והפעם סטוצים ...

reviatia

New member
טוב אז ככה.....

סטוצים -כנראה שיש משהו שעוצר בעדי כמה שאני ירצה זה לא אני. אני מאוד מאוד רוצה להיות הבחורה "הזורמת" לפעמים! אבל זאת לא אני ותמיד ברגע האמת אני חוזרת בי ומתחמקת. אז שוב אין תקופה כזאת בחיי - אני מהבחורות שעושות סקס רק עם רגש... נחמד שיש עוד כאלו לא?

irisez

New member
זיונים

יש תקופות של זיונים, ואין רע בכך. זה מאד אישי. אני בעד סטוצים אם זה עושה לך טוב, וגם אם כל לילה את/ה עם מישהי/ו אחר זה בסך הכל כיף, מגרה, ומגניב.

../images/Emo91.gif

לנשואים!!! הסטוצים מאריכים את חיי הנשואין ומשפרים אותם וכל זאת בתנאי למלא אחר הפתגם העין לא רואה הלב לא כואב

היו תקופות

שהיו לי הרבה סטוצים.. לאט לאט יצאה ההתלהבות מזה, אחרי שראיתי שעדיף משהו שיחזיק ליותר זמן את האגו השביר שלי..

ברור שיש תקופות כאלה בחיים

זה יכול לקרות אחרי מערכת יחסים ארוכה, או כשאין זמן להשקיע בקשר, או שפשוט מוצאים מישהו ששווה רק זיון
מה זה עושה לאגו ולבטחון העצמי? המממ.... זה תלוי בבן אדם. יש כאלה שירגישו זולים ויש כאלה שיפרחו

בטח שיש תקופות כאלה...

אני דווקא חובב את התקופות הללו. לא כל יום עם מישהי אחרת (הלוואי והייתה אפשרות להשיג כל יום מישהי אחרת, אבל... לא כולנו נולדנו מירי בוהדנות או דודי בלסרים...), אבל זה יכול להגיע לכדי 2-3 פרטנריות שונות בשבוע. מה זה עושה לאגו? זה לא קטע של אגו. זיון זה זיון זה זיון זה זיון וזה הכל. זה לא קטע של זיין / שרמוטה / זול / הערכה עצמית / סטוציונר / או כל כינוי טיפשי ואידיוטי שנשאר מהזבל שנדבק בנו בשנות הטיפש-עשרה, וזו בדיוק הסיבה שקראו לזה טיפש עשרה - כי היינו טיפשים. ואם כבר, זה מזכיר לי איזו שיחה שהייתה לי עם אחת הידידות שלי היא: "אני נגד סטוצים, זה קטע של מישהי זולה..." אני: "זולה? מי התכוון בכלל לשלם?" היא: "אתה לא מבין, הכוונה שסטוצים זה למי שלא מעריכה את עצמה מספיק" אני: "ואולי סטוצים זה לא למי שבראש היא עדיין פרימיטיבית, שלא מסוגלת לפרגן לעצמה, שחושבת שאם את תדכא את היצר המיני שלה היא תזכה להערכה גדולה יותר" ובכלל, סטוץ זה בכלל הגדרה של משהו שקרה בדיעבד, ז"א, אם בפגישה הראשונה שכבנו וזה הפך לקשר רציני - זה היה סטוץ? לא, זו הייתה פגישה ראשונה של קשר רציני... ואם זו הייתה פגישה ראשונה שנגמרה בסקס, והחלטנו שלא מתאים להיות זוג אבל יזיזים זה סבבה, זה היה סטוץ? לא, זו הייתה הפגישה הראשונה של יזיזים... ואם זו הייתה פגישה ראשונה והיה סקס ואז לא מתאים לי כי רוצה חיבוק ואני שונא את זה, או שאני חייב להישאר לישון ולא מתאים לה, או שהלק באצבעות של הרגליים שלה לא עשה לי את זה, וזה נגמר כפגישה ראשונה ואחרונה - זה נקרא סטוץ??? ראאאאבבבבבאאאקקקקקקק ת-ת-ב-ג-ר-ו ! ! !

למעלה