שאלות,שאלות!

AceMagician

New member
לסיכום!!

המודל של רובוטי הפרוטוקול (Protocol droids/Robots) נפוץ מאוד, אך שמות הדגמים שלהם אינו אחיד. לדוגמת הTC-14 שהוזכרה ע"י The Master Of Puppet או הדוגמא של רובוט הפרוטוקול הלבן שבתחילת EP IV - ANH, בחללית הלבנה (שאלוהים יעזור לי-אני אף פעם לא אזכור את שמה). או שני רובוטי הפורטוקול שב EP V - TESB, אחד בתחילת הסרט בבסיס המורדים בהות' והשני, בעיר העננים של לאנדו, שם אומר C-3PO "נחמד לראות פנים מוכרות", הרובוט מחזיר לו משהו בשפה ארעית ו3PO נעלב ואומר "איזו גסות!" או רק "גסות!". מספיק מובן?

Obi Dan Kenobi

New member
סיכום דרואידים - C-3PO למיניהם.

להלן, הדרואידים בצורת C-3PO אשר הופיעו בסרטים. C-3PO - הרובוט המוכר לנו מסדרת הסרטים. לצפייה בדף עליו, לחצו כאן. K-3PO - רובוט של ברית המורדים. מופיע ב-TESB, בבסיס המורדים (אקו בייס [Echo Base's]). לצפייה בדף עליו, לחצו פה. TC-14 - הדרואיד אשר קיבל את פניהם של אובי-וואן וקוואי-גון, בספינת הפדרציה. (שם לא ידוע) - דרואיד בצורה של C-3PO, אשר הלך איתו במהלך ההתקפה של ה-טנאטיב IV.

Rockamora

New member
לדעתי זה דיי יזיק בגלל..

שאם יהיו שני אתרים וגם ככה הקהילה בארץ לא ענקית אז היא בעצם תתחלק לשניים.. ואז זה סתם יפגע בה! אבל אם אתה מאוד רוצה.. תהנה..

Rockamora

New member
אבל מטבע האדם להתביית במקום אחד..

אתה לא גר בשני בתים, נכון?

thorondor

New member
לא יזיק, אך גם לא יועיל.

מה שכן יועיל הוא אם תצטרף לצוות האתר הקיים, וככה תוכל לתרום את כל מה שאתה מעוניין לתרום וגם לעזור לאתר הקיים לשגשג.

Rockamora

New member
אם תרצה לעשות מה שלי הציע..

פנה אלי למייל- [email protected] ואני כבר אחזור אליך עם התשובות של צוות האתר וכל השאר!

סידיוס

New member
כנראה שאין

מי שיענה לי על זה... ויש כבר אפיזוד 3 באמיול... חחח שבוע לפני ההקרנה, לרוב זה בצרפתית (פסטיבל קאן?)

התכוונתי...

סרטים שכביכול השם של הקובץ הוא star wars revenge of the sith ובסוף זה בכלל סרטי פורנו

למעלה