שאלון

Vintage Queen

New member
וואי דפקתי תשינה של החיים פפ עונה

סוס אהוב-
מוסמוס
חווה אהובה-
אורוות גן שמואל
צבע אהוב- על הסוסה?! כחול כהה/ירוק בורדו, בכלליות?- חום צהוב גזע אהוב- לוידעת סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן- אינגליש- קפיצות
מדריך אהוב- עימנואלל
ויניבי שהדריך אותי פעםם
מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?- אני אוהבת שמעירים לי על כל דבר קטן
סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? שונאת סוסים שלא זזים!!
סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם)- סוס קל יפסיק לעניין אותי באיזשהו שלב סוס קטן/בינוני/גדול? קטן עד בינוני
מצע-קש/נסורת/חול? נסורתתת
תא או מרעה? תא עם חצר כשהסוס יוצא למרעה לכמה שעות ביום..פפ חיביים
לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? עם מדריך בפרטי
לרכב בבוקר או בערב? בוקר
כשחם מאוד או כשקר מאוד? כשקר ממשש
לשטוף או להבריש? שניהם
להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? יש לי תעבודות שלי
הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? חחח שאלה מפגרת, נגיד שקאנטר
יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? פנסיון מלא על סוסה שלי!
אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? יש לי כברר
רשת חציר או על הרצפה?(או אחר) בתא?! על הרצפה ברור
טריילר או משאית? כשיהיו לי יותר משני סוסים אני אקנה משאית
לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? אוקסרים או טריפלים.. חומה גם
2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קאנטר
מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? ההתקדמות זאת ההנאה שלי

S H I L G I

New member
../images/Emo176.gif

סוס אהוב- חתיכי חווה אהובה- החווה שלנו איי גאס? צבע אהוב- סגול גזע אהוב- הפלינג
סוג רכיבה מועדף-תלוי במצברוח..דרסאג' וקפיצות מדריך אהוב- יש לי אופציה? מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? מעיר סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? תלוי במצברוח
סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם) כבר דיברנו על זה.. סוס קטן/בינוני/גדול? גדול מצע-קש/נסורת/חול? נסורת תא או מרעה? גם וגם לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? לבד עם מדריך לרכב בבוקר או בערב? ערב כשחם מאוד או כשקר מאוד? קר לשטוף או להבריש? לשטוף להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? להתנדב
הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? קאנטר יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? סוס בצפר..לא שלי אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? סוס=חלום..זה בגדר חלום רשת חציר או על הרצפה?(או אחר) על הרצפה..אבל רשת זה מגניב כזה טריילר או משאית? טריילר לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? בתור אחת שפעם קפצה-אוקסר 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קאנטר מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? שניהם יחד!

stary1

New member
זאת לא אני..זאת תורי../images/Emo3.gif

סוס אהוב-שאדו
חווה אהובה-אורוות חולתה
צבע אהוב-פלומינו גזע אהוב-ערבי
סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים?טיולים! מדריך אהוב-שחף
מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?לא יודעת סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?לא זז סוס קל או קשה?קל סוס קטן/בינוני/גדול?בינוני מצע-קש/נסורת/חול?קש תא או מרעה?מרעה
לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?עם מדריך לרכב בבוקר או בערב?גם וגם כשחם מאוד או כשקר מאוד?כשחם מאוד לשטוף או להבריש?לשטוף! להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?לעבוד הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?טרוט יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?יש לי סוס..אבל אני לא עושה עליו פנסיון..הוא במרעה ליד הבית אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?לא זה לא זה ולא זה רשת חציר או על הרצפה?רשת חציר טריילר או משאית?טריילר לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל?לא קופצת 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר?כנ"ל מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות?להנות ולהתקדם!

cowgirl Ms

New member
../images/Emo80.gif

סוס אהוב- תות. חווה אהובה- אהה... שאלה טובה. צבע אהוב- שחור גזע אהוב- פריסיאן
סוג רכיבה מועדף- דרס'ז וטיולים. מדריך אהוב- ויאנה! ^^ מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? לא מכירה יותר מדיי מדריכים. סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? פורץ קדימה. סוס קל או קשה? סוס בעל אופי [זה בדרך כלל קשה..] סוס קטן/בינוני/גדול? גדול! מצע-קש/נסורת/חול? נסורת. תא או מרעה? מרעה. לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? לבד עם מרדיך. לרכב בבוקר או בערב? בבוקר. כשחם מאוד או כשקר מאוד? כשקר מאוד.. לשטוף או להבריש? לשתוף. להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? לעבוד. הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? קאנטר איטי
. יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? פרטי. אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? אהה.. רשת חציר או על הרצפה? במיכל. טריילר או משאית? טריילר. מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? להתקדם.

