והפעם סטוצים ...

dgrwkl1

New member
שאלה לטוקית...

את כותבת "אני יכולה לומר שהתקופה הזו הוסיפה לי לבטחון העצמי, שכן הצלחתי להשיג המון גברים..." אני שואל..וולא מתוך להתסיס או ליצור פרובקציה: לא משנה לך עם איזה "גברים" את שוכבת?? כאילו..בכל מקרה ,עצם העובדה ששכבת עם גבר כזה או אחר..אוטומטית מעלה לך את הביטחון??? או שאת עושה הפרדה בין גברים מסוג אחד לגברים מסוג שני. ואל תכניסו לי עכשיו את דודי בלסר כאן עכשיו. תעשו לי טובה. הוא גם ככה היה נבוך מכל השירשור הזה כשנודע לו אז לענות לעניין בבקשה

tokit

New member
ברור שמשנה לי איזה גברים !!

חוץ מאחד, לא שכבתי עם אף אחד שלא מוצא חן בעיניי !! כולם היו גברים שבעיניי מצאו חן, לכולם נמשכתי. אגב, לו קראת את המשך המשפט היית מבין שיש גם צד שני למטבע.. אני יודעת שכל מה שהם רצו ממני (ברוב המקרים, היו כמה יוצאי דופן..) היה סקס, ולכן, עם כל הכבוד ל"הצלחה" שלי, זה בעצם כמו עיסקה.

תחושת ריקנות ...

כן ... בשלב מסויים נשאר רק ואקום ואז התחושה ממש מגעילה. יש מידה מסויים של חוסר רגש. תחושה של numb מוחלט ...

tokit

New member
מעניין אילו תשובות תקבלי

על אותה השאלה בפורום סטוצים..

היתה תקופה כזאת.

היתה בתקופת הצבא, בזמן שבין חברה לחברה. היו לי חמש בחורות שאיתן הזדיינתי במקביל. מאז היו לי עוד כמה פעמים. כתבתי כבר אלף פעם ואני אכתוב שוב: אני לא נהנה מסטוצים! הדבר היחידי שמעניין אותי בשניה שאני גומר הוא איך אני מתחפף משם במהירות הכי גבוהה. התקופה שהיתה לי בצבא הביאה אותי למצב שבו לא הייתי מעוניין במין מזדמן לתקופה של חצי שנה. העדפתי את הדבר האמיתי ואני עדיין מעדיף את הדבר האמיתי. מבחינת בטחון עצמי, ברור שיש עלייה. התקופה ההיא תרמה לי המון לביטחון כיוון שהרגשתי שהולך לי טוב עם בנות. אבל, שוב, זה לא עושה לי את זה ואני הייתי מעדיף לוותר על זה מראש כי אני יודע איך ארגיש אחרי זה. הבעיה היא שמשהו קורה להגיון שלי כאשר הזין עומד...לא יודע לאן הוא נעלם...מוזר.

blue moon angel

New member
הייתה תקופה כזו....

בטיול שעשיתי...בכל לילה נפתח מצוד חדש,8 חודשים של השתרללות מוחלטת:) (היה גם מקרה של יותר מאחד ביום
) ההרגשה היא עילאית,מלאה בהורמונים,שידרתי סקס סקס סקס לכל עבר וחוזרתי המון...אבל יחד עם זאת גם תחושת הריקנות ריחפה לה מעל... איך ראיתי את עצמי? כשרלילת החורש כמובן, אבל גאדד נהנתי מכל רגע:) לא עשה לי שום דבר מיוחד לאגו/ביטחון עצמי....בורכתי בביטחון עצמי דיי גבוה בקרב בני המין השני ובכלל ולכן הוא נשאר סטטי בכל מצב,גם אם אני אהייה מיובשת שנתיים.

לאאאאא, לא סטוצים.

אני לא בקטע של סטוצים. יש לי בעיה עם זה. אני לא יכולה לשכב עם מישהו שאין לי רגשות כלפיו. זה בלתי אפשרי מבחינתי.

