שאלון

nni8

New member
עונה

סוס אהוב-טמגוצי שאנלא אראה אותו יותר חווה אהובה-סירקין צבע אהוב-חום שחור גזע אהוב-אין ערבי אולי סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים?ווסטרן מדריך אהוב-נמממ.... מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?שמעיר סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?באמצע חעח סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם)גם באמצע חח סוס קטן/בינוני/גדול?בינוני מצע-קש/נסורת/חול?נסורת תא או מרעה?מרעה לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?קבוצה ומדריך לרכב בבוקר או בערב?נממ גם וגם חח כשחם מאוד או כשקר מאוד?עדיף לי קר לשטוף או להבריש?להבריש להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?להתנדב הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?קאנטר יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?נופ =[ אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?כן רשת חציר או על הרצפה?(או אחר)רשת חציר טריילר או משאית?טריילר לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות?להנות ובדרך גם להתקדם

stary1

New member
../images/Emo55.gifעונה ועפה לישון

סוס אהוב-סטאר
חווה אהובה-לאדעת צבע אהוב-מה זה קשור?חח גזע אהוב-ערבי
סוג רכיבה מועדף?קצת מהכל=] מדריך אהוב-מרי..למרות שלא יצא לה כמעט להדריך אותי=( מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?הראשון
סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?פורץ..חח סוס קל או קשה?קשה..הכי טוב! סוס קטן/בינוני/גדול?לא אכפת לי..העיקר סוס
מצע-קש/נסורת/חול?אדמת מרעה
תא או מרעה?מרעה! לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?אה?בלי אפחדXD לרכב בבוקר או בערב?בלילה עד לפנות בוקר(אל תשאלו) כשחם מאוד או כשקר מאוד?קר מאוד..עדיף לסוס(למרות שעדיף לא זה ולא זה) לשטוף או להבריש?תלוי במצב רוח להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?להתנדב הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?גאלופ..חח יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?סוס שלי
אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?עוד סוס?
רשת חציר או על הרצפה?על הרצפה(אבל רצפת בטון) טריילר או משאית?טריילר לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל?אוקסר או אפרייט 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר?קאנטר..בטרוט הקפיצות עקומות..חח מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות?להנות!אני רוכבת בשביל הכיף שלי ושל הסוס..לא בגלל שאני רוצה להגיע למקום מסוים..

Blue Eyessss

New member
כי אני מתעוררת כל שניה גם ככה../images/Emo47.gif

סוס אהוב-קורנצי'ק-דה חווה אהובה-
ינוב
צבע אהוב-צ'סטנט כמו של מריה גזע אהוב-קווטרים זה הכי! סוג רכיבה מועדף-דרסז' מדריך אהוב-אביבה מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?מדריך שיודע לאזן בין שניהם סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?סוס עם אנרגיההה סוס קל או קשה? קשה סוס קטן/בינוני/גדול?גדול מצע-קש/נסורת/חול?חציר ונסורת תא או מרעה?תא לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?מה זה משנה?פשוט לרכב לרכב בבוקר או בערב?או בבוקר מוקדם או בערב מאוחר כשחם מאוד או כשקר מאוד?עדיף כשקר לשטוף או להבריש?תלוי... להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?להיות כמה שאפשר בחווה הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?רוצה ויש לי פנסיון מלא רשת חציר או על הרצפה?רצפה טריילר או משאית?טריילר לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל?מה זאת האפליה הזאת!?אני לא ג'אמפרית ואני הכי אוהבת לקפוץ אפ רייטים!סתם אני לא..אבלב כל זאת מה זה האפליה הזאת?! 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר?קאנטר מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? להתקדם ולהנות !! זה בא ביחד אצלי

daniel1235

New member
אני

סוס אהוב-רוזי חווה אהובה-גמלא צבע אהוב-פלמינו גזע אהוב-אירי סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים?קפיצות דרסז וטיולים אבל בתכלס טיולים הכי כיףףף מדריך אהוב-מיכלי מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?אורטל סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?פורץ חחח סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם)קל סוס קטן/בינוני/גדול?בינוני מצע-קש/נסורת/חול?נסורת תא או מרעה?מרעה ורק בלילה תא לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?עם מדריך לרכב בבוקר או בערב?בערב כשחם מאוד או כשקר מאוד?כשקר מאוד לשטוף או להבריש?לשטוף להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?לעבוד באורווה בבית הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?קאנטר יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?2סוסים מלאים שלי ליד הבית אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?סוס שלי רשת חציר או על הרצפה?(או אחר)בתוך מיכל טריילר או משאית?טריילר לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל?אוקסר 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר?טרוט מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות?להנות

