שאלון

../images/Emo35.gifשאלון../images/Emo35.gif

סוס אהוב- חווה אהובה- צבע אהוב- גזע אהוב- סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? מדריך אהוב- מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם) סוס קטן/בינוני/גדול? מצע-קש/נסורת/חול? תא או מרעה? לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? לרכב בבוקר או בערב? כשחם מאוד או כשקר מאוד? לשטוף או להבריש? להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..
)? יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? רשת חציר או על הרצפה?(או אחר) טריילר או משאית? לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? זהו

אני../images/Emo3.gif

סוס אהוב- צ'אמבלו/שבת/ונוס.. חווה אהובה-אממ לא הייתי בהרבה אבל חוות אמיר מבחינת רכיבה וחווה בקיבוץ מלכיה מבחינה אנשים ויחס צבע אהוב-פיינטים זה שולט! גזע אהוב- אין..אבל ערבים יפים...
סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? דרסז'..קפיצות גם בתנאי שזה שיוער טוב:-פ מדריך אהוב- רחינה מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?מאתגר ומקשה ומעיר על הפרטים הקטנים סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?אפעם לא התמודדתי עם סוס שפורץ קדימה.. סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם)-קשה..שאפשר ללמוד ממנו.לא אוטומט סוס קטן/בינוני/גדול? בינוני מצע-קש/נסורת/חול?נסורת תא או מרעה?תא+מרעה לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?תמיד עם מדריך..לפעמים בא לי קבוצה לפעמים לבד לרוב קבוצה לרכב בבוקר או בערב? בוקר
כשחם מאוד או כשקר מאוד?קר עדיף לשטוף או להבריש?לטוף יותר כיף!! להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?להתנדב הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?קאנטר יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? בית ספר אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? חצי פנסיון נשמע טוב רשת חציר או על הרצפה?(או אחר)על הרצפה טריילר או משאית? טריילרים יותר מגניבים
לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל?איקסים זה כיף..אפריט גם בסדר ואוקסרים נמוכים 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר?בקאנטר!!! מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות?להנות ומעדיפה גם להתקדם...

נויקההה

New member
../images/Emo39.gifעונה...

סוס אהוב-
גילברט
חווה אהובה-
ויצו נהלל
צבע אהוב-
של הסוס
אמ כן אז אפור תפוחים
גזע אהוב-
הולנדי
סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים?
קפיצות
מדריך אהוב-
שני
מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?
מדריך שמקשבה ומאתגר ומעיר על דברים קטנים
סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?
עדיין לא החלטתי
סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם)
קשה
סוס קטן/בינוני/גדול?
גדול
מצע-קש/נסורת/חול?
נסורת הכי טוב
תא או מרעה?
תלוי
לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?
לבד עם מדריך
לרכב בבוקר או בערב?
בוקר זה הכי אחי
כשחם מאוד או כשקר מאוד?
שחם
לשטוף או להבריש?
לשטוף
להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?
להתנדב
הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?
קאנטר
יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?
אין לי כלום
אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?
פנסיון מלא
רשת חציר או על הרצפה?(או אחר)
רצפה
טריילר או משאית?
טריילר
לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/
אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל?
חומה עם דוכי
זה בסט
2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר?
קאנטר
מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות?קודם כל להנות אחר כך להתקדם
אהבתי

../images/Emo153.gif../images/Emo89.gifעונה משעמם לי ממש פפפ

סוס אהוב-בלרינה דנסר
חווה אהובה-חוות רועי לשם
צבע אהוב-תכלת
גזע אהוב-טורברייד או איזה אנובר הולנדי כזה תותח סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים?-קפיוצת שליטה!!! מדריך אהוב-(מאמן)חיים לוי מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?-מדריך שמעיר על דברים קטנים רק ככה תתקדם סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?-פורץ קדימה סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם) קשה סוס קטן/בינוני/גדול?- בינוני/גדול מצע-קש/נסורת/חול?-נסורת תא או מרעה? גם וגם לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? עם מדריך לרכב בבוקר או בערב?לא משנה כשחם מאוד או כשקר מאוד?לא זה ולא זה לשטוף או להבריש?-לשטוף ואז להבריש להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?להתנדב לעבוד ה-כ-ו-ל הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?-קאנטר יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? חצי פנסיון אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?טוב לי ככה רשת חציר או על הרצפה?(או אחר)כלי לחציר טריילר או משאית?משאית זה מגניב אבל שתיהיה טובה לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל?-אפרייט 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קאנטר מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות?- גם להנות וגם להתקדם!! שאלון נחמד במיוחד שמשעמם לי פפפ

