בטח שיש תקופות כאלה...
אני דווקא חובב את התקופות הללו. לא כל יום עם מישהי אחרת (הלוואי והייתה אפשרות להשיג כל יום מישהי אחרת, אבל... לא כולנו נולדנו מירי בוהדנות או דודי בלסרים...), אבל זה יכול להגיע לכדי 2-3 פרטנריות שונות בשבוע. מה זה עושה לאגו? זה לא קטע של אגו. זיון זה זיון זה זיון זה זיון וזה הכל. זה לא קטע של זיין / שרמוטה / זול / הערכה עצמית / סטוציונר / או כל כינוי טיפשי ואידיוטי שנשאר מהזבל שנדבק בנו בשנות הטיפש-עשרה, וזו בדיוק הסיבה שקראו לזה טיפש עשרה - כי היינו טיפשים. ואם כבר, זה מזכיר לי איזו שיחה שהייתה לי עם אחת הידידות שלי היא: "אני נגד סטוצים, זה קטע של מישהי זולה..." אני: "זולה? מי התכוון בכלל לשלם?" היא: "אתה לא מבין, הכוונה שסטוצים זה למי שלא מעריכה את עצמה מספיק" אני: "ואולי סטוצים זה לא למי שבראש היא עדיין פרימיטיבית, שלא מסוגלת לפרגן לעצמה, שחושבת שאם את תדכא את היצר המיני שלה היא תזכה להערכה גדולה יותר" ובכלל, סטוץ זה בכלל הגדרה של משהו שקרה בדיעבד, ז"א, אם בפגישה הראשונה שכבנו וזה הפך לקשר רציני - זה היה סטוץ? לא, זו הייתה פגישה ראשונה של קשר רציני... ואם זו הייתה פגישה ראשונה שנגמרה בסקס, והחלטנו שלא מתאים להיות זוג אבל יזיזים זה סבבה, זה היה סטוץ? לא, זו הייתה הפגישה הראשונה של יזיזים... ואם זו הייתה פגישה ראשונה והיה סקס ואז לא מתאים לי כי רוצה חיבוק ואני שונא את זה, או שאני חייב להישאר לישון ולא מתאים לה, או שהלק באצבעות של הרגליים שלה לא עשה לי את זה, וזה נגמר כפגישה ראשונה ואחרונה - זה נקרא סטוץ??? ראאאאבבבבבאאאקקקקקקק ת-ת-ב-ג-ר-ו ! ! !