../images/Emo42.gif עונה ../images/Emo9.gif

סוס אהוב-סקוטר וטרזן
חווה אהובה-חוות הפארק
צבע אהוב-לסוסים צבע חום כהה כמו אוסטין
גזע אהוב-פפ לא יודעת
סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? קפיצות!
מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? לא יודעת.. משהו באמצע
סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? סוס שפורץ קדימה
סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם) קשה
סוס קטן/בינוני/גדול? קטן
תא או מרעה? מרעה
לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? לבד עם מדריך
לרכב בבוקר או בערב? בערב
כשחם מאוד או כשקר מאוד? אולי זה בגלל שעכשיו אני מתה מחום אבל נראה לי לרכב כשקר מאוד
לשטוף או להבריש? להבריש
להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? פפ לא יודעת
הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? קנטר
יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? סוס בצפר
אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? אני רוצה סוס!! פפ
טריילר או משאית? טריילר
לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? אפרייט 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? טרוט
מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? להנות

פפוניטה

New member
עונה לשאלון

*סוסה אהוב- פפוניטה *חווה אהובה-אלונים *צבע אהוב-אדום+תכלת *גזע אהוב-קווטר *סוג רכיבה מועדף-ווסטרן *מדריך אהוב-עידו כהן+יערה גרינבויים *מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים-מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים *סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז-באמצע! *סוס קל או סוס קשה-לתחרויות קל, ולשיעור בדר"כ קשה כדי לעבוד קשה וללמוד! *סוס קטן/בינוני/גדול? מה הכוונה? בגיל או בגודל? *תא או מרעה? לאחזקה תלוי מאוד איזה סוס זה-אבל בעיקרון עדיף מרעה! *לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך-הכי כיף זה עם חברים במגרש בלי מדריך! *לרכב בבוקר או בערב-תלוי מזג-האויר. אבל מצדי בכל שעה וכל שעה! *כשחם מאוד או כשקר מאוד-עדיף כשקר (אבל בלי גשם!) *לשטוף או להבריש-להבריש זה קצר אז אין בעיה!אבל גם כיף לשטוף פעם ב...(אם יש כוח) *להתנדב בחווה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור-אני עובדת. *הליכה טרוט קאנטר או גלופ-אצלנו לא עושים כל כך גלופ, אז קאנטר *יש לי חצי פנסיון או פנסיון מלא (סוס בי"ס זה חצי פנסיון!)-אין לי עדיין סוס *רשת חציר או על הרצפה-על הרצפה

פפוניטה

New member
עידכון טעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בצבע לא הבנתי שהתכוונת לצבע של סוס אז בצבע של סוס זה-פיינט, בקבקין ודן!!!!!!

../images/Emo42.gif

סוס אהוב- חווה אהובה- אין צבע אהוב- בקסקין, פלומינו ודאן גזע אהוב- קווטר
סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? ווסטרן ריינינג מדריך אהוב- מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? שלא זז אבל אם אפשר לא זה ולא זה סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם) קשה סוס קטן/בינוני/גדול? קטן ושמן מצע-קש/נסורת/חול? נסורת תא או מרעה? תא לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? עם מדריך לרכב בבוקר או בערב? עכשיו עדיף ערב כשחם מאוד או כשקר מאוד? קר אבל בלי גשם לשטוף או להבריש? שניהם כשצריך להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? לעבוד הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? קאנטר יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? סוס פרטי אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? רשת חציר או על הרצפה?(או אחר) אבוס טריילר או משאית? טריילר מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? שניהם