Saint Marko

New member
חם לי ../images/Emo122.gif יאללה.. בוא נענה.

סוס אהוב- אין. חווה אהובה- נצר סירני. צבע אהוב- ירוק. גזע אהוב- הולנדי ופריסיאנים. סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? דרסז' וקפיצות. מדריך אהוב- ** מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? מעיר על הדברים הקטנים. סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? פורץ קדימה. סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם) קשה, אבל תלוי מתי. סוס קטן/בינוני/גדול? גדול מאוד! מצע-קש/נסורת/חול? חח.. נסורת. תא או מרעה? מרעה.. לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? תלוי במצב רוח.. לרכב בבוקר או בערב? לא חשוב לי. כשחם מאוד או כשקר מאוד? חחח.. לא זה ולא זה.. אבל עדיף חם. לשטוף או להבריש? לשטוף.. כיף! להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? לעבוד. הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? טרוט ישיבה... יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? כלום. אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? לא רוצה.. אין שום סוס שאני רוצה מהחווה פנסיון עליו. רשת חציר או על הרצפה?(או אחר) על הרצפה. טריילר או משאית? משאית! לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? אני אוהב אופרייט! 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? בקאנטר! ברור!!!! מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? להתקדם. זהו

fliperit

New member
.....

סוס אהוב-פליפ...איך לא... חווה אהובה-ווווללל....קצת גאוות יחידה....רוכבים במושבה.... צבע אהוב-אדום כמובן גזע אהוב-קווטר שמן ושרירי סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? ווסטרן- ריינינג (ואני אוהת גם בקר ופלז'ר...אבל אני לא עושה את זה) מדריך אהוב- עדי...אלא מה? מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? מקשה ומעיר על כל דבר הכי קטן...אחרת איך אפשר להתקדם?? סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?סוס שלא זז...סוס שפורץ קדימה קשה ללמד להיות רגוע...אבל סוס עצלן אפשר בקלת ללמד לזוז קדימה סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכ)ללימוד- סוס קשה... אבל מדי פעם נעים לנקות את הראש עם סוס קל סוס קטן/בינוני/גדול?סוס גוץ (יענו נמוך יחסית ושרירי....קווטר טיפוסי) מצע-קש/נסורת/חול?נסורת!!! תא או מרעה?כמקום קבוע- תא...אבל לא מזיק לשחרר במרעה/ מגרש כמה פעמים בשבוע לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?לשלב בין רכיבות לבד לרכיבות עם מדריך (אם אפשר- אז בשיעור פרטי לרכב בבוקר או בערב?מוקדם בבוקר (עד 8) או מאוחר בעקב (מ-7)...מה לעשות שכבר ל יוצא לי לרכב בשעות האלה.. כשחם מאוד או כשקר מאוד?כשקר...בתנאי שבלי גשם וכדומה לשטוף או להבריש?לפ]ני רכיבה- להבריש...אחרי- לשטוף להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?להישאר לעבוד וליצור אוירה נעימה של עזרה הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?חחחח..לא יכולה לענות..כל אימון והצרכים שלו... יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?חצי פנסיון אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?חחח...כבר יש לי חצי פנסיון.. רשת חציר או על הרצפה?(או אחר)אבוס טריילר או משאית?תלוי כמה סוסים צריך להעביר...

