

Obi Dan Kenobi

New member
הייתי בטוח שאני ../images/Emo6.gif

בגלל הספוילר. למרות שהפעם, עשיתי רווח לפני הספויילר עצמו. בכל מקרה, כן, אנאקין נהפך לדי.. אכזרי, ב-ROTS. במיוחד בעקבות המקרה הזה. והתיאור של ה"הבן-זונה" הוא לא הכי יפה. בחייך, אמא שלו היא עבד מסוג נקבה (כי שפחה זה לא הכי מתאים) - עכשיו להוסיף לה עוד מקצוע?

למעלה