InSiGnIfIcAnT

New member
עקב שעת בוקר מוקדמת ומשעממת זו

החלטתי לענות...לא שמישהו קורא את זה אבל שיהיה.... סוס אהוב-אזארו
חווה אהובה-אורוות הקיסר
צבע אהוב-המ..... גזע אהוב-לא ממש משנה לי.... סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים?קפיצות על דרסאז'...זה בטוח..חחח ו...אמ...טרייל זה נחמד
מדריך אהוב-שחר חשוב מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?המדריך הראשון סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?פורץ קדימה?! פףףף סוס אקטיבי... סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם)מהזה לפי ההגדרה שלכם?! סוס קטן/בינוני/גדול?ענקקק
מצע-קש/נסורת/חול?נסורת תא או מרעה?המ....וואלה לא יודעת...תלוי בסוס ובמה שהוא עושה... לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?לבד יותר אפקטיבי ביחד יותר כיף...כל 1 מה שמתאים לו... לרכב בבוקר או בערב?המ...ערב...או בוקר בעצם...זה לא משנה.... כשחם מאוד או כשקר מאוד?קר מאוד לשטוף או להבריש?תלוי מתי... להתנדב בחווה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?להתנדב/לעבוד הליכה, טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?קאנטר יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?רוכבת על סוסי ביצפר... אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?פנסיון מלא. רשת חציר או על הרצפה?(או אחר)המ...כלי לחציר...(?!) טריילר או משאית?טריילר כי אם יש תאונה יש פחות נפגעים..חחח סתם...לודעת
רוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל?טריפל/מכשול מים 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר?קאנטרררררר מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות?אם אני לא אתקדם אני לא אהנה....זה דיי בא יחד...

InSiGnIfIcAnT

New member
עקב שעת בוקר מוקדמת ומשעממת זו

החלטתי לענות...לא שמישהו קורא את זה אבל שיהיה.... סוס אהוב-אזארו
חווה אהובה-אורוות הקיסר
צבע אהוב-המ..... גזע אהוב-לא ממש משנה לי.... סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים?קפיצות על דרסאז'...זה בטוח..חחח ו...אמ...טרייל זה נחמד
מדריך אהוב-שחר חשוב מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?המדריך הראשון סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?פורץ קדימה?! פףףף סוס אקטיבי... סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם)מהזה לפי ההגדרה שלכם?! סוס קטן/בינוני/גדול?ענקקק
מצע-קש/נסורת/חול?נסורת תא או מרעה?המ....וואלה לא יודעת...תלוי בסוס ובמה שהוא עושה... לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?לבד יותר אפקטיבי ביחד יותר כיף...כל 1 מה שמתאים לו... לרכב בבוקר או בערב?המ...ערב...או בוקר בעצם...זה לא משנה.... כשחם מאוד או כשקר מאוד?קר מאוד לשטוף או להבריש?תלוי מתי... להתנדב בחווה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?להתנדב/לעבוד הליכה, טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?קאנטר יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?רוכבת על סוסי ביצפר... אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?פנסיון מלא. רשת חציר או על הרצפה?(או אחר)המ...כלי לחציר...(?!) טריילר או משאית?טריילר כי אם יש תאונה יש פחות נפגעים..חחח סתם...לודעת
רוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל?טריפל/מכשול מים 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר?קאנטרררררר מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות?אם אני לא אתקדם אני לא אהנה....זה דיי בא יחד...