For Eternity

New member
עונה... ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo34.gif

סוס אהוב- ברמון ו-וול-דאן חווה אהובה- מן הסתם החווה שלי... צבע אהוב- שחור לבן וביי גזע אהוב- אנדלוסי סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? דרסז'... ומודה שקצת קפיצות מדריך אהוב- תמי
מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? מקשה ומאתגר אבל גם עוזב אותך שתתמוד לבד לפעמים סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? באמצע! סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם) סוס מאתגר סוס קטן/בינוני/גדול? בינוני-גדול מצע-קש/נסורת/חול? נסורת תא או מרעה? תא ומדי פעם מרעה או לשחרר את הסוס לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? לבד וגם בפרטי עם מדריך לרכב בבוקר או בערב? בוקר הכי כיף כל החווה שקטה... כשחם מאוד או כשקר מאוד? כשקר מאוד אני כשחם מאוד מתעלפת לשטוף או להבריש? לשטוף להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? לעבוד הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? קאנטר יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? חצי פנסיון אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? הלוואי פנסיון מלא רשת חציר או על הרצפה?(או אחר) רצפה טריילר או משאית? טריילר לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? אוקסר 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קאנטר מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? להתקדם תוך כדי שאני נהנית

ה צ י ף

New member
עונה

סוס אהוב?אני חושב שקוראים לו קיסי מחוות פוריאל ואפורי וקקטוס חווה אהובה?אמממ לא יודע כי אנ יעומד בנתיים בין שתי חוות ועדיין לא החלטתי איפה אנ ינשאר צבע אהוב?לסוס? אפור תפוחים,שחור,פיינט חום לבן ופיינט פלמינו לבן גזע אהוב?שאלה קשה יש כמה פריסאן,אנדלוסי,ערבי,פיינט סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? טיולים מדריך אהוב- מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?מדריך שנותן לי לעשות מה שבא לי אבל שגם עדיין מאיר לי קצת על הדסרים הקטנים סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?סוס שפורץ קדימה סוס קל או קשה:?קשה (לפי הגדרה שלכם) סוס קטן/בינוני/גדול:?אממ בערך בגודל של סוס ערבי ממוצע תא או מרעה:מרעה לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?תלוי לאן ובמצב לרכב בבוקר או בערב?תלוי לאן לרכב כשקר מאוד או כשחם מאוד?תלוי לאן לרכב לשטוף או להבריש?שחם לשטוף שקר להבריש להתנדב בחווה\לעבוד\ללכת בסוף השיעור?אממ להיתנדב בחווה הליכה טרוט או קנטר (או גלופ)?גלופ מין הסתם אבל לא הרבה יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא\סוס בית ספר?בית ספר אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא \סוס בית ספר?פנסיון מלא רשת חציר או על הריצפה?רשת חציר טריילר או משאית?קרון

lions queen

New member
../images/Emo23.gifחרא גב../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

*אני לא זוכרת כלום במתמטיקה.. אמממ בעיה..?* סוס אהוב- דוכס חווה אהובה- כרגע אף אחת צבע אהוב- פלומינו או שחור פחם גזע אהוב- הנובר, פריסיאן, שאייר סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? קפיצות
מדריך אהוב- שי
מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? שצועק ומתעצבן (מראה שאכפת לו) סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? פורץ סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם) כדי ללמוד- קשה.. כדי להתחרות וכאלה.. קל.. סוס קטן/בינוני/גדול? עצוםםםם מצע-קש/נסורת/חול? נסורת תא או מרעה? תא ומרעה לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? עם מדריך לרכב בבוקר או בערב? ערב או בוקר בוקר כשחם מאוד או כשקר מאוד? משניהם עדיף קר.. בעיקרון עדיף שנעים אבל..
לשטוף או להבריש? להבריש לפני הרכיבה לשתוף אחריה להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? תלוי איפה, ברוב החוות כיף לעבוד תמורת שיעורים.. אבל עם המצב הנוכחי עדיף לבוא לחווה בשביל הכיף
הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? גאלופ בשדה פתוח.. וקפיצות במנג'
יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? בבית ספר אין לא זה ולא זה.. אב יש את ליברטי
אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? חצי.. כי אין לי כל כך זמן כרגע לבוא כל יום.. אבל חצי עם עוד מישהו ולא עם החווה.. אחרת עדיף כבר פנסיון מלא.. רשת חציר או על הרצפה?(או אחר) רשת חציר טריילר או משאית? טריילר לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? טריפל
2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קאנטר מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? ההנאה באה עם ההתקדמות לדעתי.. ברגע שאני מרגישה שאני נתקעת זה מבאס לי את החיים ואני לא יכולה להנות..

