שאלות,שאלות!

tactical

New member
תראה....

לגבי אימת הפאנטום חבל שאני יתחיל להסביר פה אם יש כבר הסבר של אלעד באחד השרשורים למטה.... בכל מקרה אם לא תמצא אז זו הכתובת של ההודעה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=477&msgid=52904660 בנוגע לצבע הלייטסייבר ב-DATABANK לא מוזכר שהצבע מסמל משהו והוא תלוי רק בסוג הקריסטל שבו בחר להשתמש בונה הלייטסייבר.... עכשיו לגבי השאלה שלך על זה שהצבע מסמל את האופי אתה בטח מתכוון למה שמוזכר במשחקי KOTOR שיש שם חלוקה ל-3 קבוצות של ג'די (לפי מה שאני זוכר תקנו אותי אם אני טועה) 1. כזה שמתבסס על הלייטסייבר 2. כזה שמתבסס גם על הכוח וגם הלייטסייבר 3. כזה שמתבסס על הכוח כמו שאמרתי אני נתקלתי בזה רק במשחק ולא בשום מקום אחר ככה שאני לא ממש מיחס לזה חשיבות....

זה ככה באמת רק במשחק כי זה RPG

ו- RPG חייב לייחס משמעות לכל פיפס קטן כדי להוסיף פן בעלילה. האמת - אין שום משמעות לצבא, רק לקבוצה שאליה הוא משתייך, ועל זה אתה מוזמן לקרוא במאמרים של הפורום.

AGENT SHESH

New member
חידוש ממש?

כאילו, סרט שונה עם שחקנים חדשים ואפקטים וזה? איך זה נקרא?

KingpinEX

New member
לא

שיפרו את הסאונד ואיכות התמונה... האפקטים עדין די מעפניים...

AGENT SHESH

New member
אז אני מתכוון למשהו אחר,

לסרט שעושים מחדש, עם שחקנים אחרים ואפקטים חדשים. שמעתי שהולכים לעשות גירסה כזאת, זה נכון?

KingpinEX

New member
ממש לא

סיכוי שהוא יחדש את הסרטים הישנים הם 7000 מלחיון לאחד... never tell me the oods...

Rockamora

New member
ממש ממש ממש ממש ממש לא!!!!!!!!!!!!!

ואם לוקאס יחשוב לעשות כזה דבר.. אני ארצח אותו במו ידי עם 4500 סכינים ורובים! הוא אולי משוגע אבל לא להסחף, כן?!

AGENT SHESH

New member
מה כזה נורא?

יהיה נחמד לראות גירסא יותר עכשווית, בקצב שמתאים יותר להיום.

Rockamora

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבוי...

כל היופי בטרילוגיה הזאת זאת הנוסטאלגיה.. איך שלוקאס פיתח דרכה דרכים חדשות לעשיית קולנוע.. אבוי למי שרק יחשוב על זה.. אני בשוק שאתה, מעריץ של סטאר ררוס חושב כזה דבר!!!!!!

AGENT SHESH

New member
מי אמר

שאני מעריץ של סטאר וורס?
אני סתם אוהב את הסרטים וחושב שיהיה נחמד לראות חידוש שכזה.

Rockamora

New member
אז אתה צריך להתבייש לעצמך!!!

גור לך פושע סרטים שכמוך..
(בצחוק כן ?) אבל זה באמת יהיה מפגר דבילי מטומטם וחסר כל ערך והגיון כלפי סטאר וורס המקורי! חוץ מזה שלוקאס בחיים לא יעשה דבר כזה..

DDN

New member
אתה רוצה להזמין את הטרילוגיה בDVD?

תזמין מלייזרקלאב. www.laserclub.co.il הכי טובים, הכי מהירים. אני מזמין מהם דברים כבר שנתיים.

למעלה