DriftingAway

New member
כי נמאס לי ממתמטיקה כל כךךךךךךךךךךך

סוס אהוב-אדמייר חווה אהובה-אורוות הקיסר
צבע אהוב-כחול חחחחחחחחח גזע אהוב- מהמהממהממממ................... סוג רכיבה מועדף-קפיצות!! =] גם דראסג' זה כיף.. מדריך אהוב - יש לי רק אחד כזה... בנתיים הכי טוב זה מדריך שנותן לך את הכלים לעבוד ולהבין לבד דברים סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? סוס שזז ואפשר לעבוד עם האנרגיה שלו סוס קל או קשה? הכוונה לסוס עם פחות ניסיון ויותר עבודה? לדעתי יותר כיף להשיג דברים עם סוס יותר קשה שאתה עבדת איתו ותיקנת אותו איפה שצריך אבל לא כולם מסוגלים לזה או שיש להם את הזמן לזה אז צריך להתאים =] סוס קטן/בינוני/גדול? גדול מצע-קש/נסורת/חול? נסורת/קש תא או מרעה? תא עם מרפסת חח לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? מממ לשלב לרכב בבוקר או בערב? כשקר יותר =] כשחם מאוד או כשקר מאוד? קר מאוד לשטוף או להבריש? להבריש לפני רכיבה - לשתוף אחרי להתנדב בחווה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? להתנדב/לעבוד הליכה, טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?קאנטר יש לי- פנסיון מלא על סוס פרטי שלי אני רוצה- פנסיון מלא על סוס פרטי שלי חח רשת חציר או על הרצפה?(או אחר) מממממ כלי גבוהה לחציר טריילר או משאית? איפה שהסוס עולה ויורד בלי להרוג אנשים בדרך - טריילר רוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? מכשולים מוזרים 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר?תלוי מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? להתקדם זה מה שגורם לי להנות =]

MorH

New member
../images/Emo174.gif

סוס אהוב- אותלו/פנטום חווה אהובה- ניר דוד
מן הסתם =\ צבע אהוב- סגול גזע אהוב- טורוברד סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? קפיצות מדריך אהוב- רולנד-מאמן/לילך/שרון ( למרות שהיא כבר לא מדריכה אותי ) מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? פורץ קדימה סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם) קשה סוס קטן/בינוני/גדול? בינוני מצע-קש/נסורת/חול? שבבי עץ תא או מרעה? תלוי מתי לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? עם מדריך לרכב בבוקר או בערב? בוקר כשחם מאוד או כשקר מאוד? כשנעים =P לשטוף או להבריש? לשטוף ולהבריש ביחד להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? לעבוד כי זה משתלם הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? גאלופ זה כייף יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? אין לי כלום חח אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? פנסיון מלא רשת חציר או על הרצפה?(או אחר) על הריצפה טריילר או משאית? משאית לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? טריפל 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קאנטר מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? גם וגם ברגע שמתקדמים אז גם נהנים

עונה...

סוס אהוב-
ג'ינג'י
חווה אהובה-חוות צח אימפריה......
צבע אהוב-חום בהיר ושחור...
גזע אהוב-אנובר
סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים?קפיצות.....
מדריך אהוב-עודד...
מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?לא יודעת....
סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?סוס שפורץ קדימה
סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם):אממ..אני לא יודעת....
סוס קטן/בינוני/גדול?בינוני
מצע-קש/נסורת/חול?חול
תא או מרעה?אממ. מה שיותר קל להוציא מימנו תסוס(בשבילי) זה תא אבל הכי עדיף לסוס מירעה
לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?עם מדריך
לרכב בבוקר או בערב?בצהריים
כשחם מאוד או כשקר מאוד?בינוני.....
לשטוף או להבריש?להבריש....
להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?להתנדב בחווה.....
הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?
קנטר
יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?אממ.. לא זה ולא זה יש לי סוס.....
אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?..........כנ"ל......
רשת חציר או על הרצפה?(או אחר)רשת חציר
טריילר או משאית?קרון
לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל?אוקסר....
2
) לקפוץ בטרוט או בקאנטר?בקנטר
מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות?שניהם.....

../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif ../images/Emo70.gif עונה ../images/Emo70.gif

סוס אהוב- שופכץ
חווה אהובה-
אורוות הקיסר
צבע אהוב- שחור וג'ינג'י... גזע אהוב-אין
סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? קפיצות
מדריך אהוב- רועיקי מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? מממ .. מעדיפה מדריך שמאתגר אבל יודע מתי לעזוב.. סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? פורץ סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם): ממממ..... נראה לי סוס קשה.. כי רק ככה לומדים לרכב ואז גם הסוס הקשה כבר יותר קל.. סוס קטן/בינוני/גדול? קטנצ'יק
מצע-קש/נסורת/חול? נסורת.. תא או מרעה? תלוי מתי.. אבל עכשיו תא לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? לבד עם מדריך! שיעורים פרטיים
לרכב בבוקר או בערב? בחום הזה רק בערב
כשחם מאוד או כשקר מאוד? קר מאוד.. לשטוף או להבריש? לשטוף
להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? לעשות שיעור ולהשאר סתם ולעזור.. הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? קאנטר.. ( בעעעע טרוט ישיבה!
) יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? פנסיון מלא אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? נאפ
רשת חציר או על הרצפה?(או אחר): רשת חציר טריילר או משאית? משאית לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? אוקסר 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קאנטר מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? כשמתקדמים יותר נהנים