SNTQ

New member
../images/Emo110.gif

סוס אהוב- שלומציק.. מלכה יפה חווה אהובה- אורווה פרטית
צבע אהוב- שחור וכחול
גזע אהוב- פריסיאן
סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? קפיצות ודרסאג' מדריך אהוב- אלעדי
חח אבל בעיקרון חגית מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? גם וגם,תלוי מתי סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? פורץ סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם) קשה סוס קטן/בינוני/גדול? גדוללללל מצע-קש/נסורת/חול? נסורת תא או מרעה? תא+חצר
לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? לבד ופעמיים בשבוע עם מדריך.. לכל דבר יש תחסרונות ותיתרונות שלו לרכב בבוקר או בערב? לילה
כשחם מאוד או כשקר מאוד? קררררר לשטוף או להבריש? לשטוף
להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? להתנדב/לעבוד-תלוי איפה הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?גאלופ בחוץ ובמסגרת עבודה טרוט יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? פנסיון מלא אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? רשת חציר או על הרצפה?(או אחר) רשת חציר.. טריילר או משאית? טריילר לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קאנטר מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? גמוגם

Unreachable

New member
פףףףף...../images/Emo13.gif

סוס אהוב
כפירו צבע אהוב
סגול
גזע אהוב
לודעת סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים?
לא משנה לי..מה שיוצא. מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?
תלוי במצברוח סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז?
שפורץ סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם)
אממ..לא קשהה אבל שאפשר ללמוד ממנו סוס קטן/בינוני/גדול?
כמו כפירו מצע-קש/נסורת/חול?
קש תא או מרעה?
מרעה לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?
לבד לרכב בבוקר או בערב?
ערב כשחם מאוד או כשקר מאוד?
כלום לשטוף או להבריש?
לשטוף להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?
אם צריך עזרה באורווה אז עוזרים ואז הולכים הביתה.. הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?
קאנטר יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?
אין אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?
מלא רשת חציר או על הרצפה?(או אחר)
רצפה לרוכבי קפיצות- 1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל?
איקסיםםםם
2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר?
קאנטר מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות?
כרגע להנות

ווסט הסוסה הכי יפה בארץ ..

את הסוסה שלי אני יאלף לווסטרן,אבל אני רוכב אינגליש בכנות ומעדיף את ענף הקפיצות .... עוד תישמעו הרבה מהסוסה שלי ,תיזכרו את השם WEST בעוד שנתיים שלוש היא תיזכה באליפות הארץ בתצוגת יופי. הפיינטית הכי יפה במיזרח התיכון !

PinkHorse

New member
../images/Emo11.gif

סוס אהוב- קיסר
. חווה אהובה- חוות נועם
. צבע אהוב- ורוד
. גזע אהוב- אין לי, לא כ"כ משנה לי נגיד וורמבלוד (ככה כותבים
). סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? קפיצות
. מדריך אהוב- ג'רום גוזלן
. מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? משהו באמצע נוטה יותר ל-מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים. סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? לא זז. סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם) תלוי למה, נגיד קשה(
שיהיה). סוס קטן/בינוני/גדול? גדול. מצע-קש/נסורת/חול? נסורת. תא או מרעה? תא. לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? לרכב לבד. לרכב בבוקר או בערב? בבוקר. כשחם מאוד או כשקר מאוד? חם מאוד. לשטוף או להבריש? לשטוף. להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? לעבוד. הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? קאנטר. יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? סוס בית ספר. אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? פנסיון מלא. רשת חציר או על הרצפה?(או אחר) כלי לחציר. טריילר או משאית? טריילר. לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? אפרייט זה נחמד
. 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קאנטר. מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? להתקדם.

