והפעם סטוצים ...

free soul

New member
אני כבר הפסקתי עם סטוצים.

למרות שאני מתגרה שוב ושוב להתחיל עם זה שוב... אבל,לא מסוגלת יותר.. כל פעם כשאני חושבת על להתחיל? אז, אני ישר עושה צעד אחורה ומרגיעה את עצמי.

P u s s i c a t

New member
שלילי קטלני

גם אם התפתיתי בחיי לקטע חד פעמי (פעם וחצי... )או לקשרים שמבוססים על מין זה מעולם לא היה סדרת סטוצים של כל יום מישהו אחר והקשר המיני אף פעם לא היה רק מיני. כמו שאמרתי בעבר אני לא יכולה להכנס למיטה עם מי שלא מגרה אותי קודם כל אינטלקטואלית. והמח שלי קצת יותר בררן בשביל להתגרות אינטלקטואלית כל יום ממישהו אחר. סקס לשם סקס ללא מחוייבות רגשית ארוכה? אולי. אבל בטח לא סטוץ כל יום עם מישהו אחר. וגם לא כל שבוע למי שחשב להתחכם

shellush

New member
תראי חתולונת

אני רואה את אופציית סטוץ כאופציית חירום, אבל לא הייתי מסוגלת בחיים ללכת כל יום על מישהו אחר, זה TOO MUCH, אפילו לא כל שבוע מישהו אחר, ועדיף קשר רציני שבו הזיון הוא מלא בכל טוב, גם משיכה מינית וגם עם רקע רומנטי ועמוק של אהבה וכו'. אבל כשאין את זה ואהבה זה משהו שנורא קשה למצוא אז הולכים על PLAN B מה שנקרא, עד שמגיע קשר אמיתי ועמוק יותר. גם אני צריכה גירוי אינטלקטואלית בשביל להיות עם מישהו. ולכן אפילו לסטוץ לא אסכים לפני שאני קצת מדברת ו/או מתכתבת עם הבן אדם קודם, לקלוט עם מי יש עסק, אפילו אם זה רק לסקס.

Nלי שם

New member
התשובה שלי...

ככלל כל התנהגות מתאימה לתקופה מסוימת בחיים. לא מאמין בסטוצים כדרך חיים... היו תקופות בחיי שכל מה שעשיתי זה היה רק סטוצים.. כל דקה פנויה בזמני, הקדשתי ע"מ להגדיל את המאגר..עוד אחת ועוד אחת.. לאגו זה מוסיף המון...אבל עם יד על הלב..זה כמו אופטלגין לסרטן... כמה דקות/שעות אחרי אתה מרגיש שבע...עד שה"רעב" תוקף אותך שוב... ושוב למרוץ... תמיד, אבל תמיד לאחר תקופה של חודשיים/שלושה יש נפילה..אתה מרגיש עם עצמך בעעעעעעע..מבין שזה כל כך שיטחי ואז מחפש משהו רציני יותר... היום כשאני מאוהב, מסופק ריגשית,מינית ומכל הבחינות אין לי צורך בסטוצים את האנרגייה שהייתי משקיע אז , אני מעדיף להשקיע בזוגיות..

היו לי תקופות ארוכות כאלה

אבל רק כשהייתי יותר צעירה והיו לי אנרגיות לפיק אפים וכדומה. בגיל 30 גיליתי לתדהמתי, שגם כשאין לי זיונים אין לי כוח להתאמץ ולחפש אותם. שנה שלניסיתי באינטרנט, לא מצאתי משהו טוב וויתרתי מהר מאוד.

אה, ולגבי האגו

תאמינו או לא, אבל לא עשה לי כלום. תמיד האמנתי שיהיו בעולם כמה אנשים שיסכימו להזדיין אתי.

Nלי שם

New member
אז מה???..

גם אני, אז וגם היום יודע שתמיד יהיו כאלה שירצו להזדיין איתי.. תמיד זה הלך לי די בקלות... אבל האמונה לגבי הידיעה שירצו אותך בטלה בשישים לעומת ההרגשה לאחר "כיבוש".... היום בשלב הנוכחי של חיי כיבוש האיזור הדורמי אצל האשה, כמעט ולא נחשב.. רציתי וכבשתי לב של בחורה שכבשה אותי... ואחחחחחחח...אין הרגשה נהדרת מזו.

לי אישית קשה לדבר על בני אדם

במונחים מיליטריסטיים, אז אני לא מרגישה כובשת ולא נכבשת, סתם מזדיינת בסבבה.

שימי לב...הכיבוש במרכאות

גם אני לא מדבר במונחים מילטריסטים... גם בזה הישראלים חזקים...כיבוש, יעד מבוצע, לבקע..וכד'..

redamy1

New member
אקסייטרית הייתי מוכן לעשות לך טובה

אומרים על היהודים שהם עם רחמן אני מוכיח את זה

הפעם האחרונה שמישהו "עשה לי טובה"

הוא זכה להרגיש את השפיץ של המגף שלי נכנס לו מהרקטום האחורי שלו ועד לבלוטת התריס הקידמית....אני נועלת מגפיי סנצ'ו לידיעתך. אז אם בא לך על בדיקה אנליסטית במידה 37 מתוצרת ספרד ..תתכופף.

Nלי שם

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משום מה יש לי הרגשה שאת הולכת לעשות לו טובה.... בדימיוני אני רואה כיצד הוא מפנטז על הסיטואציה הזו..

tokit

New member
כמו כל דבר שאני עושה בחיים שלי,

גם בנושא סטוצים אין אצלי אפור, רק שחור ולבן, וזה תלוי בתקופה. היתה לי בצעירותי תקופה היסטרית של סטוצים, כל יום מישהו אחר. הייתי עסוקה רק בזה (אוקיי, בין משמרת למשמרת בצבא ובין הרצאה להרצאה באוניברסיטה). ואז זה הפסיק, ברגע שמצאתי את אהבת חיי. לפני כמה חדשים, בעקבות חסך היסטרי בסקס, שוב חזרתי למעגל הסטוצים המטורף ובמשך כחדשיים וחצי שוב היו לי המון סטוצים, כל יום אחד אחר ולעיתים אפילו יותר מאחד ביום. וכל זה בידיעת חבר שלי. בינתיים הדברים בינינו חזרו למסלולם התקין וכיום אין לי שום צורך בסטוצים. אני שבעה לחלוטין ואיבדתי עניין. כך שאצלי סטוצים באים בתקופות. יש תקופות בהן אני צריכה אותם ותקופות בהן בכלל לא. איך אני מרגישה בתקופה של סטוצים?? מצד אחד אני בהיי תמידי, חרמנות היסטרית במשך כל היום. מצד שני, הרגשה מסוימת של ריקנות. מצד אחד אני יכולה לומר שהתקופה הזו הוסיפה לי לבטחון העצמי, שכן הצלחתי להשיג המון גברים, אבל מצד שני אני יודעת, שגם אני וגם הם בסה"כ חיפשנו סקס ולא שום דבר מעבר. היום, ממרחק של 3 חדשים מאז הסטוץ האחרון, קשה לי להאמין שאכן עשיתי את זה. לא שאני מתביישת במשהו שעשיתי בעברי, ואני יודעת שהייתי זקוקה לסטוצים האלה כדי לפצות על המחסור העצום בסקס, אלא שממקומי היום אני לא רואה את עצמי עושה זאת שוב.

למעלה