../images/Emo175.gif../images/Emo179.gif

סוס אהוב- ברק ושקשוקה חווה אהובה- נהלל צבע אהוב- לסוס? באיי או שחור גזע אהוב- הולנדי סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן/טיולים? קפיצות מדריך אהוב- חגית ושני מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? עם חגית יש את ההצלחה, עם שני יש את הלמידה..בגלל זה שניהם זה שילוב טוב סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? גם אם הוא לא יזוז אני ידאג להלחיץ אותו=\ סוס קל או קשה?(לפי הגדרה שלכם) כעיקרון קשה..אבל צריך גם את הקל לפעמים סוס קטן/בינוני/גדול? גדול מצע-קש/נסורת/חול? נסורת תא או מרעה? מרעה דיי קטן לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? לבד עם מדריך לרכב בבוקר או בערב? בבוקר ב-6 כשחם מאוד או כשקר מאוד? קר לשטוף או להבריש? לשטוף להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? להתנדב ולעבוד הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? קנטר או הליכה..שונאת טרוט יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? סוסים בבית אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? פנסיון מלא..או חצי עם נויקה רשת חציר או על הרצפה?(או אחר) על הרצפה טריילר או משאית? טריילר לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? כל מכשול..אבל אני אוהבת בעיקר גם אוקסרים וטריפלים 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קנטר..טרוט זה מעצבן מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? להנות ועם זה להתקדם..

פפפ..../images/Emo3.gif

סוס אהוב- אפולו
חווה אהובה- קלי...אני חושבת
צבע אהוב- ביי גזע אהוב- הולנדים למיניהם
סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? קפיצות מדריך אהוב- עודד
מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? זה שמשלב בניהם סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? לא זה ולא זה סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם) קשה סוס קטן/בינוני/גדול? עצום מצע-קש/נסורת/חול? נסורת [וגם הולכת להיות כזו
תא או מרעה? משולב לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? הכל...לשלב
לרכב בבוקר או בערב? אחרי הצהריים כשחם מאוד או כשקר מאוד? קר מאוד לשטוף או להבריש? תלוי... להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? להיות הרבה בחווה עם הסוס שלי ולא להיות חייבת שומדבר לאף אחד הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? קאנטר יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? סוס פרטי אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? יש לי כבר... רשת חציר או על הרצפה?(או אחר) בתחרויות? על הריצפה, כי אפולו מסתבך, בבית בכלי טריילר או משאית? טריילר לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? אוקסרים רחבים 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? לא משנה לי כבר... מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? לשלב את שניהם

מממ

סוס אהוב- שלוק חווה אהובה-צח צבע אהוב-של סוס שחור או אפור עם תפוחים גזע אהוב-טורברייד, האנובר סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? קפיצות מדריך אהוב-עודד.. מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?משהו באמצע.. סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?האפשרות הראשונה סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם)פףף סוס קטן/בינוני/גדול?גדול מצע-קש/נסורת/חול?אוהבת נסורת, אבל יש קש או חול תא או מרעה?תא לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?קבוצה כנראה.. לרכב בבוקר או בערב?בקיץ ר-ק בערב.. בחורף לא משנה כשחם מאוד או כשקר מאוד?קר לשטוף או להבריש?שניהם להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?זה משנה?:\ הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?קאנטר יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?חצי אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?נו חצי רשת חציר או על הרצפה?(או אחר)בדולב?? טריילר או משאית?טריילר לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? טריפל, אוקסר.. 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? לא משנה מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? שניהם חשובים

למעלה