ממ...../images/Emo125.gif

סוס אהוב- גיל
חווה אהובה- משמר העמק, חח.. צבע אהוב- כתום גזע אהוב- אין משהו ספציפי סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? דראסז' וקפיצות מדריך אהוב- נעם והיל... לא שהיו לי אחרים... מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? שניהם זה שילוב טוב אבל רק אחד מהשניים זה כבר דיי בעייתי... חשוב לעבוד לבד גם לפעמים, אבל זה צריך לבוא במקביל להערות והכוונה מהמדריך סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? עדיף סוס שהולך קדימה, אבל באמצע זה הכי טוב סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם) קשה, קל זה משעמם... סוס קטן/בינוני/גדול? בינוני מצע-קש/נסורת/חול? קש תא או מרעה? שניהם לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? עם מדריך לרכב בבוקר או בערב? בוקר כשחם מאוד או כשקר מאוד? עדיף חם, לפחות הסוסים לא בשיא הטירוף... לשטוף או להבריש? לשטוף להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? לעבוד הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? חחח... גאלופ!! המממ.. תלוי על איזה סוס... הכל כייף.. יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? בעיקרון אף אחד מהאפשרויות אבל אם אתם ממש מתעקשים אז... בית ספר? אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? לא יודעת ממש מה אני רוצה... כרגע זה מתאים לי רשת חציר או על הרצפה?(או אחר) רצפה... טריילר או משאית? טריילר לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? זה ממש תלוי עם מי, מים זה כייף, גם מדרגה... הכי גרוע זה אפרייט 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קאנטר מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? שניהם חשובים לי, וזה בא ביחד...

לודמיר

New member
עונה עונה עונה!../images/Emo163.gif

סוס אהוב- רולי!! הכוסון חווה אהובה-כנות- רולזזז צבע אהוב- ג'ינג'י! גזע אהוב- טורובריד סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? קפיצות! מדריך אהוב-הדסי!!!! מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים אבל נותן גם חופש להרגיש את הסוס סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? פורץ קדימה! סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם) קשה- אבל שיתאים לרמה שלי סוס קטן/בינוני/גדול? גדולללל מצע-קש/נסורת/חול? קש תא או מרעה? מרעה, יותר נחמד לסוסים ולי זה לא מפריע... לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? לבד עם מדריך לרכב בבוקר או בערב? בוקר מוקדם! כשקר עוד כשחם מאוד או כשקר מאוד? קרררר לשטוף או להבריש? לשטוף! עם מלחמות מים! להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור? להתנדב... הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)? קאנטר יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? פנסיון! אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר? טוב לי עם פנסיון... רשת חציר או על הרצפה?(או אחר) רצפה.. כל עוד המצע הוא לא חול טריילר או משאית? משאית! לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל? אוקסרררר 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קאנטר- ~ברור~ מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? להתקדם, אבל עם אני לא יהנה אני לא אתקדם...