זה משום שאת בן אדם :)

אמרו לי אנשים, שבהתחלה, ( עם בנות דיברתי), קשה עניין סטוצים, ונקשרים, אך "עם הזמן והנסיון" מתרגלים ויודעים איך לא להתקשר לבן אדם. איך זה הגיוני????? אני לעולם לא אבין.... ואני מדברת בתור אחת שכן היה לה נסיון אחד ויחיד בתחום, נסיון מאד כושל עליי לציין. איך לעזאזל מתרגלים לא להתקשר לאדם ולראות אותו רק כאובייקט מיני? אני שואלת בשיא הרצינות.

נורא פשוט:

(ודרך אגב, מעולם לא הייתה לי בעיה של היקשרות לסטוצים. לדעתי זאת תוצאה ישירה של שטיפת המוח של "סקס הולך רק עם אהבה", נראה לי שהרבה פחות בנים מבנות סובלים מתסמונת של התאהבות בזיון חולף). אני לא נקשרת לכל אחד. רק למי שיש לי אתו חיבור רגשי עמוק. זין בכוס לא הופך את האינטרקציה לרגשית, כדי להגיע אלי צריך מעבר לזה.

e t e r n i t y

New member
סליחה...

מי שאוהב סטוצים הוא לא בן אדם? מה הקשר? יש כאלה שלא אוהבים את זה ויש כאלה שכן. זה תלוי באופי של הבן אדם. לך זה לא מתאים, וגם לזאת שכתבה לפניך, אבל לאחרים אולי כן. את שואלת איך לא נקשרים מבחינה רגשית לאדם ורואים אותו רק כאובייקט מיני? זה גם תלוי באופי של הבן אדם. יש שיכולים לעשות את זה ויש כאלה שלא. אני יכולה להגיד לך איך זה עובד אצלי אישית. פעם הייתי נקשרת לכל אחד שיצאתי איתו. הייתי מתאהבת בקלות ותמיד רוצה משהו מעבר לסקס, כי אז רציתי קשר רציני. אבל כרגע אני פשוט לא רוצה משהו ריגשי, לא רוצה להתאהב, או להיות בקשר רציני עם מישהו, כי טוב לי לבד. אז אני לא נקשרת לאותו אדם שאני שוכבת איתו, פשוט מאוד. אני נהנת רק מהסקס, כי זה מה שאני רוצה, וזהו.

shellush

New member
קודם כל - כן! יש תקופות חרמניות

רצח שאני חייבת "אקמול" להרגעת החרמנות. וכמובן שאפילו כאן אני בררנית, לא כל אחד מוזמן להיות ה"אקמול" שלי. סטוץ לא עושה שום דבר לביטיחון העצמי שלי, לא לטוב ולא לרעה, שום דבר לא יכול לערער לי את הביטחון, אז נניח והיה לי סטוצון אז יש קצת הרגשת ריקנות אבל עובר.

צפרדעית

New member
סטוצים כזריקת עידוד לביטחון העצמי..

עד גיל מאוד מאוחר הייתי "ילדה טובה", ממוסדת שכזאת. תמיד "תקועה" בתוך מערכת יחסים מתמשכת, מחייבת ולוחצת. בשלב מסויים החלטתי שדי, שצריך גם התנסויות אחרות בחיים. הקצבתי לעצמי תקופה מוגבלת בזמן בשבה החלטתי שאני "פורקת עול", שוברת מוסכמות פורצת את כל הגבולות... אהבתי את עצמי ועשיתי דברים שגרמו לי להרגיש מיוחדת, מושכת ומינית. החלטתי עם עצמי שאני לא נקשרת, לא נותנת לעצמי להרגיש. (היו שחשבו שאני מתנהגת כמו גבר טיפוסי …אבל הייתי חייבת את זה לעצמי). התקופה הכניסה המון עניין לחיי, היו התרחשויות, לא היה רגע משעמם. הביטחון העצמי שלי הרקיע שחקים, הפכתי לסמי מגולומנית. אבל כמו כל דבר טוב בחיים, גם אז היתה משמעות למינונים. התקופה מיצתה את עצמה די מהר (אפילו מהר משחשבתי). הטעם המתוק מריר של החוויה ישאר איתי תמיד. צפרדעית (שהיתה צריכה פסק זמן מהחיים האמיתיים בשביל להבין שהיא בסה"כ צריכה אהבה)