kampos

New member
עונה

סוס אהוב-קמפוס וספיריט חווה-אלונים צבע-בקסקין גזע-קווטר סוג רכיבה-ווסטרן,רינינג מדריך שמקשה ומאתגר. (יש לי אחד כזה...) סוס שלא קשה להזיז אותו כל הסוסים מרעה לרכב עם מדריך לרכב לא משנה מתי כשיש זמן לישטוף לעבוד בחווה קאנטר מהיר פנסיון מלא על הריצפה חשוב גם וגם

V o l c a n

New member
נו טוב...

סוס אהוב- volcan חווה אהובה- חוות נועם צבע אהוב- שחור גזע אהוב- שייר סוג רכיבה- קפיצות מדריך אהוב- אורנה ביברמן מדריך שמאתגר וקפדן סוס שפורץ קדימה סוס קשה סוס בינוני מצע קש מרעה לרכב לבד עם מדריך בבוקר כשחם מאוד לשטוף לעבוד קאנטר כלום פנסיון מלא רשת חציר טריילר חומה קאנטר בעקרון להנות אבל רוצה להתקדם כמה שיותר

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gifעונה באיחור..

סוס אהוב-שלוק
חווה אהובה-צח
צבע אהוב-חום עם רעמה שחורה
גזע אהוב-טורוברד האנובר ופונים
סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים?קפיצות ודרס'ז
מדריך אהוב-עודד ולאון
מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?תלוי במה..
סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?באמצע
סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם)תלוי מה המטרות שלי
סוס קטן/בינוני/גדול?תלוי אם זה לקפיצות בינוני עד גדול דרסז' לא משנה וסתם לרכב קטן עד בינוני..
מצע-קש/נסורת/חול?עדיף נסורת ואם לא אז קש..חול זה חרא
תא או מרעה?אם זה סוס ספורט אז בתא ואם זה סתם כאילו סוס שלא עובד או סוס ביצפר עדיף מרעה
לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?תמיד עדיף שלב עם מדריך
לרכב בבוקר או בערב?בחורף בבוקר בקיץ ממש מוקדם בבוקר או בערב
כשחם מאוד או כשקר מאוד?כשקר מאוד אבל בלי גשם
לשטוף או להבריש?תלוי כמה הסוס מלוכלך וגם אם יש תחרות או משו כזה..
להתנדב בחווה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?כל דבר העיקר להיות בחווה..
הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?קאנטר
יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?חצי פנסיון
אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?יש לי
רשת חציר או על הרצפה?(או אחר)דולב
טריילר או משאית?עדיף טריילר אבל גם משאית זה בסדר
לרוכבי קפיצות- איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל?אוקסר או טריפל
לקפוץ בטרוט או בקאנטר?בקאנטר
מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות?גם וגם

mindeffect

New member
../images/Emo15.gifגם עונה באיחור../images/Emo9.gif

סוס אהובמתחילה להתאהב יותר ויותר בקלי
חווה אהובהצח.. צבע אהובממ..הכל יפה..
גזע אהובקווטר וטורבריד|בדגש| סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים?קפיצות
ודרסג'
מדריך אהובעודד (?!)
מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?שמתמקד.. סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?לא משנה לי..אולי סוס שלא זז.. סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם)קשה.. סוס קטן/בינוני/גדול?בגלל הגודל שלי
...גדול..
מצע-קש/נסורת/חול?לא'דעת.. תא או מרעה?תלוי.. לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?קבוצה.. לרכב בבוקר או בערב?בבוקר מוקדם מוקדם..או בערב ערב.. כשחם מאוד או כשקר מאוד?לא זה ולא זה! לשטוף או להבריש?תלוי ברמת החרא שעל הסוס להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?הכי טוב לעבוד..אבל אם אפשר...אבל להתנדב.. הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?טרוט ישיבה או קאנט.. יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?סוס בצפר..עם תקווה ליותר..
אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?חצי פנסיון.. רשת חציר או על הרצפה?(או אחר)דולב..(?!) טריילר או משאית?טריילר.. לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל?אוקסר 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר?בטרוט עם קורות..וקאנטר בלי.. מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות?גם וגם!!

למעלה