arieledaho

New member
גמאני../images/Emo42.gif

סוס אהוב
אני חושבת ששאפו אחד הסוסים המדהימים...ולא יודעת יש עוד כמה...
חווה אהובה
האממ עכשיו זה לא זמן טוב להגיד שהחווה שלי...
צבע אהוב
אפור תפוחים
גזע אהוב
האמ פונים שולטים חיחיחי אבל חולנדי זה טוב!!!
סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים?
דרסז'!!! רוולז
מדריך אהוב
המדריכה שלי!!!
איילת
מעיר עלהדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים?
שילוב של שניהם כי זה טוב לפעמים לעבוד על בניית אימון אישי שאתה עובד לבד עם הסוס אתה יודע מה לעשות..
ורץ קדימה או סוס שלא זז?
שילוב בנהם זה טוב!!
או קשה? (לפי הגדרה שלכם)
סוס קשה שאני יכולה ללמוד ממנו אבל לא סוס שאני לא יכולה לרכב עליו מרוב שהוא קשה..
סוס קטן/בינוני/גדול?
ברור שפונים שולטים אבל סוס בינוני זה הכי טוב בשבילי...
מצע-קש/נסורת/חול?
נסורת
תא או מרעה?
שניהם ביחד זה מצויין!!
לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך?
לבד עם מדריך...לפעמים לבד בלי מדריך ולפעמים כשבא לי אז שיעור עם עוד מישו...
לרכב בבוקר או בערב?
ערב בקיץ ובוקר בחורף...
כשחם מאוד או כשקר מאוד?
שקר!!
לשטוף או להבריש?
תלוי מה צריך זה לא טוב לשטוף כל יום..
להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?
אני לא ממש מתנדבת אבל נגיד ש..פפפ
הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?
טרוט וקנטר זה תלוי על איזה סוס רוכבים...
יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?
אני רוכבת על סוסים שאני לא יודעת איך להגדיר אותך חחחח
אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?
סוס משלי
רשת חציר או על הרצפה?(או אחר)
על הרצפה...זה מה שיש אצלנו...
טריילר או משאית?
טריילר
לרוכבי קפיצות
-1)
איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל?
אוקסרים זה כיף... "הפארלל של אריאל" חחחח 2)
לקפוץ בטרוט או בקאנטר?
טרוט זה פאן...למרות שלא קפצתי איזה שנה חחח
מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות?
זה בא ביחד...אם לא הייתי נהנת לא הייתי רוצה להתקדם...
כי אפור תפוחים זה מושלם

lidarush

New member
עונהה

סוס אהוב-נמנמנ אזארו
חווה אהובה-אוורות הקיסר (ברוררר)
צבע אהוב-אמממ תכלת? גזע אהוב-אין משהו ספצפי סוג רכיבה מועדף-קפיצות /דרס'ז/ווסטרן (אנלא מכירה סוגים אז מה שבא לכם)/טיולים? אנגליש- קפיצותת מדריך אהוב- רועי אייל מדריך שמקשה ומאתגר ומעיר על הדברים הקטנים או מדריך שעוזב אותך רוב הזמן להתמודד לבד עם הדברים? לא מדריך שמקשה עלייך...אבל מדריך שמעיר מלמד איך לתקן על מה לעבוד וכו... סוס שפורץ קדימה או סוס שלא זז? באמצע
לא סוס שפורץ קדימה למכשול אבל גם לא סוס שלא זז באמצע כזה...אבל יותר אוהבת לדחוף למכשול מאשר לשבת ולחכות=] סוס קל או קשה? (לפי הגדרה שלכם) לא קשה מידי אבל לא קל מידי..באמצע שוב חח סוס קטן/בינוני/גדול? גדול...ואפשר גם קטני
מצע-קש/נסורת/חול?נסורת וגם קש תא או מרעה? לסוס שעובד תא..סוס שלא עובדים איתו עדיף מרעה לרכב לבד או עם מדריך או בקבוצה עם מדריך? מדריך לבד בלי קבוצה...ולבד זה גם כיף לרכב בבוקר או בערב? בערבבב
כשחם מאוד או כשקר מאוד?עדיף קרר
לשטוף או להבריש?לשטווףף להתנדב בחוה/לעבוד/ללכת בסוף השיעור?לעזור אם צריך...וכמובן סתם להיות בחווה כי כיף שם בכללי
הליכה טרוט או קאנטר (או גאלופ..)?קאנטרר יש לי-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?ממממ לא מדברים על זה כרגע=]
אני רוצה-חצי פנסיון או פנסיון מלא/סוס בית ספר?סוס משלי בפנסיון מלא רשת חציר או על הרצפה?(או אחר)אממ רשת חציר? טריילר או משאית? אממממ אמממ אממ לא משנה לי לרוכבי קפיצות-1) איזה מכשול אתם הכי אוהבים? קורות/איקס/ אפרייט/אוקסר/מכשול מים/חומה/טריפל?אוקסר 2) לקפוץ בטרוט או בקאנטר?קאנטררר=]] מה יותר חשוב לכם-להתקדם או להנות? להנותתת הכי הכי הכיי חשוב!! וכמובן שגם להיתקדם אבל בזמן שמתקדמים צריך להנות מזה גם ....

למעלה