alfalf

New member
בתור מי שלא היה בסטוץ מעולם

אני לא אגיב ישירות, אבל בתור מי שנמצא במערכת יחסים תקופה ארוכה מאד, אני יכול להגיד שאצלנו יש תקופות שונות. לפעמים ההורמונים שלנו משתוללים ואנחנו רק מחפשים הזדמנויות לעשות איתם משהו, ולפעמים פחות - אין חשק. זה די מעגלי, אחרי תקופה של יחסית מעט יחסים יש תקופה אנטנסיבית יותר. באותה תקופה אינטנסיבית בהחלט יש תכנונים ויותר מחשבות על מה ואיך נעשה. התכנונים ללילה די דומים לאלה של הרווקים/ות ההוללים, לפחות בעיקרון. במקום לחפש בן זוג, מחפשים ביביסיטר. אני לא בטוח מי מהשניים מחייב קפדנות רבה יותר
מה שכן, אצלנו אין לזה השפעה על הבטחון העצמי ומסיבות מובנות.

nescafe

New member
המממממממ...

לא
בחיים לא היה סטוץ..... וזה לא פקטור בבטחון העצמי לדעתי..

לפעמים אני

לפעמים אני מצטערת שאני לא גבר, הרבה יותר קל עם כל הקטע אולי בגלל התפיסה של האנשים מסביבי או אולי כל מה שאני צריכה זה פשוט לא להיות בסביבת הבית ( של ההורים ) בכל אופן היו לי אפשר לומר סטוץ וחצי, היום אני קצת מצטערת שזה לא היה שניים בדיוק אבל היה והיה טוב, רק שהרגשתי קצת רגשות אשמה על משו לא יודעתכאילו אני מנצלת מישהו, מוזר לא. בקשר לביטחון עצמי לפעמים נדמה לנו שזה כן ואכן מעלה את הביטחון העצמי כי וואלה מישהו רוצה לזין אותי אבל פאק הרי אם הייתי תולה שלט מעוניינת ל...... הרי היו נראה לי נשארים בודדים שלא קופצים על המציאה. אפשר לומר שאני מצטערת שלא היו יותר סטוצים כי עכשיו זה כבר לא מתאים אני יותר בקשר של רציני שכזה.... בכל מקרה יש תקופות של סטוצים אבל זה בתקופות ואני חושבת שמרגישים חרמנים רצח והחרמנות רק מתגברת עם התדירות בכל מקרה קצת או הרבה סקס לחיים הרי זה משובח! והיום אחרי שנה מוזרה שחלפה מעליי אני חושבת שלא תמיד חייב להיות קשר בין סקס לאהבה אבל דבר אחד בטוח כשיש אהבה הסקס הוא פי מיליון הרבה יותר טוב!!!!!

e t e r n i t y

New member
את לא חיבת להיות גבר..

כדי לנצל..
אני חושבת שכמו שגברים לפעמים מנצלים בחורות בשביל סקס, הבחורה יכולה לעשות את אותו הדבר.... לי אין בעיה לנצל בחור בשביל סקס... כשאני באמת רוצה את אותו בחור.

לא התכוונתי

שאני צריכה להיות גבר כדי לנצל, פשוט שהחברה ואולי גם אני עצמי הייתי מעבירה על עצמי ביקורת יותר סלחנית אם הייתי גבר שמזיין.. כי כמו ש"ידוע" אחד ששוכב עם מלא בנות נחשב ל"כלי" ו"גבר" ובחורה שתעשה את אותו הדבר בדיוק תחשב ל "שרמוטה" ו" זולה".

מירי36

New member
שונאת את המצב שאני נימצאת בו

החיים הם לא קלים והשיעמום והבדידות לפעמים הורסים לנו את החיים ותמיד רוצים ומחפשים חוויות והרפתקאות חדשים ובשבילי זה כבר גועל

למעלה